Reviews

Win een van de 10 Beyoncé Pulse pakketten!

Een paar weken geleden introduceerde Coty Beyoncés derde parfum. Eerder hebben we kunnen genieten van Heat en Heat Rush, de derde geur draagt de naam Pulse! Vandaag kunnen jullie mijn bevindingen lezen over deze nieuwe geur en… wij mogen speciaal voor Valentijnsdag tien heerlijke Pulse pakketten weggeven!

Pulse is een geur voor vrouwen die alles uit het leven halen. Parfumeur Bruno Jovanovic  ontwikkelde een bijzondere en contrasterende samenstelling  die bestaat uit sprankelende citrus in combinatie met de warme geur van vanille.  Deze combinatie noemt  Jovanovic ‘citrus gourmand’.
Deze geur is absoluut anders wanneer je hem vergelijkt met de eerste twee geuren van Beyoncé. Deze vond ik meer fruitig en zwoel terwijl Pulse een, in mijn opinie, meer toegankelijke en energieke geur is.  In het hart van de geur bevindt zich naast de Bluebird-orchidee ook pioenroos en jasmijn.

Bij de eerste aanraking ruik ik vooral de topnoten waaronder perenbloesem, blue Curacao en bergamot. Bergamot is één van mijn favoriete parfum ingrediënten en zorgt voor een warm & toch fruitig karakter. De basis bevat vanille, muskus en een aantal houtgeuren waardoor de geur een tikkeltje verleidelijk wordt, maar vooral warm en… blijft de geur door deze samenstelling behoorlijk lang ‘hangen”.

Kortom: een bijzonder fijn parfum in een meer dan opvallende flacon. De holografische verpakking van Beyoncé Pulse is trouwens ook bijzonder mooi. De geur is heerlijk, en daar moeten zoveel mogelijk dames van genieten.
Daarom mogen wij speciaal voor Valentijnsdag 10 pakketten weggeven met daarin Beyonce Pulse eau de Parfum (30 ml) en een shower gel (200 ml), samen met een waarde van EUR 37,50 per pakket. De pakketten worden nog voor Valentijnsdag verzonden zodat jij jouw Valentijn kan verleiden terwijl je de Beyoncé Pulse parfum draagt!

Wat moet je daarvoor doen?

  • beantwoord de volgende vraag: als je iedereen zou mogen kiezen (bekend of onbekend), wie zou jij dan willen "bedwelmen" op Valentijnsdag met de fijne Pulse parfum & bodylotion?
  • mail jouw antwoord voor 9 februari 2012, samen met jouw naam & adres naar winactie@beautyscene.nl o.v.v. Beyonce. 

Uit de leukste en origineelste mailtjes kiezen wij 10 winnaars! Op 9 februari 2012 zullen wij de 10 winnaars een mail sturen. Alleen complete inzendingen kunnen meedoen, vergeet dus niet jouw naam & adresgegevens mee te sturen in de mail.

Kun jij niet wachten en wil je de Beyoncé Pulse parfum direct aanschaffen? Dat kan bij de drogist bij jou in de buurt, maar ook via de (webwinkel) van Douglas. Hieronder voor een compleet plaatje nog even de prijzen op een rijtje:

  • Eau de parfum Pulse - 15 ml EUR 17,50
  • Eau de parfum Pulse - 30 ml EUR 26,00
  • Eau de parfum Pulse - 50 ml EUR 36,00
  • Shower gel Pulse - 200 ml EUR 12,50
  • Body cream Pulse  - 200 ml EUR 12,50
Deel dit artikel
Back to top