Nieuws

Happy New Hair - ik heb een blonde LOB

Goedemorgen! Gisteren ben ik naar vriendin en kapper Colinda toe geweest, in principe ging ik alleen om de kleur/uitgroei bij te werken en mijn haar een stukje te knippen, maar het ging uiteindelijk toch anders. Woensdag bedacht ik namelijk dat ik mijn haar korter wilde, ik twijfelde al een tijdje over een LOB (lange bob) en nu besloot ik ervoor te gaan. Ik heb dus sinds gisteren een LOB, kijk je even mee naar een fotoverslagje?

 

Naar de kapper vandaag 💇🏼 volg het op snapchat 👻 voeg me toe : mrsbeautyscene 😅

Een video die is geplaatst door Debbie Zwiers (@mrsbeautyscene) op

Natuurlijk weten jullie wel hoe ik er van te voren uitzag, mijn haar is iets over schouderlengte en wel toe aan een knipbeurt, het was volgens mij wel 3 maanden geleden.

Vriendin en kapper Colinda heeft haar salon aan huis, momenteel neemt ze (helaas) geen nieuwe klanten aan en dat is op zich heel jammer, want ze is heel goed (en lief!).

In de verf, Colinda maakt de aanzet wat donkerder en laat die ook wat verder doorlopen, handig want zo zie je de uitgroei minder goed. Op mijn lichte punt zet ze een paarsige toner, die worden dus niet lichter, maar wel wat koeler en matter.

De schaar erin! Er gaat toch wel een centimeter of 10 a 15 af, best veel hoor, haha!

Na het föhnen is dit het resultaat, ik ben er helemaal blij mee! Volgens dochter Bo had ik een pony moeten laten knippen, maar of dat echt leuk is weet ik niet? Nu is het vrij netjes en steil, maar ik kan het ook wat stoerder stylen als ik wil.

De kleur is ook heel mooi, zie je de overgang vanaf de haaraanzet?

Voordel van deze mooie blonde LOB is dat ik er wel knallende lipstick bij moet dragen, dat past heel goed bij deze wat klassiekere look!

Op deze foto zie je, in de spiegel ook de achterkant, ik moet wel even wennen aan de kou in mijn nek! De lipstick is dus 1975 red van Charlotte Tllbury

 

Weet je hoe blij ik met mijn 'nieuwe haar' ben? 😁 video komt van 👻 #instavid #lob #blonde #newhair

Een video die is geplaatst door Debbie Zwiers (@mrsbeautyscene) op

Ja, dit was echt een goede keuze, ik ben heel blij met mijn nieuwe lengte! Grappig trouwens, de reactie thuis was "je ziet er veel ouder uit!", terwijl ik op Instagram reacties kreeg dat ik er jonger uit zag. Maar hoe dan ook, ik vind het wel een mooie lengte, die ook nog eens makkelijker te stylen is (föhnen is bijvoorbeeld echt makkelijker) en ik heb met deze lengte ook wat minder de neiging om mijn haar telkens in een staart of knot te doen.

 

Wat vinden jullie van mijn nieuwe haar? 

Deel dit artikel
Back to top