Nagel & Handen

Reprise: OPI Pirates of the Caribbean collectie

Jullie hebben de mooie OPI Pirates of the Caribbean collectie in delen voorbij zien komen hier bij beautyscene. Vandaag doen wij het even dunnetjes over en laten wij jullie een samenvatting zien waarbij alle kleurvarianten de revue zullen passeren.

De OPI Pirates of the Caribbean collectie bestaat uit 6 "bleke" nagellakjes en een Silver Shatter (crackle) top coat. Alleen al de namen zijn geweldig en zorgen vrijwel direct dat je aan niemand anders meer kan denken dan aan Johnny Depp. Ik kan mij een slechter begin van de dag voorstellen!

De voltallige Beautyscene redactie is erg enthousiast over de kleurtjes, die je zou kunnen scharen onder pale/dirty pasteltinten. De kwaliteit van alle kleurvarianten is uitstekend, de dekking is prima. Veelal zijn twee laagjes voldoende voor een volledige dekking. Sommige kleuren hebben maar een laagje nodig.

Stranger Tides - Murky and mouldy and such a fascinating green 
Sparrow Me The Drama - Pink cremeSkull & Gloss Bones - Grungy grey green

 
 

Planks A Lot - Vibrant purpleSteady As She Rose - Pale and delicate pink creme


Mermaid’s Tears - A gloomy mint green creme  

In alle eerlijkheid moet ik jullie wel even melden dat ik (Wendy) de minilakjes minder makkelijk vond lakken dan dat ik gewend ben van de mini varianten die OPI uit heeft gebracht. De brushes waren minder recht en dat zorgt voor een niet vloeiende lijn bij de nagelriemen. Ik heb daar op de afbeeldingen verder niets aan gedaan (wij photoshoppen imperfecties niet). Normaliter lak ik mijn nagels in hooguit twee minuten, nu moest ik er echt even voor zitten. 

De droogtijd van de lakjes is heel kort en de houdbaarheid prima. Natuurlijk is het voor een klein beetje extra houdbaarheid of een mooie hoogglans altijd verstandig om een goede top coat te gebruiken. De lakjes van de OPI Pirates of the Caribbean collectie liggen nu in de winkels zoals Sephora en MOOI parfumerie. De full size flesjes bevatten 15 ml en kosten EUR 13,95 per stuk.

Wil je meerdere kleurtjes uitproberen of zijn full size verpakkingen net even te veel van het goede? Er is ook een mini-setje te koop voor EUR 16,95 met daarin 4 miniflesjes (3,75 ml). Dit setje bevat de kleuren: Skull & Glossbones, Planks a lot, Sparrow me the drama en Stranger Tides.

Deel dit artikel
Back to top