Nagel & Handen

Win een OPI Axxium Soak-Off behandeling en verwenpakket!

Het OPI Axxium Soak-Off Gel Laquer Systeem is ideaal voor dames die het te druk hebben om regelmatig hun nagels te lakken of bij te houden. Ga je op vakantie, huwelijksreis, heb je geen vaste hand of simpelweg geen zin om jouw nagels vaak te lakken? Ook dan is dit systeem een uitkomst. Wij mogen namens OPI vijf behandelingen weggeven, dus lees snel verder! 
 
Het systeem bevat in totaal 50 nagellakkleuren (sommige salons hebben niet alle kleur-varianten) die worden aangebracht door de nagelstyliste. Vervolgens wordt de kleur uitgehard onder een speciale UV-lamp met als resultaat een slijtvaste en streep loze manicure met hoogglans. Je kunt weken genieten van deze nagellak zonder er naar om te kijken.  In dit artikel kun je veel meer lezen over de methode waarover ik zelf enorm enthousiast ben. Na meer dan een maand heb ik mijn Soak-Off laten verwijderen en mijn nagels waren nog altijd in uitmuntende staat. Wij hebben uitermate goed nieuws voor jullie want namens OPI mogen wij vijf OPI Axxium Soak-Off Gel Laquer behandelingen weggeven!  De vijf winnaressen krijgen een Axxium Soak-Off behandeling in één kleur (geen french manicure) en een behandeling voor het verwijderen van de Soak-Off gels aangeboden met een waarde van EUR 45,00.

Maar… er is nog meer! De winnaressen kunnen namelijk allemaal ook nog een prachtig OPI verwenpakket met een waarde van EUR 60,00 in de wacht slepen met daarin de volgende producten:
- OPI nagellak (in dezelfde kleur als de Soak-Off gel die is aangebracht tijdens de behandeling)
- Avoplex Replenishing Oil 15ml
- Avoplex Revitalizing Hand & Body Scrub 120ml
- Avoplex Hi-Intensity Hand & Nail Cream 50ml  


Wil jij één van de vijf OPI Axxium Soak-Off Gel Laquer behandelingen en OPI verwenpakketten met een totale waarde van EUR 105,00 winnen? Doe dan mee en lees de voorwaarden hieronder even:

De OPI Soak-Off behandeling geeft het beste resultaat wanneer jouw nagels gezond zijn. Zijn jouw nagels in slechte conditie (denk aan bladderende nagels) dan blijft de nagellak minder goed zitten. We zijn dus op zoek naar dames waarvan de nagelconditie in orde is.

Wij willen graag na de behandeling een mailtje van de winnaressen ontvangen met een korte omschrijving over hun ervaring en één duidelijke foto van de nagels na de behandeling. Deze ervaringen zullen wij dan in een later stadium publiceren op onze website. In dit mailtje vertel je ons ook welke kleur Soak-Off je hebt gekozen. Na ontvangst van jouw email inclusief review laten wij het OPI verwenpakket met oa. de nagellak in de kleur van de Soak-Off behandeling verzenden en kun je daarna snel genieten van de heerlijke OPI producten. Wanneer je ons geen korte review mailt na afloop van je eerste behandeling ontvang je geen OPI verwenpakket.
Enthousiast? Stuur dan vandaag nog een mailtje (o.v.v. OPI Soak-Off win actie) naar winactie@beautyscene.nl met daarin de volgende details:

  • de reden waarom juist jij deze behandeling wil winnen
  • geef ons jouw leeftijd en omschrijf kort de staat van jouw nagels
  • geef ook aan welke salon jouw voorkeur heeft. Wij mogen 2 behandelingen bij Pierot.nl in Haarlem, 2 behandelingen bij SOAP Amsterdam en tot slot een behandeling bij SOAP Den Haag weggeven, je kunt de datum en het tijdstip natuurlijk zelf bepalen, de winnaars krijgen hier alle details nog over.

Meedoen kan tot en met zaterdag 8 oktober (13.00 uur). Vergeet vooral niet jouw adresgegevens mee te verzenden, incomplete inzendingen worden niet verwerkt.
Gewonnen? Dan ontvang jij op maandag 10 oktober 2011 een mailtje van ons, we maken de voornamen van de winnaressen ook bekend in dit artikel na 10 oktober 2011. Over de uitslag van de win-actie kan niet worden gecorrespondeerd.
  

Deel dit artikel
Back to top