Blogs & Editorial

Editorial - shut up and stop whining

Man, wat kunnen wij Nederlanders toch af en toe ongeloofelijk zeuren! Na weken, wat zeg ik, na maanden slecht weer was het dan eindelijk zo ver, de zon kwam door, de temperatuur liep op en wij hadden zomaar mooi weer! Man...wat een genot, jurkje aan, blote benen en armen, op naar het terras en genieten maar. Hoe grappig is het dan dat mensen al na één dag gaan mekkeren "tjonge, wat is het warm!'', "niet normaal hoor zo warm, ik kan bijna niet meer slapen van de hitte".............

te warm? Daar weet ik wel wat op.....dacht Cristiano Ronaldo

Social media is in dat geval altijd een geweldige bron van inspiratie, want welk weer we ook hebben, "we" hebben er altijd wel iets over te klagen. Na de warme dagen, kregen we (oh help) zelfs ook nog twee koudere dagen...tja, toen was het helemaal gebeurd, heel veel barbecues en feestjes vielen enigzins in het water i.v.m. de poolwind. Haha...het is hier altijd alles of niets lijkt het wel en oh...wat kunnen wij ons daar maar moeilijk aan aanpassen.

Het blijft ook altijd lastig om je kleding aan te passen aan dit, tikje onvoorspelbare weer, maar met een beetje moeite lukt het toch wel? Het levert best aparte combinaties op, zoals de man & vrouw (?) die ik gisteren in de supermarkt tegenkwam : hij in korte broek en hemdje (please don''t tenzij je gebouwd bent als Ronaldo, zie hierboven), op badslippers met sokken....en zijn vrouw in lange broek, trui, regenjas (dichtgeknoopt) en laarzen. Aparte combi, maar nog altijd beter als his & hers outfits....je weet wel, als man en vrouw allebei ongeveer hetzelfde aanhebben, vooral vaak gezien met fleecevesten of tegenwoordig ook in die vreselijke onesies.

Gruwel....dat is toch wel heel erg, bijna net zo erg als gezamenlijke Twitter- en Facebook accounts, alsof je altijd maar die twee-eenheid zou moeten zijn. Prima als je dat bent hoor, maar vergeet vooral nooit dat jij ook een persoon bent met een eigen identiteit, met eigen vrienden, een eigen carriere en eigen hobbies, je hoeft niet alles te delen (en al helemaal niet jouw onesie.....). Zelfs Justin Timberlake kwam er niet mee weg toen hij nog met Britney was!

Maar aan de andere kant, soms lijken man en vrouw ook wel van een andere planeet te komen, dat viel mr. Beautyscene afgelopen vrijdag ook op. Op het terras van Hotel New York was het behoorlijk druk en dan is mensen kijken altijd leuk, wat hebben ze aan, wat eten ze, wat doen ze enz. Opvallend vond hij dat er zoveel mannen slecht gekleed waren, zeker als je zag hoe hun vrouwelijke partners zich hadden aangekleed, in frisse zomerjurkjes, rokjes en fladderende broeken met mooie schoenen. En tja....dan zit daar zo''n stoffige man tegenover die zijn outfit al de hele week aanheeft of die zijn "zomerse" outfit die hij in 1990 kocht maar weer eens uit de kast getrokken heeft. Waarom toch mannen? Een klein beetje aandacht besteden aan jouw kleding mag best of.....

.......je moet er zo uitzien als Ronaldo, dan doet kleding er niet meer toe!

Op naar een hittegolf en alle mannen naar de sportschool!

XXX

Deb
Deel dit artikel
Back to top