Nieuws

Miley Cyrus is de nieuwe spokesperson voor MAC Viva Glam!

Groot nieuws in beautyland, vanaf februari 2015 is Miley Cyrus de nieuwe spokesperson voor MAC Viva Glam! Na Lady Gaga, Ricky Martin, Fergie, Nicki Minaj en Rihanna is de "stoute" zangeres op de sloopkogel het nieuwe gezicht van de Viva Glam campagne voor 2015. Natuurlijk krijgt Miley ook haar eigen lipstick en lipgloss, zo te zien een prachtige warmroze tint en dat is heel fijn! Vanaf februari 2015 in de winkels en natuurlijk gaat de opbrengst ook nu weer naar het MAC AIDS fund.

 

 

Viva Glam Lipstick EUR 18,50 (Limited Edition)

  • Viva Glam Miley Cyrus - Hot pink (Amplified)

Viva Glam Lipglass EUR 18,0 (Limited Edition)

  • Viva Glam Miley Cyrus - Hot pink with sparkling pearl
 

Ik vind het een prima keuze! Miley is lekker opvallend, populair en het is nooit saai rondom haar, precies de persoon die nodig is om zo'n belangrijk onderwerp als de bestrijding van HIV/AIDS bespreekbaar te maken en te houden. En als al haar fans nu eens de mooie lipstick of lipglass aanschaffen, dan levert dat vast een prima bedrag op! Kom maar door met de sloopkogel, Miley!

De MAC Viva Glam Miley Cyrus lipstick en lipglass zal vanaf februari 2015 te koop zijn bij alle MAC verkooppunten! Ga jij misschien wel een lipstick van Miley kopen?

 

Deel dit artikel
Back to top