Swatches

NOTD Dior Nirvana - hemels petrol

Dit weekend hebben jullie de nieuwe nagellakjes van de Dior Rock your nails collectie kunnen zien in dit artikel, maar natuurlijk ga ik jullie de kleurtjes nog even laten zien op mijn nagels. Tenslotte moet ik ze toch ook allemaal een keer op! Vandaag is het weer heerlijk en moest ik natuurlijk kiezen voor een van de meer kleurrijke lakjes, in dit geval de petrol/aqua blauw/groene Nirvana. Kijken jullie even mee? Ik ben behoorlijk verliefd aan het worden op de nagellakjes van Dior, met hun geweldig fijne, brede en platte kwastje, hun onberispelijke dekking en supersnelle droogtijd. Op de foto draag ik twee laagjes van de creme lak Nirvana zonder topcoat, een topcoat is gewoon niet nodig omdat de lakjes bijzonder snel droog zijn en direct hard.

Op de foto zie je dat de kleur perfect dekt en een mooie semi-glanzende finish heeft, ik vind Nirvana een lekker classy maar toch fris kleurtje die opvallend is, zonder een te felle kleur te zijn. Ik zou hem zo naar mijn werk dragen....maar ja, nu kan dat ook op mijn werk. Want denken jullie, is dit ook een kleurtje die jullie zouden dragen of vind je het toch te opvallend?

Natuurlijk kunnen jullie de andere kleurtjes binnenkort ook verwachten, kijk nog even dit artikel na voor swatches en foto''s van alle lakjes van de Dior Rock your nails collectie. De nagellakjes horen allemaal bij het vaste Dior assortiment en zijn bij alle Dior verkooppunten te koop voor EUR 22,60 per nagellakje. Bijdrage van Debbie

Deel dit artikel
Back to top