Swatches

Inspiratie voor Pasen: Gele nagellakjes

Op deze tweede paasdag kan een artikel bomvol gele nagellakjes natuurlijk niet ontbreken op onze website! Geel is hot, niet alleen met Pasen maar we zien enorm veel gele nagellak varianten voorbij komen waarbij de grote colour blocking trend een grote rol speelt. Wil jij weten welke varianten Debbie en ik in onze stash hebben kunnen vinden? Lees dan snel verder voor meer informatie.Gele nagellakjes zijn er in alle kleuren en maten. De tijd dat geel not done was is voorbij, sterker nog: Geel is tegenwoordig een must have! Gelukkig zijn er enorm veel gele kleuren op de markt gebracht die enorm draagbaar zijn. Kleuren die de huid niet lichter maken, maar juist voor een zonnig effect zorgen. Je ziet hieronder allereerst de gele nagellakjes van Debbie voorbij komen. In haar rijtjes vind je kleuren zoals de prachtige MAC Phosphor, uitgebracht in de bijzondere Neo Sci Fi collectie. En wat dachten jullie van de Electric pineapple variant van China Glaze? Deze komt uit de nieuwe Island Escape collectie waarvan je hier een sneak preview kunt vinden. V.l.n.r. China Glaze Happy go lucky, Essie Shorty pants, Essie Flirty girl en KOH Bananas V.l.n.r. MAC Phosphor, Illamasqua Blow en KOH Baby yellow V.l.n.r. Alessandro Mojito mint, Essie Funky limelight en China Glaze Electric pineapple V.l.n.r. China Glaze Lemon Fizz, OPI A little less conversation en OPI Lemonade stand by your man

 

Natuurlijk ben ook ik even gaan grabbelen in mijn stash. Opvallend is dat Debbie en ik maar een handje vol gelijke kleurtjes hebben kunnen vinden. Samen hebben wij voor jullie dus 22 kleuren kunnen fotografen en swatchen!

Op mijn afbeeldingen zien jullie onder andere de SpaRitual Enlightened Soul, Catrice Bye Bye Birdy! En de Sally Hansen Lightening. Allemaal gele tinten die mijn lichtere huid niet bleker maken maar juist dat kleine beetje warme hebben waardoor mijn handen er juist bruiner uit zien.

V.l.n.r: Alessandro - 77-165, SpaRitual Enlightened Soul en Sally Hansen Lightening

V.l.n.r: Essence – Sundancer, Impulss – 018 en Ulta Sunny Romance

V.l.n.r: Essence Mellow Yellow, Catrice Bye Bye Birdy en OPI Fiercely Fiona

 

Wij zijn natuurlijk enorm benieuwd of jullie al gele nagellakjes in huis hebben en zo ja, welke dit dan zijn. Ben je nog niet in bezit van een gele nagellak variant dan heb je vandaag een heleboel inspiratie op kunnen doen zodat je dinsdag naar een verkooppunt bij jou in de buurt kunt rennen om er alsnog eentje aan te schaffen.

Niet alle kleuren die je vandaag voorbij hebt zien komen zijn ''makkelijk''verkrijgbaar. Er zijn een aantal lakjes al wat ouder of komen uit gelimiteerde collecties maar... inspiratievol zijn ze zeker!

Bijdrage van Wendy en Debbie

Deel dit artikel
Back to top