Nieuws

MAC Naked Honey swatches en meer informatie

Nog maar 1 weekje wachten en dan kunnen we gelukkig weer een nieuwe MAC collectie gaan bekijken en besnuffelen in de winkel en de counters! De Naked Honey collectie ligt vanaf zaterdag 4 juli 2009 bij alle MAC counters in Nederland en België. De collectie bestaat grotendeels uit producten voor het lichaam, maar natuurlijk vinden we ook wat mooie oogschaduws, lipglosses en poeders. Kijk snel verder voor foto''s van de swatches.... Ik heb in een aantal artikelen al de productfoto''s en de collectie informatie geplaatst, dus als je nog niets van deze collectie afweet, dan moet je die 2 artikelen zeker even lezen en bekijken. Hou er wel rekening mee dat al de producten limited editions zijn, op=op dus! Ik zou je zeker aanraden om snel naar de counter te gaan als je niets wilt missen! Ondertussen heb ik ook informatie over de prijzen in Nederland:

  • Oogschaduw EUR 15,00
  • Lipglass EUR 17,00
  • Highlight powders EUR 27,00
  • Honey skin salve EUR 19,00
  • Honey hand & body cream EUR 18,00
  • Honey body wash EUR 16,00
  • Parfum EUR 26,00

Van Christine van Temptalia heb ik de foto''s van de swatches mogen lenen, dat helpt jullie misschien toch wel een beetje bij het kiezen uit deze kleine maar bruikbare collectie. [caption id="attachment_6954" align="aligncenter" width="500" caption="v.l.n.r. Creme de Miel, Pollinator & Buckwheat"][/caption] [caption id="attachment_6957" align="aligncenter" width="500" caption="v.l.n.r. : She's a star, Queen Bee & Buzz"][/caption] [caption id="attachment_6958" align="aligncenter" width="500" caption="v.l.n.r Honey Light (met en zonder overspray) & Golden Nectar (met en zonder overspray)"][/caption] De lipglasses zien er wel echt erg mooi uit en de oogschaduws zijn toch mooier dan ik dacht, vooral Creme de Miel lijkt me een perfecte highlighter! De must have van deze collectie is volgens de kenners de Honey Skin Salve, daarvan ga ik er dan maar direct meerdere potjes van inslaan....je weet het maar nooit met deze limited editions! Onze Wendy heeft al een Honey Skin Salve binnen gekregen, samen met de Creations : Naked Honey parfum, lucky her!! Hieronder vind je de foto''s en natuurlijk haar review.

De Honey Skin Salve zit in een verrassend groot potje, mooi diepzwart met een honingraat structuur op het dekseltje. Bij het open maken komt een hele lichte honinggeur vrij, lekker, zacht en verwarmend. De salve heeft redelijk dezelfde structuur als die van de Rosebud salve, misschien een tikkeltje meer romig. Deze salve is multifunctioneel, je kunt hem op drogere plekjes smeren maar vooral als lippenbalsem komt hij wat mij betreft erg goed uit de bus. Hij blijft lang zitten, geeft een subtiel glansje en de geur is lekker bescheiden. Ik denk dat dit toch wel de must have van deze collectie is.

Ik heb gekozen voor de lichtste variant van de geuren van deze collectie. De verpakking is de typische vierkante fles waarin (bijna) alle geuren van MAC verkrijgbaar zijn. Op de dop vind je ook weer de bekende bruin/gele honingraat structuur. In eerste instantie ruikt de geur vooral bloemig, misschien zelfs wel met een tikkeltje aqua ver op de achtergrond. Wanneer je de geur draagt begin je ook een zoetere ondertoon te ruiken, die voor honing door zou kunnen gaan. Maar… wanneer je op zoek bent naar een parfum met een specifieke honinggeur dan raad ik je niet aan deze te kopen, want dat is het absoluut niet. Wat mij betreft is het een lichte, subtiele en zeer frisse zomergeur. Erg lekker!

Lees ook deze artikelen over de Naked Honey collectie:

Bijdrage van Lushious Babe & Wenvers met dank aan Temptalia voor de foto''s van de swatches.

Deel dit artikel
Back to top