Swatches

Nails Inc. the Royal collection - swatches

Liet ik jullie in het weekend al een paar Nails Inc. nagellakjes zien, vandaag heb ik er nog meer voor jullie. Dit keer is het collectie met een koninklijk tintje, nl. de Nails Inc. The Royal collection. Natuurlijk is deze collectie speciaal uitgebracht i.v.m. de bruiloft van Kate & William van een paar weken geleden. Ik had de lakjes al even op het oog en toen ik vorige week bij Asos aan het shoppen was, heb ik dit setje toch maar in mijn winkelmandje gestopt!

Het setje is natuurlijk extra feestelijk verpakt, het zou zomaar een kadootje voor Kate kunnen zijn? Ik neem toch eigenlijk wel aan dat Nails Inc. ook een setje naar Kate, Princess of Wales heeft gestuurd?

De kleurtjes zijn klassiek, maar zeker erg mooi, de rode Sandringham is een dieprood die een prachtige robijnen finish heeft door de hele fijne shimmer. Westminster Abbey is een hele mooie gouden lak, de glitters/shimmer zijn heel fijn en het resultaat is daardoor wel goud maar dan wel op een verfijnde manier. Bling...maar dan met een British stiff upperlip

De donkerblauwe Windsor is een klassieke donkerblauwe lak die prima bij een prachtige avondjurk past maar ook prima bij de favoriete Issa jurkjes van Kate past? Daarnaast pas de lak ook prima bij haar verlovingsring volgens mij? De nude/beige Balmoral is het perfecte lakje als een opvallende nagellak niet zo goed past bij de gelegenheid, maar ook als Kate (of jij) kiest voor een opvallend gekleurde outfit dan zijn nude nagels natuurlijk altijd prachtig!De swatches zijn allemaal in twee laagjes opgebracht, Westminster Abbey is, zoals jullie kunnen zien, prima dekkend in twee laagjes! Bij de swatch van Balmoral zien jullie misschien het haartje wel zitten? Volgens mij is dat gewoon een haartje dat erop gewaaid is, maar het zou ook van het kwastje af kunnen komen? Dat kan natuurlijk altijd weleens gebeuren, al zou het eigenlijk niet moeten.De vier kleuren zijn alleen in het setje verkrijgbaar, iets wat natuurlijk ook nog eens een leuk prijsje oplevert. De Royal collection van Nails Inc. kost bij Asos EUR 20,83, de lakjes zijn allemaal full size. Het setje is natuurlijk wel een limited edition, dus op = op, maar neem dan zeker ook een kijkje bij de anders Nails Inc. nagellakjes (en let ook op de sale bij Asos)
Deel dit artikel
Back to top