Blogs & Editorial

Photo diary van 13 maart 2015 - dagje EEN Media & De Hallen

Mijn laatste diary van de week, althans...van deze werkweek, gisteren ging ik een dagje naar Amsterdam voor meetings en afspraken. Zo'n dag vliegt echt altijd om en voor je het weet zit je 's avonds met een pizza op de bank, met een uitgedroogde keel van het vele praten...haha! Heerlijk hoor om mooie meetings te hebben met creatieve mensen, ik krijg er altijd veel energie van en natuurlijk levert het superleuke plannen op! Kijk je even mee naar mijn photo diary van vrijdag 13 maart 2015? Nee, het was geen ongeluksdag!

Goedemorgen!! Vandaag ben ik voor een paar afspraken in Amsterdam en dus blijft Sem over tussen de middag, boterhammen smeren en appeltjes schillen!

Oh ja, ik moet ook nog even eten voor ik in de auto stap, dit is zo'n lekker papje en ook nog eens snel klaar. Je doet er kokend water op (handig uit de Quooker) en laat het drie minuten staan.

En dan nog even de topping erover, echt lekker en behoorlijk gezond!

Oeh....het is vrijdag de 13e...altijd spannend al ben ik totaal niet bijgelovig. Wat een schattige foto, het lijkt Emo en Asrael wel toen ze klein waren!

Wat een fijn weer vandaag, ik hou ervan, jullie ook? Scheelt ook weer in drukte op de weg, ik was lekker snel in Amsterdam!

Gezellig in de Hallen in Amsterdam, daar is het kantoor van EEN Media, waar ik mee samenwerk, zo'n fijne locatie.

Er is ook een bioscoop in De Hallen, echt...het is een geweldig locatie om een regenachtige zondag door te brengen, maar ook op een zonnige dag is het er heel fijn.

Na een ochtend vol meetings had ik om half 2 een afspraak bij de Brasserie Halte 3, iets rustiger dan in de Foodhallen en je kunt er ook nog lekker buiten zitten.

Wat een lieve latte machiato!

Hmmmmm.....wat ga ik kiezen? Een gezonde salade, een lekkere steak tartare of....

...garnalenkroketjes!!!!!!

En na een afspraak met lieve PR dame Trees ga je dan nooit met lege handen (of tasjes) naar huis....La Mer, Bobbi Brown & John Masters Organics to the test!

In de auto kon ik The Mist van La Mer al even uittesten, de zon scheen en ik stond in de file, best warm en uitdrogend en dus kwam de hydraterende spray best van pas!

Om half vijf was ik weer thuis en kon ik zien wat de postbode langs had gebracht, Happy 30th birthda L'Oreal Color Rich lipsticks!

Ook zo'n zonnig, vrolijk flesje deze Dolce Floral Drops van Dolce & Gabbana, ik vind deze een stuk fijner dat de originele Dolce, maar smaken kunnen natuurlijk verschillen!

Mijn MAC Blush Ombre Kindergarten Red van de Toledo collectie kwam binnen, dank je wel lieve Esmée voor het opsturen! Zo zie je maar weer, ik loop ook weleens wat mis en gelukkig heb ik dan lieve lezeressen/volgers die mij kunnen helpen! 

Vivianne kwam een paar boeken halen om ze even door te nemen, ze gaat binnenkort namelijk zoiets leuks doen! Grappig trouwens, het boek Bobbi Brown Beauty komt al uit 1997!

Helemaal niet vervelend....veel La Mer om te testen, ik ben vooral nieuwsgierig naar The Treatment lotion, een soort extra verzorgende toner die de huid voorbereid op de rest van de huidverzorging. Doe jij deze extra stap al tegenwoordig?

Deze parfum......echt ongeloofelijk heerlijk, ik kan niet ophouden om te snuffelen aan mijn pols, ken jij Narciso Rodriquez ook?

En toen aten we met zijn allen lekker pizza!!!

Aaaaaaaaahhhhh...even een foto van Asrael en Emo opgezocht, wat een cuties! Ze zijn in 2008 geboren, samen met 7 broertjes en zusjes, uit de mama's Dropje en Yoshi. Best bijzonder eigenlijk dat we ze al vanaf hun geboorte kennen, ze zijn niet voor niets zo aanhankelijk!

 

Fijne zaterdag vandaag, ik zal jullie vandaag zeker nog even het beautynieuws van deze week laten zien en ik heb ook nog wel wat leuks om te reviewen! Wat gaan jullie vandaag doen?

?>
Deel dit artikel
Back to top