Blogs & Editorial

Photo diary van 18 mei 2015 - op bezoek bij MOOI PR & Urban Decay

Eindelijk was het gisteren zover, er werd officieel bekend gemaakt dat Urban Decay in Nederland en België te koop zal zijn! Dat wisten we natuurlijk allang, maar nu is het dan officieel! Het assortiment van Urban Decay zal snel te koop zijn in de online shops van ICI Paris XL, maar er komen ook boutiques in een aantal ICI Paris XL filialen, te beginnen in Amsterdam en Den Haag. Kijk je even mee naar mijn photo diary van 18 mei 2015?

Goedemorgen....ik werd wakker met een behoorlijk bruine kleur, ik heb vannacht een zelfbruinend nachtmasker getest en dat werkt heeeeeel goed!!! Iedereen vroeg gisteren of ik net terug was van vakantie!

Na een ochtendje thuis werken ben ik in de middag richting Amsterdam gegaan, ik had een afspraak bij MOOI PR waar de laatste nieuwtjes voor mij klaar stonden, zoals deze Clinique Pop lipsticks!

En deze zalige Velvet Balm van L'Occitane, heerlijk om de huid mooi en stevig te maken en hij ruikt zalig!

Nog zo'n fijne geur van L'Occitane, de Iris Bleu & Iris Blanc, een parfum die twee soorten iris combineert tot een fijne, poederige geur

OPI was er natuurlijk ook, leuk zijn deze nieuwe verpakkingen van de Avojuice hand & body lotion, fijn ook voor in je tas

Schattige lipbalm in een lieve roze verpakking, nieuw van L'Occitane

MUA staat ook uitgebreid uitgestald in de showroom, dit leuke budgetvriendelijke merk make-up vind je bij steeds meer filialen van het Kruidvat, ken jij het al?

De palettes zijn echt mooi en kwalitatief echt prima, zeker gezien de prijs!

Smashbox is ook een fijn merk, ik ben eigenlijk wel te spreken over alle producten, niets valt tegen

Hee...die CC cream heb ik nog nooit getest, best interessant denk ik! Ken jij hem?

Etos krijgt dit jaar een update van hun assortiment, ik spot al leuke dingen, zoals de vernieuwde bad & body lijn, heb jij ze al in de winkels gezien?

Wat een heerlijke zachte deken en sloffen van UGG....is het al winter?

Hee, ik spotte het nieuwe MAC Lightful serum met vitamine C, daar ben ik nieuwsgierig naar!

Op naar de Westergasfabriek waar de general manager van Urban Decay het merk introduceerde in Nederland, ze is er heel blij mee en hoopt op een groot succes!

Tess Milne presenteerde en keek toe hoe de make-up artist van Urban Decay een paar producten, kort demonstreerde op een model. Leuk hoor, maar eigenlijk wilde we de producten natuurlijk snel zien!

Na de schermen waren weggehaald zagen we dan eindelijk alle producten in hun displays, hier de lipsticks en de geweldige lippotloden die perfect bleven zitten!

Natuurlijk zijn er ook foundations en concealers, die ken ik minder goed en ik ben dan ook benieuwd, die ga ik zeker testen!

De befaamde setting sprays zijn er ook, net als een grote selectie oogschaduws

Natuurlijk zijn de drie Naked paletten ook te koop, net zoals Naked Basics 1 en de Flushed bronzer/blush/highlighters, ik heb geen andere palettes gezien, misschien komen die nog?

Dit zijn zeker favorieten van mij, de 24/7 glide on eye liners die heel gepigmenteerd zijn, zacht aanbrengen en eenmaal opgedroogd geen kant op kunnen, ideaal!

En de nieuwste aanwinsten, mooie blushed en lipglosses

Paars was de kleur tijdens dit event, het is de kleur van dit edgy, stoere merk dat zich presenteerd als Fun, Feminine en Dangerous!

Haha...doorgevoergd tot in details, er is zelfs paars wc papier!

Na afloop terugwandelen naar de parkeergarage, maar omdat het 19 uur was toch maar even een restaurant in gedoken met Vivianne die ook mee was, gezellig!

Wat een zalig diner, het voelde een beetje als Parijs, maar het was toch "gewoon" cafe-restaurant Amsterdam, ik hou van Steak Tartare!!!

 

Urban Decay is inmiddels al vanaf 26 mei 2015 te koop in de online shop van ICI Paris XL, zowel in de Nederlandse als in de Belgische! Op 26 juni 2015 opent de eerste Urban Decay boutique in ICI Paris XL aan de Kalverstraat in Amsterdam. Daarna zullen andere filialen volgen, te beginnen met Den Haag, Brussel en Rotterdam, al zal dat waarschijnlijk pas in de herfst zijn. Voorlopig kunnen we dus alleen nog online terecht en daarna alleen in Amsterdam, maar bij succes zullen er vast snel meer filialen volgen. Ik ben er in elk geval blij mee en ga mij zeker verdiepen in het assortiment, zijn jullie in voor reviews?

 

Snel meer! Wat vind jij van dit nieuws?

Deel dit artikel
Back to top