Blogs & Editorial

Behind the beautyscenes - week 20 2015

Iedere zaterdag geef ik jullie een kijkje achter de schermen van Beautyscene. Je ziet er welke nieuwe producten bij mij zijn binnen gekomen, er komen persoonlijke foto's en filmpjes voorbij maar ik laat je ook zien wat ik die week gedaan heb voor Beautyscene. Het zijn vooral foto's die je niet eerder hebt gezien in de photo diaries, kijk daarom gezellig mee naar de foto's van de afgelopen week, met een combinatie van foto's van thuis en onderweg!

Zaterdagse outfit, we gingen even naar een house warming van een neef(je)

Outfit is van Zara, lipstick is volgens mij Ruby Woo?

Neef Nick houdt van retro meubelen en heeft mooie stukken bij elkaar verzameld, leuk om te zien, tof huisje had hij ook, ik ben jaloers op zijn schattige ontbijthoekje (niet op de foto...haha)

Daarna gingen we even mijn zijn drietjes bij een Indisch restaurant eten, Bo was thuis omdat Ward zou komen en dus namen we voor hen nog wat mee, handig! Sem houdt ervan!

En ik ook! Normaal maak ik het graag zelf klaar, maar zo'n buffet is ook wel handig en een lekker snel.

Deze L'Oréal Color Riche L'Ombre Pure Gold Mania is heel erg mooi, een cremige oogschaduw in een warme gouden kleur, love it!

Deze week hebben we afscheid moeten nemen van onze vijfde kat, de 19 jaar oude buurkat Tijger....niet leuk natuurlijk! Hij kwam al jarenlang heel vaak bij ons eten en slapen, zo'n lieverd...maar helaas wilde zijn lijf echt niet meer en heeft zijn baasje hem in moeten laten slapen. Gelukkig hebben we nog wel even afscheid kunnen nemen, rust zacht opa Tijg!

Veel foto's nemen deze week! Soms werkte het weer niet helemaal mee en krijg je grauwe foto's, even wachten op de zon!

Hoi...no make-up selfie! nou ja....niet helemaal waar, wel mascara, concealer en mijn wenkbrauwen gedaan!

Dochter Bo was met haar vriendje in Disneyland en daar maakte ze de rechterfoto....de foto links komt uit de zomer van 2003, toen ze zes was...is dit niet waanzinnig leuk? Bo heeft ook leuke vlogs gemaakt toen ze in Disneyland was, twee ervan staan al op haar YouTubekanaal, de derde volgt vandaag : www.youtube.com/allthesegamez

Woensdag gingen wij ook naar Disney, Bo was toen alweer thuis, ik heb er al twee photo diaries van gemaakt, heb je ze gezien?

Sem was vrijdag even gaan zwemmen in het hotel, daarna even snel zijn haar drooggefohnt.....

Outfit van vrijdag, het was echt een beetje koud en een trui met lange mouwen en jasje was geen overbodige luxe, al liepen er ook genoeg mensen rond in korte broekjes en t-shirts.....brrrrr!

Deze watertjes bij Starbucks zijn echt lekker, vooral de Pomegranate & Blackcurrant!

Hehe...mijn eerste normale koffie in Disneyland, wat hebben ze daar toch vreselijke koffie in het park en in de hotels...bah! Ik pleit voor meer Starbucks filialen in het park....

Sem twijfelt welke Lego hij zal gaan kopen? Altijd lastig kiezen in de grote Lego winkel....uiteindelijk is het Minecraft Lego geworden.

Who run the world? Disney prinsessen natuurlijk, grappig shirt van Eleven Paris!

Slim van Disney om eindelijk eens wat leuke t-shirts met grappige teksten te gaan verkopen!

Sem als de Hulk...past goed bij zijn jasje!

En nog even een high five van Eeyore, gezellig hoor....

Veel Frozen spullen in de winkels, de jurken en pruiken vliegen echt de winkels uit volgens mij!

Nog even een keer in Ratatouille, gezellig...het was 2 uur toen we de parken uitliepen, nog even winkelen en dan op naar huis.

Sem bouwt nog even een lichtzwaard, er moest nog een groene toegevoegd worden aan de collectie....

Home sweet home...de egeltjes waren er weer om ons te verwelkomen. We reden om 3 uur bij het hotel weg, om half acht stapten we thuis binnen na nog wat te hebben gegeten net over de grens, lekker snel dus, zonder file!

De neven Emo en Asrael vinden elkaar nooit echt aardig, maar liggen steeds vaker samen ergens te slapen....zouden ze dan toch vrienden worden?

Vandaag was een druilerige dag en dat vraagt om een hoed, handig omdat mijn haar dan tenminste niet zo gaat krullen, ik moet echt op zoek naar nog meer varianten, love them!

 

Zoals jullie inmiddels vast wel gemerkt hebben, deel ik ook regelmatig photo diaries van mijn dagen, maar dat doe ik maar een paar keer per week. Ik zal de "behind the beautyscenes" foto's van de andere dagen voor jullie opsparen in een wekelijks overzichtje, zo mis je niets!

En natuurlijk kun je mij ook volgen op Twitter en/of Instagram, daar deel ik dagelijks meerdere foto's!  Wil je nog meer zien, dan kun je mij ook toevoegen op Snapchat (gebruikersnaam Mrsbeautyscene). Bedankt voor het kijken, tot volgende week of tot de volgende photo diary!

Deel dit artikel
Back to top