Blogs & Editorial

Photo diary van 21 januari 2015 - bij Philosophy en snel naar huis

Heerlijk, ik ben weer thuis! Hoe fijn Londen of iedere andere bestemming ook is, thuis is het toch wel altijd het fijnste! Vandaag was een fijne dag met lieve mensen en mooie introducties, Philosophy had mij (samen met collega's) uitgenodigd om bij de introductie te zijn van de vernieuwde moisturizer Hope in a jar. Nu ga ik er nog niet teveel over vertellen, want de collectie komt pas in april 2015 in de winkel, maar natuurlijk neem ik jullie wel even mee door mijn dag. Kijk je even mee naar veel foto's van eten in mijn photo diary van 21 januari 2015?

Jullie hadden nog foto's tegoed van mijn diner van eergisteren, dat zeker de moeite waard was, we gingen nl. eten bij Signor Sassi, tegenover Harrods. Grappig, want aan de buitenkant zou ik eerder denken aan een Grieks dan een Italiaans restaurant!

Oh la la, hoe kun je daar nu uit kiezen?

Hier hou ik van, zalige olijven, parmezaanse kaas en brood met boter (geen olijfolie?), direct op tafel zodra je gaat zitten.

En ook nog bruschetta, zalig en lekker fris, ik miste alleen wat knoflook! We kozen een selectie van starters die we allemaal met elkaar deelden, zo gezellig.

Dit is de specialiteit van het huis blijkbaar, Spaghetti Lobster, een aparte maar zalige combinatie, maar ik hou dan ook van kreeft, jullie ook?

Oh ja...een foto maken voordat je een hap neemt, na een paar wijntjes was ik het even vergeten, maar de panna cotta was dan ook wel heel erg lekker.

Terug naar het hotel wandelen, Harrods bezuinigt niet op hun verlichting hoor.....Het was rond 10 uur en ik heb nog een uurtje gewerkt en ben daarna lekker gaan slapen, het bed in The Levin hotel was hemels!

Morning! Tijd voor ontbijt, ik was al best vroeg wakker, heb relaxt aangedaan in de ochtend en natuurlijk even met huis gebeld. Daarna was het rond half negen tijd voor het ontbijt bij The Metro, een schattig brasserie/bar onder het hotel.

Egg's benedict....altijd een goed idee in een hotel, zelf kost het net even teveel tijd om te maken in de ochtend, het was zalig!

De winkels waren nog niet open en we hadden ook maar een uurtje de tijd voordat we weg moesten, maar ik heb wel even een rondje gelopen, gewoon even wat frisse lucht halen, lekker. Ik ben ook Sloane street nog even ingelopen, wat een prachtige winkels heb je daar, aanrader! Dit is trouwens de Porsche Design winkel op Brompton Road.

Dit vind ik altijd zo leuk aan Londen, dit soort straten, ik zou hier echt wel kunnen wonen, geweldige stad is het en de mensen zijn echt zo aardig, love them.

In de taxi onderweg naar het Philosophy event, gezellig kletsend met alle mensen die mee zijn en onderweg even kijken naar mooie winkels, mensen en auto's.

Het was koud en grijs in Londen, iets warmer dan in Nederland, maar toch fris genoeg om snel naar binnen te gaan in een prachtig huis aan dit plein.

Hier woont dus gewoon iemand...echt een droom om zo'n townhouse te hebben, als ik ooit nog eens....haha!

Philosophy stimuleert niet alleen met de producten die ze hebben, maar doet dat zeker ook met hun teksten op hun producten : "live with optimism, renew with hope"

Lekkere fruitjes, watertjes en sapjes......voorafgaand aan de presentatie. Na de drankjes gingen we ademhalingsoefeningen doen om compleet relaxed en vernieuwd te zijn.....niets voor mij! 

Oh ja, mijn bietensapje matchte bij mijn schoenen en tas.....ik heb het alleen daarom opgedronken, ik hou niet van bieten, bah!

Wat fijn om hier te zijn! Ik hou altijd van dit soort events, het inspireert altijd!

Groot nieuws, Philosophy's Hope in a jar wordt vernieuwd! HIAJ bestaat al sinds 1996 maar er komt nu een nieuwe versie en ik kan je vertellen, die voelt alvast heel erg fijn aan en......de geur is gewijzigd, veel en veel fijner!

Er komt ook een nieuwe Hope in a jar oogcreme : renewed hope in a jar eye, ook die voelt heel fijn aan. Natuurlijk moet ik ze allebei nog verder testen, maar daar heb ik nog genoeg tijd voor, de cremes komen pas in april 2015 in de winkels. Zeker iets om naar uit te kijken!

Sfeervol plaatje bij het naar buiten gaan!

Er was niet zoveel tijd om te lunchen, maar bij The London Edition hebben ze ervoor gezorgd dat iedereen binnen 45 minuten een heerlijke lunch kreeg, dit is echt een aanrader om eens te gaan eten. Mijn hoed heeft in elk geval een goed plaatsje gekregen.

Het restaurant is een grote zaal behangen met schilderijen en foto's, het voelt als een museum maar het is een behoorlijk hip & happening restaurant dat sfeervol en gezellig is. Het personeel is geweldig, ooit kom ik hier terug, zo'n fijne plaats en vlakbij Oxford Circus.

Ik koos voor een soort Caesar salade met dunne, krokante kip en sla, bijzonder en heel erg lekker.

En aan het plafond hing dit zilveren ei, zie je Cynthia, Serena en mij staan? #selfie #ussie

Om half twee stapten we in de taxi, we hadden 1 uur en drie kwartier om naar London City Airport te gaan en door de enorme drukte redden we dat maar net, het was nog even spannend! (onderweg spotte ik een abokado....bijna de nickname van Bo op internet) Gelukkig loopt alles op het vliegveld wel heel gestroomlijnd en snel, inchecken was binnen 2 minuten gebeurt en ook de koffer was zo weg! Tipje van mijn kant, check je koffer op dit vliegveld liefst in, ze zijn nl. heel streng met de controle op handbagage, zelfs een lipstick wordt gezien als een vloeibaar product. Natuurlijk moet je dan in Nederland wel langer wachten op je koffer....maar ja, beter dan alles moeten weggooien!

Het vliegtuig was heerlijk rustig, plaats om uitgebreid een krantje te lezen, een koffie van Costa te drinken met een Caramel Short Bread....al werd ik wel een beetje misselijk, dus uiteindelijk heb ik maar een paar hapjes op.

Yeah...land in zicht, de Botlek om precies te zijn en dat betekent dat we bijna landen, wat fijn! Fijne vlucht gehad, vliegen op Rotterdam is ook echt heerlijk. Ik werd gezellig opgehaald door mijn mannen, die niets eens naar mij zwaaiden toen ik aankwam, maar rustig een broodje zaten te eten....stelletje!!! We reden daarna nog even naar het station om Bo op te halen en gingen naar huis, mama is thuis!

 

Inmiddels is het alweer elf uur, morgen heb ik een volle dag met inpakken, wassen, boodschappen doen en tussendoor ook nog even werken, de voorbereidingen voor zes dagen op pad! Ons programma in Aruba is vrij relaxt, waardoor ik toch iedere dag wel wat kan werken en ik niet teveel hoef voor te bereiden. Vind ik niet erg hoor, ondanks dat in Aruba ben, wil ik best nog even wat werken....laptop aan het strand, dat moet lukken? 

Deel dit artikel
Back to top