Advertorial

Tender Tag | #hetlaatstestukje | Wie krijgt jouw laatste stukje Milka? #sp

Chocolade, ik hou ervan!! Want wat is er nu lekkerder bij een kopje koffie of thee dan een stukje goede chocolade? Toen ik terugkwam uit New York lag er zelfs een stukje Milka chocolade in mijn brievenbus inclusief lieve boodschap van de afzender. Wil je weten wie de afzender was en wil je weten waarom ik haar laatste stukje Milka kreeg? Kijk dan snel even verder, je ziet dan ook aan wie ik mijn laatste stukje Milka stuurde....

Wat een teder gebaar van Annemerel, dank je wel lieverd! Hebben jullie trouwens op haar blog gelezen dat ze een geweldig persoonlijk record heeft gelopen tijdens de marathon van Berlijn afgelopen weekend, wat een prestatie! Gefeliciteerd, Annemerel!

 

Natuurlijk nodig ik jullie ook uit om jouw laatste stukje Milka aan iemand te sturen die je lief vindt of die je wilt bedanken voor iets! Laten we, in tegenstelling tot 2014 toen 70 % van de mensen hun laatste stukje aan zichzelf stuurde, even de tijd nemen om iets liefs en teders te doen voor iemand anders. Dat is toch veel leuker?

Koop dus zo'n limited edition Milka alpenmelkchocolade in de supermarkt (ja, er mist echt een stukje in de reep), surf even naar www.hetlaatstestukje.nl en gebruik de code in de verpakking om het laatste stukje naar iemand te sturen! Weet jij al aan wie jij het laatste stukje gaat sturen?

 

Durf jij teder te zijn? Deel dan een foto van jouw reep op Instagram en tag degene aan wie jij het laatste stukje geeft, vergeet #hetlaatstestukje niet te vermelden! 

Dit artikel is gesponsord door Milka

Deel dit artikel
Back to top