Blogs & Editorial

Editorial - mijn goede voornemens voor 2013

Op de laatste dag van 2012 is het tijd om mijn goede voornemens voor 2013 eens op een rijtje te zetten. En hoe kan ik dat beter doen, dan dit te combineren met het ook daadwerkelijk uitvoeren van één van die goede voornemens...want daar schort het vaak aan bij goede voornemens. De wil is er wel bij de meeste mensen, maar ja....de uitvoering hè...dat lukt vaak niet. Bij mij is één voornemen bij deze al gelukt, mijn eerste editorial op Beautyscene is namelijk een feit!

Armani fake fur jasje geshopt in de sale bij Voorwinden, past goed bij Stella tas

Iedere week zien jullie gezellige, leuke en mooie foto''s voorbij komen in ons "behind the beautyscenes" artikel, maar eigenlijk kan ik daar mijn ei niet echt in kwijt. Ik heb nu eenmaal altijd (te)veel te vertellen en dat lukt niet in de korte onderschriftjes. Daarnaast wil ik in dat artikel vooral focussen op mijn/ons werk, al zie je zeker wat privé foto''s voorbij komen. Maar wat wil ik dan precies in de editorial? Geen idee eigenlijk, geen vastomlijnd plan, maar ik wil vooral een plaats creëren waar ik af en toe mijn mening of verhaal kwijt kan over hetgeen mij heeft bezig gehouden de afgelopen week. 
Dat kan bijvoorbeeld een leuke film zijn die ik heb gezien (The Hobbit, geweldig als je fan bent van Lord of the Rings, anders misschien vooral een lange zit), een mooi boek dat ik gelezen heb (bezig in London van Paul Rutherford) of iets anders wat mij is opgevallen deze week (bijna alle prof-darters zijn te zwaar...). Anyway, soms zal mijn editorial best beauty gerelateerd zijn en vaker niet, tenslotte hebben we al genoeg beauty op Beautyscene.

Mijn week stond na de kerstdagen vooral in het teken van de sale....koopgek als ik ben (ja, dat durf ik heus wel toe te geven) heb ik stad en land (nou ja, online dan) afgezocht naar de leukste, mooiste en interessantste koopjes. Gevonden? Tuurlijk, de zoveelste "little black dress", weer 2 (of meer? ik weet het niet meer) panterprintspulletjes, nu eens geen tas maar wel een zonnebril en ook nog eens stoere spijkeroverhemden voor Sem. Geslaagd? Hmm...matig, ik wil nog meer!

Kom ik weer op mijn goede voornemens...die heb ik namelijk ook op een rijtje gezet:

  • een wekelijkse editorial schrijven
  • vaker gaan sporten.....ik hou er echt van, maar ik heb het echt geen tijd voor gehad, dat moet anders
  • minder gaan werken....jaja, i.p.v. 7 dagen in de week meer dan 12 uur per dag, ongeveer 8 uur per dag en dat dan 6 dagen in de week, moet lukken toch?
  • nog een keer naar New York en eigenlijk liefst ook met de familie een roadtrip door Californië, net zoals ik deed toen ik 11 jaar was
  • misschien iets minder zwarte jurkjes en enkellaarsjes kopen?
  • toch ook eens schoenen kopen met hakken lager dan 12 cm
  • meer aandacht besteden aan mijn ontbijt, meer variatie erin brengen met meer fruit (nu blijft het vaak bij crackers met kaas & tomaat)

Last but not least, moet ik toch ook iets kwijt. Waarom zijn sommige ouders toe aan een vakantie zonder kinderen? ik snap daar helemaal niets van.....die kinderen horen toch bij je? Ik zal wel een moederkloek zijn, maar ik ga toch echt liever met mijn kids op vakantie, heerlijk juist om leuke ervaringen en plaatsen met hen te delen.......Net of kinderen een last zijn! Not to me, anyway!

XXX
Debbie (tot volgende week.....als ik mij aan de goede voornemens kan houden)

Deel dit artikel
Back to top