Blogs & Editorial

Editorial - weet je wat ik wel zou willen zijn?

Een bloemetjesgordijn....ken jij deze carnavalskraker nog? Ik moest er opeens aan denken toen ik bij het zwembad door een Engelse krant bladerde. Die arme Kim K. had zichzelf weer in een lastig parket gebracht door haar zwangere lijf in een soort bloemetjesgordijn te proppen, compleet met handschoentjes (??). Zo zie je maar weer dat zelfs een Givenchy van Ricardo Tisci geen garantie is voor succes. Ze is inmiddels kordaat van alle foto''s gesneden, vriendlief Kanye kwam nl. wel door de keuring van de modepolitie.

Maar...ze doet het zichzelf ook wel aan, want ik heb haar de afgelopen weken in ongeloofelijk lelijke outfits gezien. Niet nodig naar mijn mening, zelfs behoorlijk zwangere vrouwen kunnen zich toch goed kleden tegenwoordig, zeker als je Kim''s budget in acht neemt. Ik ben zelf ook twee keer zwanger geweest en weet best dat het even wennen is, zo''n buik! Maar met veel stretch, zwarte outfits, mooie jasjes en een hoge hakken ;-) lukte het best om netjes voor de dag te komen.

Beyoncé deed het dan toch beter

Het lukt Kate, duchess of Cambridge, tenslotte ook, wat zie zij er heerlijk classy uit in haar zwangerschapsoutfits! Nu heeft zij het qua figuur wel iets makkelijker dan Kim, maar toch! En dan te bedenken dat Kim recent nog kleding naar Kate heeft gestuurd in de hoop dat Kate die zou gaan dragen....think again, Kim! Kate houdt het Londen chique, iets waar ik deze week ook aan moet geloven bij een bliksembezoek aan Londen.

Ik ga nl. een bezoek brengen aan the house of Jo Malone, het hoofdkantoor van dit geweldige parfummerk en daar kijk ik heel erg naar uit. Ik ben al jaren groot fan van de fijne, ongecompliceerde geuren van dit merk en ben dan ook vereerd dat ik naar dit bijzondere huis mag komen. Natuurlijk horen jullie er binnenkort meer over, tenslote opent er heel binnenkort ook een Jo Malone counter in Nederland (in de Bijenkorf in Den Haag). Goed nieuws voor de mannen van Nederland, die hoeven nooitmeer te piekeren omeen perfect cadeau voor een vrouw. Ga naar Jo Malone, gooi er wat euro''s tegenaan en je gaat weg met een tas vol verwennerij die iedere vrouw met een lach opent! Altijd goed toch? Ben ik even blij dat ik over een maand jarig ben....

Ah nee, dat gaat niet meer op tegenwoordig, ik krijg echt nooit meer een beautyproduct meer als cadeau, dat is echt uitgesloten! Ondanks dat ik niets te klagen heb, is dat soms best eens een beetje jammer. Waarom? Niet omdat ik maar meer en meer producten wil hebben, maar wel omdat ik het altijd leuk vind om te weten wat anderen voor mij zouden uitkiezen. Welke parfum en welke nagellak...je kent het wel! Maar goed, nu is het wel een echte verrassing en dat is ook wel weer leuk!

Geniet van deze week & volg mij op Twitter voor het verslag van Jo Malone op dinsdag en woensdag! 

XXX

Deb

Deel dit artikel
Back to top