Reviews

Catrice Bohemia, review & een look met de producten!

Jullie hebben de nieuwe Catrice trend editie, Bohemia, waarschijnlijk al wel gespot bij het Kruidvat. Ondanks dat het misschien niet zo''n bijzondere collectie lijkt, heb ik toch maar de collectie in mijn mandje gestopt. Tenslotte zijn jullie toch wel van ons gewend dat we alle swatches laten zien! Maar toen ik aan het swatchen was, besloot ik ook maar een look met een aantal producten te maken, kijken jullie even mee?

Alle informatie zoals prijzen kunnen jullie trouwens vinden in dit eerder verschenen artikel, voor alle producten uit de Catrice Bohemia collectie geldt op = op, het is een tijdelijk verkrijgbare collectie.

Absolute eye colors EUR 2,79
Vrij glitterige oogschaduws, met uitzondering van Bring me terra copper!, ze hebben wel vrij veel fall-out tijdens het aanbrengen, hou daar echt even rekening mee!

Links My home is my sand castle en rechte Yes, you tan!
Links Bring me terra copper en rechts Be Indiglow!
V.l.n.r. My home is my sand castle, Yes, you Tan!, Bring me terra copper! en Be Indiglow
Definition bronzer EUR 3,99

Een vrij donkere, matte bronzer met een mooi motiefje, waarschijnlijk is de kleur aan de donkere kant als je echt een lichte huid hebt.Loose powder eyeliner EUR 3,49
Grappige producten, maar eigenlijk is het niet meer dan los pigment in een handige verpakking, de fall out is behoorlijk, je strijkt met de applicator langs de oogrand en er valt heel wat poeder op de wangen. De Be Indiglow! is erg mooi, zeer gepigmenteerd en met een mooie shimmer, Nap in the shade is saai en niet zo gepigmenteerd.
Brilliant lip gloss EUR 3,79
Mooie lipglosses met een lekkere shimmer, die werkelijk zalig fruitig ruiken! Ze hebben de bekende lange, smalle applicator waardoor ze makkelijk zijn aan te brengen, ze zijn redelijk dekkend.Ultimate nail lacquers EUR 2,49
Vier mooie lakjes vol met glitters in warme, zomerse kleuren! Perfect voor deze Indian summer, maar natuurlijk geen echte herfstkleurtjes, het weer werkt gelukkig mee. Ze lakken allemaal probleemloos, op de foto draag ik van alles lakjes twee laagjes.

Yes, you tan!

Bring me terra copper!

Looking sunkissed
Be Indiglow!

Zoals gezegd heb ik mij ook even gewaagd aan een Bohemia look! Ik heb twee kleurtjes oogschaduw gebruikt, de My home is my sand castle en de Be Indiglow, als lijntje om mijn oog heen heb ik de loose powder eyeliner. Op mijn wangen heb ik de definition bronzer en op mijn lippen de Yes you tan lipgloss.

De oogschaduws zijn wel behoorlijk glitterig en ook vrij los, daardoor heb je dus snel last van fall-out en dat is natuurlijk jammer. Probeer de oogschaduws zoveel mogelijk op het oog te deppen en blend pas als de oogschaduw op het oog zit, een oogschaduwbasis is echt een must!


Mijn aanraders zijn zeker de nagellakjes en de bronzer is ook mooi (mits het jouw kleur is!). De lipglosses zijn prachtig van kleur en zijn zeker ook aanraders wat mij betreft, vooral ook omdat de kleuren best uniek zijn en normaal niet te vinden zijn in de vaste collectie van Catrice. En dat allemaal voor een heel fijn prijsje!

Wat vind jij van de Catrice Bohemia collectie? Heb jij er al iets van geshopt?

Deel dit artikel
Back to top