Reviews

Mijn dag in beautyproducten - juli 2015

Vrijwel iedere dag krijg ik wel een vraag of ik wil delen welke beautyproducten ik nu zelf gebruik, jullie blijven daar altijd benieuwd naar! Gisteren heb ik daarom foto's gemaakt van (bijna) alle beautyproducten die ik heb gebruikt, van 's ochtends vroeg tot net voor het slapen gaan. Ik probeer zo'n overzichtje ieder seizoen opnieuw te maken, omdat ik in de zomer heel andere producten gebruik dan in de winter. Kijk je even mee, met mijn dag in beautyproducten van juli 2015?

Mijn week begint goed! Ik heb mijn badkamerkast uitgeruimd en opnieuw ingericht, er is veel oud spul weggegaan (veelal vrijwel leeg en/of lang niet meer gebruikt). In deze lade vind ik nu al mijn huidverzorgingsproducten, zowel "mijn" eigen huidverzorging als de producten die ik aan het testen ben.

Als eerste gebruik ik in de ochtend The Cleansing Lotion van La Mer, die ik op mijn droge huid aanbreng, goed inmasseer en vervolgens afspoel met koud of lauw water. 

Ik dep mijn gezicht een beetje droog en breng direct een paar druppels van de MAC Lightful C Marine-Bright formule softening lotion aan in mijn handen. Die wrijf ik even samen, waarna ik de lotion deppend op mijn hele gezicht aanbreng. Mijn serum is nu het Mission Perfection serum van Clarins, dat zich richt op het egaliseren van de huid en een mooi soft focus effect geeft. Mijn dagcreme is ook uit de MAC Lightful C range, het is een lichte maar voedende creme met o.a. vitamine C, binnenkort komt er een review.

Direct na het aanbrengen van het Clarins serum breng ik ook het Dior Capture Totale eye essential serum aan en klop dat voorzichtig in. Daarna ga ik verder met mijn dagcreme en als laatste breng ik een klein beetje La Prairie Cellular Ice Crystal eye cream aan, dat is echt een zalige creme die heel goed werkt in combinatie met make-up en niet te vettig is. 

Omdat het vandaag zulk slecht weer is, gebruik ik geen apart product om mijn huid tegen de zon te beschermen maar vind ik dat ik genoeg bescherming heb door mijn MAC Lightful C Tinted cream met SPF 30 te gebruiken. Dat is vandaag ook mijn "foundation", ik breng eerst een dun laagje op met mijn vingers en breng hier en daar nog iets extra's op met de foundation kwast van Sephora. Natuurlijk gebruik ik ook mijn favoriete concealer van NARS (Radiant creamy concealer) voor mijn donkere kringen!

Dit is het resultaat tot nu toe, ik ga nu eerst even ontbijten en ga zo verder met de rest van mijn make-up!

NOh ja, ik heb ook nog mijn haar geborsteld met deze Moroccanoil borstel.

Na het ontbijten ga ik door met de Guerlain Terracotta Joli Teint, dat is echt mijn favoriete poeder van dit moment, het maakt mijn huid wat matter en geeft het ook een mooiere uitstraling. Ik breng de poeder aan met de grote Lancome poederkwast.

De oogmake-up van vandaag is van Dior, het eye reviver palette gebruik ik echt behoorlijk vaak omdat het rustig en neutraal is qua kleur en overal bij past. Ik ben alleen niet zo'n fan van de eyeliner die erin zit, merkte ik gisteren weer, maar goed! Natuurlijk gebruik ik ook een oogschaduwbasis, de MAC prep + prime 24-hour extend eye base en breng ik de oogschaduws aan met mijn eigen MAC kwasten (217, 224 en 219, de musthaves)

Ik test vandaag een mascara van Rimmel London, de Wonder'full Wake me up mascara extreme black die naar komkommer ruikt. Ik vind het maar apart ruiken, ik associeer die geur niet met mascara maar aan de andere kant stoort het mij niet bij het dragen ofzo. Mijn wenkbrauwen "doe" ik met de Armani Maestro eye & brow en de bijpassende kwast.

Vandaag gebruik ik weer eens een Mineralize Skin finish van MAC, die ik gebruik als combinatie van blush & bronzer. Vandaag is Stereo Rose aan de beurt, zeker één van mijn favorieten als ik ga voor  een wat koelere look. En dat past weer bij de iets koele oogschaduws die ik vandaag heb gebruikt.

Tanden poetsen, dat doe ik met de Philips Sonicare en Oral B pro expert, een prima combinatie die mijn tanden goed schoonhoudt en reinigt.

Bijna klaar met mijn beauty ritueel voor de ochtend, eerst nog een lipbalm, deze keer gebruik ik de Instant Light Lip Comfort oil van Clarins. 

Mijn armen smeer ik vandaag in met de Biotherm BB Milk, ook al trek ik zo toch een jasje aan omdat het gewoon koud is....nou ja, ik trek het natuurlijk weer een keer uit en dan heb ik in elk geval mooi, gekleurde armen....

Ik ben helemaal klaar voor de dag!

Natuurlijk mag een parfum niet ontbreken, ik draag vandaag de chique, citrusachtige Knot van Bottega Veneta, zo'n fijne geur!

Kennen jullie de Patent Polish lip pencils van MAC ook? Grote lippotloden die een mooie kleur en glans geven aan de lippen, ze zijn makkelijk in gebruik en lekker verzorgend. Ze maken nu deel uit van het vaste MAC assortiment, ik droeg vandaag de kleur Clever.

Tijd om mijn nagels te verzorgen, ik verwijder mijn nagellak met de OPI remover die in dit schattige reissetje zit (staat toevallig beneden, mijn grote fles staat boven). Na het handen wassen breng ik Nail Envy original aan die mijn nagels steviger gaat maken (dat is de bedoeling natuurlijk) en daarna gaat er een nieuwe Dior nagellak op (mag ik nog niet laten zien). De finish touch is de Rapid Dry top coat.

Mijn nagels lak ik onder het kijken naar De Slimste Mens, na een uurtje ofzo breng ik ook nog wat handcreme aan van Lauren B en gebruik ik de Cuticle cream van Deborah Lippmann.

Hee....is het al ochtend? Ja, als ik deze foto's maak wel, maar deze producten gebruikte ik gewoon in de avond toen ik ging douchen. Ik haal mijn make-up eraf met de Philosophy Purity Made Simple en daarna reinig ik mijn huid met de Sensai Silky purifying milky soap en de Clarisonic Aria. Ik gebruik de Clarisonic echt altijd, iedere dag zelfs na drie jaar.

Na het douchen dep ik mijn gezicht droog en breng ik een paar duppels Sensai Lotion II (Moist) aan in mijn handen, die ik vervolgens op mijn huid duw. Daarna een pompje Emulsion II (moist) voor extra comfort en hydratatie, deze methode gebruik ik om mijn huid echt goed te hydrateren.

Ik ben nog niet klaar.....eerst nog een druppel Vitamine C concentraat van Doctor Babor op mijn pigmentvlekken, waarna ik de nieuwe Sisley Supremÿa Baume gebruik (pas in september te koop, ik test hem voor de eerste keer) aanbreng. Dat is een zalige, comfortabele balsem voor de nacht die heel fijn aanvoelt. Mijn oogcreme is de Eye contour balm van Sensai, ook die test ik sinds kort, voelt in elk geval prettig aan, nu nog even doortesten!

Revitalash is mijn holy grail geworden om mijn wimpers te verzorgen. Sinds ik dat gebruik zien mijn wimpers er altijd mooi, lang en dik uit, ik ben er zo blij mee! Ik gebruik het inmiddels niet meer iedere avond, maar meestal om de avond ofzo, zo hou ik het resultaat goed bij.

Ik ben vergeten een foto te maken van de shower gel van Collistar die ik gebruikt heb, maar ik heb nog wel een likje Orange Blossom body creme gebruikt op mijn voeten net voordat ik in bed stapte. Die stond toevallig in de slaapkamer, in tegenstelling tot mijn "echte" voetencreme. Stom natuurlijk, maar dat krijg je er weleens van als je foto's wilt maken van bepaalde producten, dan staan die opeens ergens anders. 

Tussendoor heb ik vandaag nog wat extra concealer aangebracht omdat ik wat knoeide met een oogschaduwlook. De knoeiboel heb ik verwijderd met de Micellaire lotion van Embryolisse, dat werkt echt ideaal omdat de huid niet vettig of droog wordt, maar wel de makeup verwijderd wordt. Als extra mascara gebruikte ik de Diorshow in de loop van de dag, de komkommer mascara viel een beetje weg in de loop van de dag.

 

Dat was een hele lijst en dan ben ik vast nog wel iets vergeten op de foto te zetten, soms gebruik je producten zo automatisch dat je er amper meer bij stilstaat! Wat vinden jullie van deze lange lijst producten, herken je het een beetje van jezelf of gebruik je echt veel minder producten? Deel gerust jouw lijstje in de comments en als je vragen hebt over bepaalde producten, dan kun je die natuurlijk ook stellen. Fijne dag vandaag!

Deel dit artikel
Back to top