Nagel & Handen

GOSH Special Edition Nail Laquers Zomer 2011

Wisten jullie al dat het assortiment van GOSH onlangs is vernieuwd? Dit fijne drogisterij-merk heeft een aantal mooie nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd. Jullie kunnen deze items binnenkort verwachten, maar vandaag geef ik jullie vast een preview van de nieuwe nagellakken.

GOSH had uiteraard al eerder nagellakken in het assortiment, maar vanaf nu zal er vier keer per jaar een Special Edition Nail Laquers-collectie worden uitgebracht met vier kleuren die perfect zijn afgestemd op het seizoen. Zo blijf je helemaal bij met de huidige trends!


Een leuk detail aan deze Special Edition-lakjes zijn de speciale flesjes. Als je goed naar de doppen kijkt zie je in elke tekening een ander gezichtje! Dit maakt ze net weer even wat anders dan de andere nagellakken uit de collectie.

De tijdelijk collectie die op dit verkrijgbaar is  bestaat uit een paar fijne zomerkleuren:

001 Lavender Love002 Misty Mauve003 Groovy GreyZiet er goed uit, nietwaar? Bij alle lakjes hab ik slechts één laagje gebruikt, dat was in principe genoeg om ze mooi dekkend te krijgen. Daarnaast lakken de lakjes erg prettig en zijn bovendien erg snel droog. Ook ben ik groot fan van de nieuwe kleuren, ze zijn perfect voor de zomer! Ik ben dol op ''natte zand''-tinten, dus Groovy Grey zal ik waarschijnlijk vaak gaan dragen en Lavender Love heeft inmiddels ook al een paar keer op mijn nagels gezeten.

Het zijn absoluut fijne lakjes die zeker de moeite waard zijn. De GOSH Special Edition Nail Laquers kosten EUR 6,99 per stuk en zijn exlusief verkrijgbaar bij Kruidvat. Wacht niet te lang met kopen, want deze lakjes zijn alleen deze zomer verkrijgbaar!

Deel dit artikel
Back to top