Blogs & Editorial

Editorial - Let's do a Gaga in Amsterdam

Compleet onder de indruk kwam ik gisteren bij een kappersshow vandaan, iets wat echt niet vaak gebeurt moet ik eerlijk bekennen. Nu was de show niet zomaar een show, maar één van o.a. de haarstylist van Lady Gaga, Charlie Le Mindu. Hij liet ons tijdens de show van L’Oreal Professionnel bij Amsterdam Fashion Week zien hoe je je haar kunt dragen als je toevallig een zwart latex pak draagt of een jurk van haar. Altijd handig!

Zonder gekheid, het is geweldig om zoveel creativiteit te zien en ondanks dat ik echt niet van plan ben om morgen een mohawk van 40 cm hoog te gaan dragen bij mijn nepleren legging van Joline Jolink, vond ik zijn creaties toch heel mooi. Charlie is zelf ook een behoorlijk aparte verschijning, neem maar eens een kijkje op zijn website www.charlielemindu.com.

Gisteren was ik, samen met onze nieuwe stagiaire Vivianne (daarover volgende week meer), bij een aantal shows van Amsterdam Fashion Week. Leuk om er te zijn, ondanks dat het niet altijd direct “nuttig” is voor mijn werk op Beautyscene, toch ook wel weer inspirerend, zeker als je even de tijd neemt om het publiek goed te bekijken. Veel (wanna be) fashionista’s, de bekende modemensen, de Bekende Nederlanders die soms helemaal niet zoveel met fashion hebben en natuurlijk veel kapsters tijdens de haarshow, da’s weer een heel “ander soort mensen”. Grappig om te zien hoe je iedereen eigenlijk in een hokje kan stoppen! In welk hokje zou ik dan moeten?


Doe mij maar in het hokje "gek op Tom Ford", dit is Bitter Bitch

As we speak kijk ik naar een groep bibberende mensen in de New Yorkse bibliotheek, die behoorlijk ingesneeuwd zijn, iets waar ik vorige week ook een beetje “bang” voor was. Maar niet alles is wat het lijkt, de mensen in New York zijn acteurs in “the day after tomorrow” en inmiddels is er hier geen sneeuwlaagje meer te bekennen, hoe snel kan het veranderen? Jammer hoor, de witte wereld had van mij nog best even langer mogen blijven....ik heb mijn snowboots maar een keer of 5 aangehad! Toch nog maar even naar wintersport?

Eerst nog naar Londen, samen met Bo (mijn dochter) die volgende week 16 wordt! My god....ik weet nog goed dat ik 16 jaar geleden met een dikke buik de Elfstedentocht zat te kijken en nu is ze al 16! Reden voor een klein feestje en dat gaan we samen vieren in een fijn hotel in Londen, Jamie’s Italian in Covent Garden is al geboekt en aan de exacte winkelroute wordt gewerkt. We gaan heus niet alleen shoppen, we gaan vooral even genieten van het geweldige Londen, high-tea’en en eten bij Spice Market of Nobu, toch eens even wat anders dan Zuidplein hè? Niets te klagen overigens, want op Zuidplein opende pas de allereerste Cinnabon van Nederland.

Wat Cinnabon is? Een Amerikaanse winkel/horecaketen die vooral bekend staat om de heerlijkste kaneelbroodjes in de wereld! Ze worden in iedere locatie dagelijks versgemaakt van deeg, kaneel, suiker en veel....heel erg veel frosting ofwel glazuur. Je eet ze vers en warm, met een kop koffie, thee of iets anders...heerlijk! Oh ja, na afloop kun je het beste naar huis gaan rennen, lopen of fietsen, in één Cinnabon zit maar liefst 730 calorieën. Neem dus maar geen tweede.....
Have a great week!
XXX

Debbie

Deel dit artikel
Back to top