Nagel & Handen

Metro Fall collectie van China Glaze

De Metro Fall collectie van China Glaze is gearriveerd in Nederland!  Deze stadse collectie bevat twaalf nagellakjes zijn onderverdeeld in het Downtown gedeelte en een  Uptown deel.  Ik zou willen dat ik kon vertellen dat het nog lang geen herfst is, en dat ik wel gek lijk om jullie deze week herfstkleuren voor te schotelen, maar als ik naar buiten kijk is deze keuze zo gek nog niet!  

De China Glaze Metro Fall collectie kun je onderverdelen in de Downtown tinten: Skyscraper, Concrete Catwalk, Westside Warrior, Trendsetter, Loft-y Ambitions en Midtown Magic. Daarnaast bevat de collectie ook een Uptown gedeelte. Dit gedeelte bevat de volgende kleuren: CG in the City, Urban-Night, Traffic Jam, City Siren, Street Chic en Brownstone. In dit artikel zien jullie drie nagellakjes uit beide delen te beginnen met de Dowtown lakjes.Midtown Magic wordt door China Glaze omschreven als een nagellak met een Burgundy basis met een gouden glitter. De zeer donker wijnrode kleur lijkt op de nagels toch meer donker paars tot bruin. Een prachtige kleur met een uitermate mooie glans. Op de onderstaande afbeelding draag ik twee laagjes Midtown Magic nagellak.


Trendsetter
is echt een bijzondere kleur die mij het meest doet denken aan mosterd met een vleugje groen. De prachtige micro glitter en shimmer zorgt ervoor dat de kleur levendig blijft en dat de nagelllak de kleur van de handen niet te bleek maakt.Ik heb vernomen dat veel nagellak liefhebbers denken dat Concrete Catwalk  wel eens dezelfde kleur zou kunnen zijn als oudere zus Recycle, maar die is veel lichter. Ook Dior Gris Montagne komt absoluut niet in de buurt, die is ook lichter. Concrete Catwalk is een zeer donker grijze nagellak met een crème finish die een prima dekking geeft in slechts een laagje. Must have!CG in the City is deel van de Uptown collectie. Deze transparante nagellak bevat paarse en zilveren glitters die een zeer compact geheel vormen. Je kunt de nagellak prima individueel dragen, maar zeker ook als top coat over ieder ander nagellakje. Op de afbeelding draag ik twee laagjes CG in te City.

Brownstone
 is steen rode tint die neigt naar terra. Deze kleur zin we enorm veel in de kleding van het herfstseizoen terug en zal absoluut een voltreffer zijn. De kleur is rijk, romig en vol. Absoluut een lakje waarnaar gedurende de koudere maanden van het jaar snel gegrepen zal worden.Stiekem is Traffic Jam nog wel een klein beetje een zomerkleurtje, die je vanzelfsprekend prima door kunt dragen richting herfst. Ik vind deze kleur bijzonder mooi; Hij is helder, lekker aanwezig en heeft mijn favoriete finish: crème. Op de onderstaande afbeelding draag ik slechts een laagje Traffic jam nagellak en de dekking is werkelijk waar amazing.
China Glaze nagellakken zijn van uitermate goede kwaliteit wat deze specifieke collectie kan ik jullie melden dat de houdbaarheid en dekking uitermate goed is. Tot slot hieronder om het plaatje compleet te maken de swatches van alle zes de kleurtjes op een nagelwieltje:


V.l.n.r: Midtown magic, CG in the City  en Concrete CatwalkV.l.n.r;: Trendsetter, Traffic Jam en Brownstone


De bijzonder mooie China Glaze Metro Fall nagellakjes (EUR 5,50 per stuk) zijn verkrijgbaar bij Nailpolishfashion.nl. Lezeressen van Beautyscene ontvangen een korting van 10% op hun bestellingen (exclusief verzendkosten) met code: lushious.
 

Deel dit artikel
Back to top