Reviews

Sabon zoekt de liefste moeder van het jaar!

Het antwoord op die vraag is heel makkelijk, ik natuurlijk! Nee hoor, zo lief ben ik niet! Ik weet echter zeker dat jullie wel een hele lieve moeder hebben en wat is er leuker om haar eens extra te verwennen op Moederdag! Sabon heeft een leuke actie waarbij ze op zoek zijn naar "de liefste moeder van het jaar" en zij wint een heerlijk verwenweekend in Scheveningen met 2 Sabon beauty behandelingen. Geef jij jouw moeder op? Of geef je haar liever één van de Moederdag verwencadeaus van Sabon?

 

Als beautyblogger word ik natuurlijk iedere dag verwend met mooie producten, dus ik moet je eerlijk zeggen dat ik voor Moederdag zeker geen beautycadeaus op mijn wensenlijstje heb staan. Dat is natuurlijk ook niet zo gek, mijn kids zouden ook geen idee hebben wat ze nog voor me moeten kopen, ik ben gewoon te verwend. Nee hoor, cadeaus hoef ik niet, maar ik word wel altijd blij van een lekker ontbijt en een mooie bos bloemen plus heel veel lieve knuffels.

Toch hoort een mooi cadeautje voor mij wel bij moederdag, ik vind het altijd leuk om toch wat leuks te kopen voor mijn moeder en die te geven tijdens een gezellige lunch, zo combineer je verwennerij met gezelligheid. Zoek jij nog een cadeautip? Bij het leuke Nederlandse merk Sabon kun je prima terecht, ze hebben een aantal exclusieve moederdaggeschenksets, zowel in hun online shop als in de winkels door het land heen.

 

Beautiful mom gift set EUR 39,00 (waarde EUR 89,00) Het pakket bestaat uit de heerlijk en populaire Lavender apple body scrub en een fijne body lotion mist in dezelfde geur, verpakt in een prachtige geschenkbox. Bij dit pakket vind je ook een voucher voor een schoonheidsbehandeling t.w.v. EUR 40,00, hiermee laat je jouw moeder kennismaken met de uitgebreide gezichtsverzorgingslijn van Sabon: Ocean Secrets. De behandeling wordt verzorgd door een professionele schoonheidsspecialiste in de Sabon Beauty Salon in Den Haag of Laren en is de ultieme verwennerij voor iedere moeder! En natuurlijk krijg je er ook nog zo'n schattig houten lepeltje bij, het pakket is een limited edition!

Gentle mom gift set EUR 29,00 (waarde EUR 34,85) Een fijne set voor een moeder die nog een zonvakantie op de planning heeft, in het pakket vind je de Sorbet Body Gel in de geur Delicate jasmin, een luchtige bodylotion op gel basis die de huid rijkelijk hydrateert en is tevens geschikt als after sun. Ook zit er in dit pakket een miniatuur van de Shower Oil Delicate jasmine, extra handig voor op reis! Maar er is nog meer, er zit ook nog een Sabon waardebon in van EUR 5,00, handig als moeder weer wil shoppen als deze pot leeg is. Dit pakket is ook een limited edition!

Caring hands gift set EUR 19,00 (waarde EUR 24,85) Speciaal voor de moeders die altijd goed verzorgd voor de dag willen komen, heeft Sabon dit heerlijk duo voor de handen samengesteld. De gift-set bestaat uit een handcrème met sheaboter en aloë vera in de geur Patchouli Lavender Vanilla en een mooie nagellak, ook in deze set zit een Sabon waardebon van EUR 5,00

Weet je niet zo goed wat je moet kiezen voor jouw moeder? Dan is een Sabon gift card ook nog een alternatief, bij aankoop van een Sabon gift card vanaf EUR 25,00 krijg je er nu een mini shower oil Patchouli Lavender Vanilla bij en uiteraard een mooie geschernkverpakking. 

 

Liefste moeder van het jaar?

 

Natuurlijk vinden wij allemaal onze eigen moeder het allerliefste. Maar Sabon gaat de uitdaging aan en gaat opzoek naar de liefste moeder van het jaar! Wil jij jouw moeder opgeven voor de liefste mama van het jaar en kans maken op een weekendje Scheveningen, inclusief twee schoonheidsbehandelingen in de Sabon Beauty Salon? Vertel hieronder dan in maximaal 50 woorden waarom jouw moeder de liefste is. Naast de hoofdprijs worden er onder de inzendingen ook 3 pakketten voor twee personen verloot (voor jou en je moeder), geef je dus snel op!

 

Is jouw moeder de liefste van het jaar? Dan is het misschien wel leuk om een kansje te wagen, welke moeder wil nu geen verwenweekend winnen? Ik wel hoor, Sem & Bo lezen jullie dit ook? Jullie mogen best meedoen! Haha..grapje natuurlijk, ik word al teveel vewend. De mooie Sabon cadeausets voor moederdag vind je in hun online shop en uiteraard ook in de verschillende filialen, hier kun je alle adressen vinden. 

Deel dit artikel
Back to top