Nagel & Handen

Alessandro - Beach beauty nagellakcollectie

Alessandro heeft zich ook "gestort" op de colourblock trend van dit voorjaar en deze zomer. In de zomer collectie, die toepasselijk de naam Beach Beauty kreeg, vind je lakjes in zowel naturel als felle kleuren, zodat je bij iedere outfilt wel een bijpassend lakje kan vinden! En dan voor een lief prijsje voor een nog liever flesje. De nagellakjes van Alessandro zijn redelijk klein van formaat, in hun flesjes zit 5 ml nagellak van prima kwaliteit. Ik vind dat persoonlijk echt een prima formaat, want wie maakt nu een lakje van 15 ml ooit op? Ik niet in elk geval of hij moet omvallen, maar dat is natuurlijk niet echt de bedoeling.

In de Alessandro Beach Beauty collectie vind je 10 kleuren die behoorlijk variëren en toch ook weer leuk bij elkaar passen. Van zandkleurig naar fel oranje, met wat leuke uitstapjes naar neon geel/groen en donkerrood, vind je waarschijnlijk altijd wel een kleurtje naar jouw zin of passend bij dat jurkje!

Ik heb de lakjes natuurlijk even op de foto gezet, ik ben benieuwd welke jouw favoriet is!Links : Mojito Mint en rechts : Pina Colada

Links : Sweet lumumba en rechts : Chocolate flip, hieronder omgedraaid *wink*

Links : Tequila sunrise en rechts : Long Island ice tea

Links : Virgin temptation en rechts : Bloody mary

Links : Sweet Margerita en rechts : Virgin temptationZoals je misschien wel ziet is er wat variatie qua finish, al zijn wel alle kleurtjes prima dekkend in twee laagjes. De Sweet lumuba, Long Island ice tea, Sweet margerita en Virgin temptation hebben allemaal een lichte shimmer, de rest heeft een creme-finish. De lakjes hebben allemaal een mooie glans, wat dat betreft is een topcoat niet nodig! Maar om de houdbaarheid te verlengen kun je die natuurlijk beter wel gebruiken, mijn favorieten zijn de INM Out the door topcoat (te koop bij www.nailpolishashion.nl) of de Ciaté Speed coat (via www.ciate-nederland.nl).

De bovenstaande "Beach Beauty" lakjes van Alessandro kosten EUR 3,95 per stuk, ze zijn verkrijgbaar bij diverse parfumerieën en professionele nagelstudio’s. Ben je op zoek naar de verkoopadressen, dan kun je bellen met telefoonnummer: 030-7600040. 

?>
Deel dit artikel
Back to top