Reviews

What's in my beauty bag?

Waar ik ook naartoe ga, ik neem altijd een tasje met beauty musthaves mee voor onderweg. Goed, er zijn uitzonderingen, zo neem ik het niet altijd mee met boodschappen doen maar anders zit het eigenlijk wel standaard in mijn tas. In mijn tasje vind je standaard make-up producten waarmee ik even snel een touch-up kan doen als dat nodig is, kijk je even mee wat er precies in zit?

In mijn (grote) tas, die ik meeneem als ik echt ergens naartoe ga (dagje winkelen, werken en/of er voor de gezelligheid op uit), zit standaard een transparant make-uptasje van MAC. Dat is niet heel erg groot, maar de producten die ik echt wil meenemen passen er wel in. Natuurlijk vul ik dit tasje aan met producten die ik nodig heb op de dag zelf, zoals een grotere fles zonnebrand of een hydraterende spray, maar ook de gekleurde producten zoals een lipstick of blush neem ik apart mee (alleen als het echt nodig is). In mijn tas zit verder een haarborstel van Moroccanoil, tissues, deodorantdoekjes en een zonnebril, natuurlijk gaan mijn portemonnee en sleutels ook mee!

Mijn transparante tasje komt uit de Clearly MAC collectie, het is een onderdeel van een setje van drie transparante tasjes, dit is de middelste maat. Ik kies liever voor een transparant tasje omdat die ook in de handbagage van het vliegtuig mag en ik vlieg natuurlijk regelmatig ergens naartoe. Op die manier hoef ik mijn producten niet telkens over te pakken in een ander tasje. Als ik langer vlieg, dan neem ik wel andere producten mee in een (grotere) transparante tas, daarover zal ik misschien ook nog eens een apart artikel maken. Je koopt de MAC tasjes in hun online shop (of bij de MAC stores) voor EUR 36,00 (voor drie tasjes).

Alles past er net in, ik prop zo'n tasje net zo vol dat er niets meer bij past, is dat een beetje herkenbaar? Het maakt het pakken van de producten die onderin zitten er niet makkelijker op, haha!

Wat zit er in mijn beautybag:

 

  • Armani Maestro compact foundation (thuis heb ik ook nog een exemplaar, deze foundation is het fijnst om bij te werken, zelfs als ik een andere foundation draag, blend perfect en geeft een mooie, natuurlijke dekking!)
  • Charlotte Tilbury Airbrush flawless finish skin perfecting micro-powder (matteert de huid en is vrijwel transparant)
  • MAC 129 SH kwast (uit een setje)
  • NARS Radiant Creamy concealer (ik heb er meerdere, meestal neem ik een bijna lege mee in mijn tas)
  • Byredo Blanche handcreme (zalige geur en lekker verzorgend, tube is ook helemaal leeg te knijpen)
  • Clarins UV Plus Day screen multi-protection SPF 50 (een transparante formule die prima over make-up is te gebruiken, ik dep deze er altijd overheen)
  • Elizabeth Arden Eight hour cream nourishing lip balm SPF 20 (al jaren favoriet, fijn dat er ook een SPF in zit maar vooral geweldig tegen droge lippen)
  • L'Oréal Paris Super liner perfect slim Intense Black (voor eventuele bijwerkmomentjes)
  • Chanel Stylo yeux waterproof Noir Intense (idem)
  • Dior Universal lipliner pencil (een transparante lippencil met kwastje, handig want zo kan ik deze gebruiken bij iedere lipstick)
  • Clinique Lash Power Feathering mascara (mijn mascara blijft altijd goed zitten, maar soms wil je de wimpers toch net even extra aanzetten aan het einde van de dag, gaat prima met deze lichte mascara en fijn borsteltje)
  • Anastasia Brow Powder + kwastje (gebruik ik vrijwel nooit, maar omdat ik deze eigenlijk niet meer gebruik toch maar in het tasje gestopt, in geval van nood)
  • Dior Addict Lip Maximizer (fijne lipgloss met natuurlijke kleur die mijn lippen mooi vol en glad maakt, ideaal als je geen zin in teveel kleur hebt maar toch mooi verzorgde lippen wilt, de combinatie met de universal lipliner is ook heel fijn)
  • Herome glazend nagelvijl (voor lastige nagels)
  • Jo Malone Lime Basil & Mandarin cologne mini (ik neem altijd een parfum mee, meestal een sample of reisverpakking, voor het geval ik ergens kom waar het echt heel vies ruikt, deze is bijna op.....)

 

Jullie missen vast mijn lipsticks? Klopt helemaal hoor, die veranderen zo vaak, die zitten niet standaard in dit tasje! Ga ik voor mijn werk op pad en moet ik er extra representatiet uitziet, dan neem ik nog weleens een klein, extra tasje mee met de blush, lipstick en oogschaduw die ik die dag draag, samen met wat mini kwastjes. Ben ik privé op pad, dan hou ik het meestal bij dit tasje, eventueel aangevuld met de lipstick die ik draag. En als ik de deur uitga voor een etentje of drankje, waarbij ik maar een klein tasje meeneem, dan neem ik in elk geval mijn foundation mee omdat daar een spiegeltje bij zit, handig als je lipstick wilt bijwerken.

 

Wat zit er in jouw beautybag? 

Deel dit artikel
Back to top