Blogs & Editorial

Plog / Photo diary van 12 januari 2015

Goedemorgen!!! Wat een saaie, sombere dag was het gisteren, ik heb geloof ik de hele dag het licht aan gehad...boring! Ook qua werk was ik een beetje saai, ik moest een aantal opdrachten uitwerken en natuurlijk moesten er ook weer heel wat reviews geschreven worden. Gisteren en eergisteren maakte ik meer dan 600 foto's, eigenlijk niet normaal....moet je nagaan hoe we dat vroeger deden? Zie je mij al lopen met al die rolletjes? Wat een verschil, een verbetering natuurlijk. Kijk je even mee naar mijn photo diary ofwel mijn plog van 12 januari 2015.

Over iets meer dan 10 dagen vlieg ik voor een paar dagen naar Aruba, van Lancaster kreeg ik alvast een pakket met pre-tan producten, ik moet me echt gaan voorbereiden!

Nog even een fotootje van mijn ontbijt van gisteren, lekkere pancakes met banaan, pecannoten en maple syrup....heel erg lekker!

Ouwe Tijg, ik kreeg een ongerust berichtje van zijn baasje, of ik wist waar hij was, hij was zoek! Gelukkig kon ik deze foto sturen, hij lag zondag al vanaf half zeven te snurken op zijn eigen kleedje....haha, die ouwe baas!

Wat fijn dat de zon scheen zondag, alle foto's zijn dan direct veel mooier, zoals dit prachtige palette van Charlotte Tilbury

<3 mijn booties zijn binnen, ze zijn precies zoals ik ze had voorgesteld en passen perfect, wel nog even (binnen) inlopen....

ah....arme koala's die slachtoffer zijn van de bosbranden in Australië, ze hebben veelal verbrande pootjes en de dierenwelzijnsorganisaties vragen aan mensen om wantjes te naaien omdat ze er veel nodig hebben.

Morning! Het was vroeg en donker, om half negen was iedereen weg en begon ik met mijn mails te beantwoorden, teksten tikken en foto's bewerken.

En ik maakte een moodboard....niets voor mij, ik heb amper photoshopskills, gelukkig gaat er nog een grafisch designer naar kijken!

STOM! De bordjes van Blond Amsterdam kunnen niet in de magnetron, ze worden loeiheet en er komen rare bubbels uit het bord.....scary!

Ook weer geleerd, gelukkig kan dit kommetje er wel in en heb ik toch nog een kommetje havermout met banaan, frambozen, honing en wat pecannoten.

Nagellakjes swatchen.....inmiddels draag ik ik de Tenderly op al mijn vingers....zo'n mooie kleur!

Philosophy krijgt speciaal voor Valentijn de geur Loveswept, lekker bloemig en zacht en natuurlijk romantisch!

Hoi Emo...bemoei je lekker even met mijn foto's......de review van het nieuwe Chanel serum volgt snel!

Emo hoorde vogeltjes fluiten door het dakraam en wilde er eigenlijk uit springen, geen goed idee!

Tijd voor lunch, snel even twee crackers met tomaat en harissa.....

Gisteren swatchte ik een roze lipstick en die heb ik na een paar minuten zo goed mogelijk van mijn huid heb verwijdert (lukte niet), ik ben onder de douche geweest, heb mijn handen en armen nog vaker gewassen en nog haalde ik roze van mijn huid met dit wattenschijfje...behoorlijk gepigmenteerd

Ook Chanel heeft een wenkbrauwpoeder, ik geloof dat ik deze zo'n jaartje of 20 al gebruikte...of kan dat niet?

Deze foto ging op de whatsapp naar Bo...een baby koala, hoe lief is dat?

Sem kwam thuis met zijn nieuwe kunstwerk, een kaart van het land van Lord of the rings.....

Givenchy krijgt binnenkort nieuwe oogschaduw quads, daar ga ik jullie natuurlijk meer over vertellen!

En ook de bijzondere mascara's staan in het zonnetje, ik vind het nog steeds wel een heel apart borsteltje, zijn jullie echt fan?

Dit ziet er lekker uit, pasta met garnalen en knoflook van Donna Hay....eerlijk gezegd zag het er niet zo uit toen het klaar was, ook al hadden we het netjes gevolgd.

Chili....gekocht toen ik op zoek was naar chilipoeder en dat is toch echt iets anders, foutje!

En ik maakte courgettesoep, lekker en ook weer snel klaar.

Kijk...en zo zie ik er dan uit, vol vlekken en lekker rommelig, shame on me!

Sem maakte pancakes met nutella en banaan voor Bo en vriendje, lief van hem!

Gaat Emo in bad?

Ik was op zoek naar leuke schoenen voor Aruba, schoenen die wel een beetje elegant zijn maar toch makkelijk lopen en waarmee je ook op het strand vooruit komt...gelukkig vond ik deze bij Steve Madden. Ben er blij mee, leuke schoenen ook voor in de zomer!

Mijn opdrachten zijn af, veel blogposts zijn al deels af en ik ben weer een beetje op schema! Misschien niet zo'n spannende plog dit keer, maar hee...het kan niet elke dag feest zijn! Volgende week wordt in elk geval een heel drukke plog week, met een reisje naar Londen en naar Aruba...zin in! Heel fijne dag vandaag!

Deel dit artikel
Back to top