Blogs & Editorial

Editorial - foute mannen & zoete dromen

As we speak kijk ik, terwijl ik deze editorial tik, naar de geweldige nieuwe serie op BBC1 The white queen. Ik hou wel van een beetje historisch drama, zeker als het gaat over de geschiedenis van het Engelse koninklijk huis. Ik verslind er boeken over, lees er van alles over op internet en ga binnenkort zeker weer richting Londen om de hotspots te bezoeken. Zo zie je maar, ik ben toch nog wel in andere zaken geinteresseerd dan beauty alleen....al zien jullie als lezers en volgers dat niet altijd. Ik deel veel op social media, maar zeker niet alles.....ik hou toch nog wel iets voor mijzelf.....

Wisten jullie eigenlijk wel dat ik een zwak heb voor ''foute mannen''? Mr. Big, Anakin skywalker, Michael Corleone en Tony Soprano........ik kan er geen genoeg van krijgen.
Helaas is Tony Soprano er niet meer en daar ben ik best wel een beetje verdrietig om. De acteur die Tony zo geweldig vertolkte in de serie The Sopranos stierf vorige week onverwacht, hij was nog maar 51....Gek eigenlijk, knap was James Gandolfini niet, met zijn kalende hoofd, buikje en guitige kop...maar oh, wat was hij onweerstaanbaar als Tony! En nu kan ik een van mijn dromen ook wel laten varen, ik had graag ooit een keer meegspeeld in The Sopranos. Ach...zijn dromen dan toch bedrog?

Over dromen gesproken, ik ben benieuwd of Rihanna nog een beetje geslapen heeft vannacht. Vast niet, nu ze in Amsterdam is zal ze waarschijnlijk alle coffeeshops in de omgeving van haar hotel hebben bezocht. En of ze dan nog een beetje kan zingen? Ik ga het vanavond zeker bekijken en beluisteren, misschien zelfs wel een instavid maken, de nieuwe social media sensatie! Korte video''s met zo''n fijn filtertje....dat belooft weer heel veel ''''goeds" voor de selfie lovers van deze wereld....selfie video''s wat een feest! Heeft Rihanna inmiddels al een instavid opgenomen in haar favoriete coffeeshop....wat een geweldig voorbeeld voor haar jeugdige fans. Maar hé....als rock- of popster mag je natuurlijk net even iets meer dan een normaal iemand.

foute vrouw Rihanna (bron Instagram Rihanna)

Ik droom nog even van hoe de eerste selfie video van Tony Soprano eruit zou hebben gezien.....vast opgenomen in de Bada Bing......you go Tony! R.i.p. James <3 en sweet dreams. Hieronder nog even de laatste scene van de serie......

''Even a broken clock is right two times a day" - Tony Soprano

XXX

Deb

Deel dit artikel
Back to top