Blogs & Editorial

Moeder/dochter tag met Bo - sponsored by DubbelFrisss Free

Jullie weten misschien wel dat mijn dochter Bo behoorlijk actief is op YouTube? Met haar beste vriend Roy heeft ze een cool gamekanaal met bijna 50.000 abonnee's en ook op haar eigen kanaal Bokadoooo is ze regelmatig actief met video's over mode. Ik was dan ook heel enthousiast toen we gevraagd werden door DubbelFrisss Free om samen een video op te nemen over wat nu in is en wat vroeger is was. Wat is er eigenlijk veel veranderd, kijk je even mee naar de Moeder & dochter Tag video?

 

DubbelFrisss Free is de nieuwste variant DubbelFrisss en is gemaakt zonder toegevoegde suiker of zoetstoffen, er zitten alleen natuurlijke suikers uit de vruchtensappen in. Natuurlijk hebben we het zelf ook geprobeerd en inmiddels zijn de pakken hier thuis niet meer aan te slepen, het is gewoon heel lekker! En ja, we weten allemaal dat teveel suiker niet zo heel goed is, ook niet voor je huid. Ga voor meer video's even naar www.dubbelfrisss.nl/free

 

Gezellig om een video met je te maken, Bo!! Laten we het snel weer eens doen! Wil je meer video's van Bo zien, ga dan naar Allthesegamez en/of Bokadoooo op Youtube. Bedankt voor het kijken!

Deel dit artikel
Back to top