Blogs & Editorial

Editorial - Instagram Brows & Kylie lips - gek gedoe!

Stiekem moest ik best een beetje gniffelen bij het zien van de (mislukte) Kylie Jenner lip challenges die ik voorbij zag komen op social media! Jonge meiden met een shotglaasje op hun lippen, waar ze de lucht uitzogen om vervolgens mega-grote, dikke, soms bloedende en zeker blauwe lippen te krijgen. Prachtig! Net als de lippen van Kylie Jenner, die ze volgens haar toch echt alleen te danken had aan een goede lipliner....ja hoor, gelooft ze het zelf? Gekke meiden allemaal, maar natuurlijk deed ik net zo gek toen ik jong was...lang geleden!

Kylie heeft inmiddels toch maar toegegeven dat haar lippen een beetje hulp hadden gekregen van wat spuitjes met tijdelijke fillers, misschien wel zo slim ook, want de lip challenge liep behoorlijk uit de hand. Ach, dat had zij natuurlijk ook niet kunnen voorzien, zij was gewoon wat onzeker over haar lippen en als je zo in de spotlights staat, snap ik dat ook wel een beetje.

 

Naast volle lippen staan perfecte wenkbrauwen en een prachtig geshaped gezicht ook op het verlanglijstje van veel vrouwen, met als gevolg dat je soms in de stad een jonge meid tegenkomt met overduidelijk te donkere, hoekige wenkbrauwen en bruine strepen op haar gezicht. Staat prachtig op een Instagram foto, maar toch minder als de zon er op schijnt, ach...wat heb je nu aan subtiele make-up? Niets toch? Zo dacht ik er ook precies over toen ik 16 was, ik weet nog goed dat ik met mijn vriendinnen uren voor de spiegel doorbracht om onze make-up precies zo te doen als Madonna of Vanity (en geloof me, dat was echt heel erg over the top voor meiden van 16). Haha...onze arme moeders!

Vanity 6 in hun nette outfits, normaal traden ze op in lingerie.....

Zo tekende ik ook altijd een moedervlek a la Madonna vlakbij mijn mond (zij heeft die van haar nu niet meer, zou zij hem ook getekend hebben?) en heb ik weleens het idee gehad dat dunne wenkbrauwen zoals Pamela Anderson die had mij ook mooi zouden staan. Dat klopte niet helemaal trouwens! En ik denk dat ik nog wel ergere dingen heb gedaan, maar die heb ik goed weten te verdringen en ben altijd maar blij dat er weinig tot geen foto's van zijn.

 

Dat is nu wel anders, de selfies vliegen je om de oren en ik ben eigenlijk wel benieuwd hoe ze er over een paar jaar op terugkijken. Nu vind je de volle lippen, geshapte wangen en instagram brows helemaal hot, maar over een jaar of vijf vast niet meer. Haalt iedereen zijn selfies dan weg ofzo? Ik ben eigenlijk wel benieuwd hoe dat gaat!

Kun jij je nog jouw make-up experimenten herinneren? Of waren die niet zo heel spannend? Heb jij er nog foto's van?

 

Fijne week!

 

XXX

Debbie

Deel dit artikel
Back to top