Algemeen

CKIN2U HEAT voor hem & voor haar

CKIN2U, het jonge en sexy parfum van Calvin Klein heeft voor deze zomer ook een speciale gelimiteerde editie uitgebracht. CKIN2U HEAT is uitgebracht in een dames en herengeur die perfect op elkaar aansluiten, maar natuurlijk toch heel verschillend zijn. "sexy - jong – ongebonden, een nachtelijke duik in het zwembad… als de zon onder is… en niemand toekijkt." De damesgeur zit in een roze glazen fles met een dikke bodem die een apart inkeping heeft, de letters CKIN2U zijn in de fles gegraveerd lijkt het wel, heel apart en stoer. De herengeur zit in een soortgelijke fles, maar die is dan wel blauw...beetje afgezaagd misschien, maar wel zo duidelijk! En mannenparfums zitten volgens mij bijna altijd in een blauwe fles!

CKIN2U HEAT for her

is een moderne cocktail van verleidelijke fruitsoorten en exotische roze bloemen die opent met de flirtende noten van ‘appletini’ cocktail en een weelderig bloedsinaas-appel akkoord, dat zorgt voor een dauwachtige frisheid. een verleidelijke combinatie van Caribische sunset orchidee en frangipani vermengd met de verrukkelijke geur van gemberkoek creëren spanning voor de komende nacht. de basis is een heerlijke combinatie van nat ceder, warm sandelhout en romige muskus.

CKIN2U HEAT for him

vangt de zwoele hitte van een zomeravond met sappige peer doordrenkt met aromatisch korianderblad en een scheutje koele caipirinha. in het hart neemt de spanning toe door de exotische noten van maté thee, een vleugje gember en een onverwachtse kus van iriswortel. de basis is een zwoele mix van mannelijke houtsoorten, vetiver en muskus.

  Ik heb de heerlijke damesgeur getest en ik vind deze erg lekker, het is een fris/fruitig parfum met een sensuele twist eraan, de appel ruik je in het begin vrij goed, maar na verloop van tijd komen de muskus en sandelhout heel voorzichtig naar boven, die ruik je als je de geur diep opsnuift....wat ik altijd graag doe! Ik vind het een absolute aanrader als je niet van een te aanwezig parfum houdt, die toch wat bijzonders heeft. En natuurlijk is het gewoon leuk als je dan direct ook een flesje kunt meenemen voor je lover! De CKIN2U HEAT voor hem en haar ligt vanaf deze maand in de winkels, een flesje van 100 ml. eau de toilette kost EUR 49,00. Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top