Reviews

Geweldige deal - definitieve ontharing met IPL vanaf EUR 80,00

Ondanks dat er vandaag zelfs sneeuw wordt voorspeld, kunnen we er echt niet meer onderuit, de zomer komt eraan! Een zomer met (hopelijk) veel zon en warmte, zodat we fijn in zomerjurkjes en bikini kunnen rondlopen, heerlijk! Zijn jouw benen, armen, oksels en bikinilijn inmiddels "zomerklaar"? Nee? Dan hebben we een geweldige aanbieding voor je, definitieve ontharing met IPL voor een bedrag van EUR 80,00!

Ik ben zelf gezegend met een hele lichte haargroei op benen, armen en bikinilijn, maar toch ben ik wekelijks meerdere keren met een scheermesje in de weer, tenslotte hou ik er ook wel van als mijn huid haarvrij is. Over definitieve ontharing met IPL (Intense Pulsed Light) heb ik zeker weleens nagedacht, ik heb er zelfs al verschillende aanbiedingen  gekregen maar ik ben er nog steeds niet op ingegaan. Toch sta ik op het punt om overstag te gaan, zeker nadat ik de ervaringen had gelezen van collega Jet van Ze.nl. Jet heeft over haar ervaring met de IPL behandelingen bij Just! Wellness in Amsterdam uiteraard een artikel geschreven, het klinkt als de perfecte ontharingsmethode! Lees haar artikel hier even terug. Ik geloof dat ik om ben, IPL & Just! Wellness, here I come!

Maar wat is IPL nu precies en hoe werkt het?

Bij de IPL (Intense Pulsed Light) ontharingsmethode worden er lichtflitsen afgegeven op de huid. Deze lichtflitsen worden omgezet in energie (wat aanvoelt als warmte) en via de haren naar de haarzakjes geleid. Deze worden onherstelbaar vernietigd en dat betekent dus dat er nooit meer haar uit kan groeien, de haren komen in dat haarzakje dus nooit meer terug!

Nu is het zo dat haren verschillende groeifases hebben en tijdens de behandeling worden enkel de groeiende haren aangepakt. Daarom is het noodzakelijk om de IPL-behandeling meerdere keren te herhalen. De gemiddelde persoon heeft acht behandelingen nodig om voorgoed van de haren af te zijn, echter: sommigen zijn al na zes keer klaar, anderen pas na tien keer. Dit heeft alles te maken met de haardichtheid.

De behandelingen volgen elkaar telkens na een x aantal weken op, zodat de haren genoeg tijd hebben om te groeien. In het begin is dit om de zes weken, dan om de acht en later zelfs om de elf weken. Je bent dus wel even bezig om je einddoel te bereiken, maar daar heb je dan ook je leven lang profijt van! Om ervoor de zorgen dat de haren altijd wegblijven, wordt wel aangeraden om de behandeling één keer per jaar te blijven herhalen.

Kan iedereen ontharen met de IPL methode?

Niet iedereen, maar wel bijna iedereen en dit is heel gemakkelijk te testen. Trek een haartje uit het gebied dat je wil laten flitsten; heeft het haarzakje een andere kleur dan je huid? Dan is IPL geschikt voor jou! In tegenstelling tot wat vaak beweerd wordt, kan het ook goed werken bij mensen met blond, rood en grijs haar. Zolang het haarzakje maar wel donker is en verschilt van je huidskleur. Als je twijfelt kun je ook altijd even een testje laten doen bij een salon. IPL is helaas niet geschikt voor mensen met een donkere huid, ook zwangere vrouwen mogen niet behandeld worden.

Geweldige deal die je niet mag missen!

IPL wordt steeds populairder en dat is niet zo gek. Beeld je eens in: nooit meer scheren, geen last meer van ingroeide haartjes, maar altijd een zachte, gladde huid. Dat is toch te mooi om waar te zijn? Eén ding wat minder fijn is aan IPL is de prijs. Je betaalt al gauw ruim EUR 600,- voor je bikinilijn en EUR 300,- voor je oksels (voor acht behandelingen). Een behoorlijk uitgave natuurlijk, maar daarvoor hebben wij de perfecte oplossing!

Wij mogen jullie namelijk, in samenwerking met Just! Wellness (en zus Ze.nl), een meer dan geweldige deal mogen aanbieden. Via Beautyscene.nl betaal je nu voor acht IPL-behandelingen maar EUR 99,- voor je bikinistreek (zelf de keuze uit alleen bikinilijn of brazilian) en EUR 80,- voor je oksels. Ja, je leest het goed! Goedkoper dan dit wordt het niet, dus grijp je kans! Je kunt beide behandelingen doen, of slechts één van de twee. Just Wellness gebruikt voor hun IPL behandelingen apparatuur van MedCos, de beste kwaliteit die er is. De aanbieding loopt tot 7 april, wees er dus snel bij! Uiteraard mag je de IPL behandelingen ook na 7 april ondergaan.

Heb jij al ervaring met IPL? Deel jouw ervaringen zeker even met ons en de andere lezers! En is deze deal iets voor jou?

Deel dit artikel
Back to top