Blogs & Editorial

Mijn beauty favorieten van november 2014

Iedere maand deel ik natuurlijk heel veel beautyproducten met jullie, soms zijn ze heel fijn en soms iets minder, maar er is altijd wel iets over te vertellen. Toch halen niet veel producten mijn eigen badkamerkastje voor langere tijd, dat is echt gereserveerd voor mijn echte favorieten. Nu zijn jullie misschien wel benieuwd welke producten dat zijn? Ik ga ze jullie laten zien in dit artikel, uiteraard komen er o.a. weer beauties van Tom Ford, MAC en Jo Malone voorbij, kijk je mee?

  • Guerlain La Petite Robe Noire hair mist EUR 30,00  - vinden jullie het ook altijd zo fijn om een parfum in je haren terug te ruiken? Tijdens het opsprayen in mijn hals komt er vaak zomaar iets van mijn geur terecht in mijn haar en wat blijft het er dan ook lang in "hangen"! Toch kun je ook kiezen voor een echte haarparfum zoals deze van Guerlain, La Petite Robe Noire is een fijne parfum met o.a. kersen, rozen en "Guerlinade' dat ik vanaf het begin al heerlijk vind. Op zich is een haarparfum niet zo heel veel anders dan een normaal parfum, al zit er hier wel een vleugje olie in dat de parfum beter vasthoudt in het haar, het is echter echt geen verzorgende product. 

 

  • Tom Ford Patchouli Absolu eau de parfum EUR 190,00 - je hebt deze geur ook al gezien bij mijn beautyontdekkingen van afgelopen maand en inmiddels is het echt mijn favoriete geur geworden, ik draag hem bijna iedere dag. Ik vind deze Patchouli variant echt extreem sexy, zonder zwaar of zoet te zijn (hou ik niet zo van) en vooral ook een beetje stoer, misschien wel een beetje zoals ik ben? Ik vind het vooral een perfect parfum als ik "all black" de deur uitga, inclusief zwoele oogmake-up en hoge hakken....precies waar Tom Ford van houdt denk ik zo. Patchouli Absolu zou ook een prima mannengeur zijn, een echte, geweldige unisex geur dus, handig als je nog een kerstcadeautje voor jouw man zoekt....

 

  • Guerlain Les Voilettes EUR 46,95 - dat poedertjes van Guerlain naar viooltjes ruiken weten jullie toch wel? Ook deze lichte, matterende poeder doet dat en geeft daarnaast ook nog eens een mooi, matterend en verfijnend resultaat. Jammer genoeg is deze nu bijna op, het was al heel lang mijn "on the go" poeder, ideaal om even snel bij te poederen. 

 

  • La Mer the Intensive revitalizing mask EUR 110,00 - ik ben nooit een groot gezichtsmasker fan geweest, maar ik weet natuurlijk wel dat het soms goed is voor de huid. Door een masker aan te brengen stimuleer je niet alleen de doorbloeding van de huid, maar kun je ook wat extra werkzame stoffen toevoegen, niet gek. Nu heb ik nooit veel tijd en kan ik al helemaal niet de rust vinden om een half uur stil te liggen met een masker. gelukkig hoeft dat ook niet met dit masker van La Mer, dat breng ik aan op mijn droge, schone huid, laat het 8 minuten zitten en ik haal het er af met een doekje. De Miracle Broth verzorgt de huid optimaal en reinigende ingrediënten helpen om vrije radicalen te neutraliseren waardoor de huid er direct voller, steviger en energieker uitziet. Prima als oppepper, zeker omdat je het dagelijks kan gebruiken!

 

  • Marc Jacobs Showstopper lipstick EUR 29,50 - gekocht in Parijs en oh zo mooi, een vrij matte, extreem gepigmenteerde diepe rode lipstick die perfect de hele dag blijft zitten, aan het einde van de dag moet ik echt moeite doen om de kleur van mijn lippen af te krijgen. En dat met één streekje van deze luchtige lipstick, een ideale formule die je helemaal niet voelt zitten op je lippen. Snel naar Nederland komen a.u.b.!

 

  • Jo Malone Oranje Blossom Body creme GBP 50,00/EUR 60,00  - ik hou van rijkere bodycremes, maar dan moeten ze wel fijn uitsmeren en niet plakken, iets wat de meeste trouwens wel doen. Gelukkig niet deze van Jo Malone in één van mijn favoriete geuren van dit merk, de combinatie van deze body creme met de Iris & White Musk Intense cologne is nog steeds hemels...helaas gaat de laatste wel uit het assortiment verdwijnen en dat vind ik niet leuk.

 

  • Dr. Pawpaw Original Balm EUR 12,95 - soms maak je kennis met iets waar je heel blij van wordt, deze handige balsem met gefermenteerd papaja extract en andere natuurlijk ingrediënten is een soort wondermiddel voor een droge, ruwe en beschadigde huid. Ik smeer het op mijn lippen, op droge nagelriemen en onder rode neuzen, het is vooral prettig dat de huid niet vettig wordt maar wel heel zacht, alsof je er een dunne pleisterlaagje overheen legt, ideaal!

 

  • Armani Eye & Brow Maestro EUR 35,00 - sinds een paar weken mijn favoriete wenkbrauwproduct, blijft perfect zitten, is mijn ideale kleur en geeft een mooi resultaat. Lees de uitgebreide review terug in dit artikel.

 

  • MAC Kinda sexy lipstick EUR 19,00 - tijdens de gezellige shopavond in de nieuwe MAC store in Den Haag, vroeg ik shopmanager Mitch om een mooie, natuurlijk matte roze kleur....Kinda Sexy was zijn advies en wat ben ik er blij mee, de perfecte "everyday lipstick" die ook nog eens heel lang en mooi blijft zitten!

 

  • Clinique Smart Custom-repair serum EUR 67,00 - geloof me, ik was eigenlijk heel sceptisch toen ik de perspresentatie bijwoonde van dit serum, de beloftes die Clinique maakten bij dit serum leken behoorlijk over the top. Maar ja, ook ik werd toch nieuwsgierig en ben gestart om het Clinique Smart serum te gebruiken, mijn review heb je hier al kunnen lezen, en ik moet eerlijk zijn, ik ben echt fan geworden! Het serum werkt perfect op mijn huid, kalmeert deze goed, laat mijn huid er fijner uitzien en voelt fijn, ik test nog even door!

 

  • Jo Malone Pomegranate Scented Candle EUR 50,00 (full size) - gelukkig heb ik nog een kleine van mijn favoriete Jo Malone kaars van deze maand, de grote is namelijk al bijna op! Heel vervelend hoor, al heb ik nu natuurlijk wel de heerlijke Frosted Cherry & Clove kaars staan op mijn geurkaarsenkastje! Toch is deze zwoele, naar granaatappel, framboos, roze peper en kruidige bossen geurende geurkaars echt een van mijn favorieten in de herfst en winter!

 

  • By Terry Baume de rose EUR 45,90 - een lipbalm die naar rozen ruikt? Dat is heel fijn en vooral heel vrouwelijk en luxe, hoef je ook niet bang te zijn dat man, broer of vriend jouw lipbalm inppikt! Geef hem maar een tube Dr. PawPaw en dan kun jij dit mooie potje in je tas stoppen, ik vind de Baume de Rose heel lekker. Het geeft een mooie glans en verzorgt mijn lippen goed, een fijne basis voor andere lipproducten ook!

 

  • NARS Virtual Domination blush/bronzer/highlight palette EUR 55,00 - dit palette ligt standaard op mijn badkamermeubel en wordt iedere dag door mij gebruikt, is het niet alleen de Laguna bronzer dan gebruik ik wel een blush uit het palette! Het is ook zo handig om zo'n palette te hebben, je kunt mijn review hier teruglezen.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar één of meer van mijn favorieten? Ik kan ze je zeker aanraden! Het zijn allemaal fijne producten die ik afgelopen maand echt heel veel heb gebruikt en ik weet nu al dat ik ze deze maand ook nog steeds gebruik (haha...het is tenslotte al 12 december). Heb jij ook zo'n lijstje met favoriete producten?

Deel dit artikel
Back to top