Reviews

Philosophy Field of flowers Gardenia Blossom (exclusief voor Valentijnsdag)

"verliefd zijn is een van de mooiste gevoelens ter wereld. je weet het als je de vonk voelt overslaan. vlinders in je buik, een dagdromerig gevoel, anders dan alle liefde die je ooit hebt gevoeld. je lacht zonder het te beseffen en voelt je zo blij dat je wel zou kunnen wegdromen. het is onbeschrijflijk, onweer- staanbaar, echte liefde. deze valentijnsdag, verdien je meer dan een boeket, philosophy biedt je een heel bloemenveld met field of flowers."

Het gebeurt niet vaak dat ik een perstekst letterlijk overneem in een artikel op Beautyscene, maar voor deze nieuwe geurlijn van Philosophy heb ik een uitzondering gemaakt, ik had het zelf niet beter kunnen verwoorden. Vorig jaar bracht Philosophy de eerste, limited edition, Field of Flowers geur uit : Magnolia Blossom. Dit jaar krijgen we opnieuw een heerlijke, nieuwe geur van Philosophy in de winkels, speciaal voor Valentijnsdag.

Dit keer is de belangrijkste bloem de gardenia, al vind ik die maar lastig te onderscheiden van de andere bloemen die je ruikt in Gardenia Blossom. De lichte, transparante geur doet mij in elk geval sterk denken aan de geur die je ruikt als je een Hollandse bloemenwinkel binnenstapt, een subtiele bloemengeur die een prettig gevoel geeft. Gardenia Blossom is, net zoals alle Philosophy geuren, een zachte geur, zeer subtiel en bepaald niet overheersend, dat kan een groot voordeel zijn maar natuurlijk ook een nadeel, al geloof ik dat de fans van zwaardere, meer aanwezige geuren ook niet zo snel zullen uitkomen bij Philosopy.


De verpakking van de drie producten uit deze tijdelijk verkrijgbare Field of flowers Gardenia blossom collectie is heel schattig, de ondergrond is wit en getekende gardenia takken versieren de flacons, de uitstraling is echt schattig en lief. De uitstraling, de geur, de tekst op de flesjes....alles past helemaal in het thema van Valentijnsdag, het maken dan ook de perfecte cadeautjes voor iemand die je lief vindt.

Vind je de geur Gardenia Blossom misschien net iets te licht? Dan zijn deze grote flessen shampoo, shower gel & bubble bath en body lotion misschien wel een goed alternatief? Persoonlijk kies ik altijd liever voor een lichtere geur voor onder de douche of om mijn lijf mee in te smeren, zeker omdat ik vaak nog niet zeker weet welke parfum ik die dag ga dragen. De shower gel schuimt licht en droogt mijn huid niet uit, na het douchen laat deze een lichte geur achter. De body lotion is lekker luchtig, smeert makkelijk uit, trekt snel in en plakt absoluut niet, heerlijk als de huid een lichte hydratatie nodig heeft.

De flessen zijn echt behoorlijk groot, er zit bijna een halve liter product in, op de body lotion zit een handige pomp, dat zouden alle flessen moeten hebben! Ik hou ervan!
De Philosophy Field of flowers Gardenia blossom collectie is slechts tijdelijk te verkrijgen bij de winkels van ICI Paris XL, je betaalt voor een flacon Gardenia blossom eau de toilette EUR 42,11 (60 ml), de body lotion kost EUR 42,17 (pompflacon 480 ml) en de shower gel kost EUR 20,56 (flacon 480 ml, echt een mooie prijs!). Kleine tip : dit is toch ook een geweldig cadeau voor moederdag? ik weet zeker dat veel moeders het een fijne geur vinden, misschien toch maar vast inslaan? En dan niet stiekem opmaken natuurlijk!

Heb jij deze Gardenia blossom al geprobeerd in de winkels? Wat vind je ervan? Zien de verpakkingen er niet geweldig uit?
Deel dit artikel
Back to top