Blogs & Editorial

Photo diary van 14 mei 2015 - Hemelvaartsdag in Disneyland Paris

Hebben jullie ook een vrije donderdag achter de rug? Het was gisteren natuurlijk Hemelsvaartdag en dat hebben wij in Disneyland Paris ook best gemerkt, het was lekker druk. Onze tweede dag in Disneyland was qua weer iets minder, maar we hebben we voor het eerst de nieuwe attractie Ratatouille gezien en zaten in de regen in Big Thunder Mountain, da's weer eens wat anders! Kijk je mee naar mijn photo diary van 14 mei 2015?

Bonjour! We gaan ontbijten in ons hotel!

Er is een ontbijtbuffet dat behoorlijk uitgebreid is, compleet met scrambled eggs, pancakes en worstjes, maar natuurlijk zijn er ook croissants en chocoladebroodjes.

We waren behoorlijk vroeg in het Studio park, nog voor 10 uur stonden we bij de nieuwste Ratatouille attractie....en we waren niet de enigste! Man...wat een drukte, gelukkig konden we er toch nog snel in via de "single riders" rij. Heel handig, want dan wordt je als opvulling gebruikt in andere karretjes, je zit dan wel bij mensen die je niet kent, maar hoeft tenminste niet zo heel lang te wachten. Dat is ech een prima oplossing voor volwassenen en grotere kids! Ratatouille was heel leuk, een soort  combinatie van een darkride en een 3D film.

Maleficent!

Na Rataouille zijn we naar Animagique, Armageddon en de stuntshow geweest, behoorlijk wat gedaan in korte tijd, tijd voor een snackje!

Altijd leuk om te zien hoe blij kids worden als ze Bliksem McQueen zien bij de stuntshow, ze vinden het geweldig. Ik heb die show nu wel gezien na 15 keer...haha!

De mannen, ze hebben het erg naar hun zin!

Op naar het "gewone" park waar Sem af heeft gesproken met een vriendje die hij kent van een server waar hij Minecraft op speelt, die was er toevallig ook. We kwamen Donald en Katrien ook nog even tegen.

Lunch is vandaag de Mickey pizza, die zijn echt lekker

"Judge me by my size, do you?" wie heeft dat ooit gezegd, weten jullie dat?

Heel schattig, twee "tortelduifjes" in de boomhut van de familie Robinson, ze waren een nestje aan het maken <3

Rond half 5 besloten we even terug te gaan naar het hotel, na eerst te zijn natgeregend in de Big Thunder Mountain en een bezoekje aan Phantom Manor.

Even relaxen hoor....en kijken naar de Disney vlog van Bo, die was hier zondag t/m dinsdag!

Ik had om 18:00 uur gereserveerd bij de Parkside Diner in het hotel, daar hebben ze een heel uitgebreid en lekker buffet, ideaal want zo kun je eten wat je wilt en zit je ook niet zo heel lang aan tafel.....meer tijd voor Disney!

Ik heb niet alles op de foto gezet hoor, maar het eten is er echt goed!

Koude voorgerechten, soep, hamburgers die je zelf kunt beleggen en natuurlijk een speciaal kinderbuffet!

Oh ja....het toetjesbuffet met Carrot Cake <3

Hoi! Selfie in de spiegel, vandaag was het een stukje frisser en regende het, de trui en het jasje waren in de avond dus echt wel nodig!

Gekke foto....deze stuurde ik naar Bo, zo gek doet zij nl. ook altijd in haar vlogs....je moet het gezien hebben om de "grap" te begrijpen, haha

Wat ziet alles er toch mooi uit, alles klopt, zoals deze bloemenbeelden van Bambo en Stampertje

Sem maakt ook foto's natuurlijk, die hij deelt op zijn Instagram en Twitter, hij heeft al best veel volgers, cute!

Wat een wolken, gelukkig bleef het in de avond redelijk droog, fijn want we wilden de Disney Dreams show ook graag zien.

Maar eerst nog even in Pirates of the Carribean....

En Sem haalde een record in Buzz Lightyears Laser Blast!

Even snel samen op de foto, ik zat lekker tussenin de jongens en schoot zelf niet mee...prima hoor!

Natuurlijk houden we van je, Stitch!

 

We hadden een gezellige, maar lange dag en hebben maar liefst 16 kilometer gelopen, we waren half 12 op onze kamer en echt wel moe! Nu is het half een en doe ik mijn ogen dicht, we willen morgen vroeg op pad, maar ik denk dat we dat echt  even moeten loslaten...eerst goed uitrusten! Morgen is de laatste dag dat we hier zijn, we maken er weer een leuk dagje van en gaan natuurlijk nog wat shoppen! Fijne dag!

Deel dit artikel
Back to top