Reviews

Debbie's favorieten - highlighters

Nu strobing helemaal in is, ligt er minstens 1 highlighter in de kast of lade van de beautyliefhebber! Ook ik ben er gek op, highlighters maken deel uit van mijn dagelijkse make-up routine, ik hou altijd wel van een beetje glans. Door de jaren heen heb ik er heel veel verzameld, maar ik gebruik regelmatig dezelfde omdat ik die kleuren en effecten mij toch het mooist vind. Kijk je mee naar mijn favoriete highlighters?

Als je mijn favoriete highlighters hierboven ziet, dan zie je dat ik ze letterlijk in alle soorten en maten heb! Ik hou het meeste van highlighters is poedervorm, maar als ze een beetje cremig zijn vind ik ze ook vaak fijn. Vloeibare highlighters kunnen ook fijn zijn, zeker omdat je ze ook kunt mengen met andere producten zoals foundation, als die wat aan de matte kant is.

 

Dit zijn de highlighters die je op de foto hierboven ziet, ze zijn helaas niet allemaal meer te koop:

  • NARS Albatross Highlighting Blush
  • MAC Mineralize Skin Finish Soft and Gentle (review)
  • Bobbi Brown Shimmer Brick Nude
  • Tom Ford Skin Illuminator Fire Lust (review)
  • Tom Ford Skin Illuminating Powder Duo Moodlight (review)
  • MAC Cream Colour Base Diamonds
  • Charlotte Tilbury Filmstar Bronze & Glow (review)
  • Becca & Jaclyn Hill Shimmering Skin Perfector Pressed Champagne pop (review)
  • NARS The Multiple Copacabana
  • MAC Strobe cream
  • MAC pigment Vanilla

MAC Mineralize Skin Finish Soft and Gentle - een van mijn all-time favorieten, een prachtige glanzende perzik/bronzen tint, die mooi staat over vrijwel iedere huidskleur, zelfs een lichte. Ik breng deze het liefst aan met een kabuki en duw hem een beetje in mijn huid

Bobbi Brown Shimmer Brick Nude - Bobbi Brown heeft verschillende mooie shimmerbricks, maar deze heb ik een paar maanden geleden herontdekt, het is een hele mooie, wat koele kleur met fijne shimmers, perfect om je gezicht wat vorm te geven door deze onder je jukbeenderen aan te brengen.

Tom Ford Skin Illuminating Powder Duo Moodlight - dit is misschien wel mijn meest favoriete product van Tom Ford ooit, het is een ideale combinatie van een licht glanzend contourpoeder en mooie, champagnekleurige highlighter in een creme/poeder textuur. De kleur is perfect voor mij en het effect is zowel subtiel als goed zichtbaar, aanbrengen gaat ook nog eens makkelijk met een schuine blushkwast!

Tom Ford Skin Illuminator Fire Lust - een roze/perzikleurige vloeibare highlighter met fijne gouden shimmers die lekker koel aanvoelt op de huid, een ideale highlighter om in de zomer te gebruiken als je verder geen make-up gebruikt. Maar ook fijn om te mengen door een creme of BB cream die een beetje saai is.

MAC Cream Colour Base Diamonds - kennen jullie de Cream Colour Base van MAC? Dat zijn cremige blushes/highlighters die een subtiel en opbouwbaar resultaat geven, je kunt ze zowel op je gezicht als lippen gebruiken, afhankelijk van de kleur. Deze Diamonds is meer een highlighter, omdat er flink wat gouden shimmers in zitten, dat is niet bij iedere CCB het geval. Ze geven wel allemaal een mooie natuurlijke glans, perfect als highlighter en je brengt ze makkelijk aan met je vingers! Er zijn heel wat kleuren te vinden bij MAC, ga zeker eens kijken, je doet ook nog eens heel lang met zo'n potje!

Charlotte Tilbury Filmstar Bronze & Glow - dit duo is zeker ook een topper, de combinatie tussen bronzer en highlighter is mooi en fijn in gebruik. Zoals je misschien ziet is het poeder wel wat breekbaar, dus laat hem niet vallen! Ik neem deze dus niet zo snel mee op pad, maar gebruik hem toch wel regelmatig. De highlighter is heel mooi beige/champagne kleurig, fijn voor een medium huid, voor de donkere huid is nu ook een mooie variant.

Becca & Jaclyn Hill Shimmering Skin Perfector Pressed Champagne pop - moeten we het nog hebben over deze super populaire highlighter? Eigenlijk is er alles al over gezegd, het is een prachtige perzik/gouden/bronzen highlighter met een vrij heftig effect. Je moet er even mee leren werken, breng vooral niet teveel in één keer op, ik gebruik het liefst een kleine duo fibre kwast.

NARS The Multiple Copacabana, MAC Strobe Cream & MAC pigment Vanilla - ken je de Multiples van NARS? Dat zijn cremige blushes/bronzer of highlighters in stickvorm, heel handig om mee te nemen natuurlijk. Copacabana is een beige/roze highlighter met shimmers, heel romig en daardoor zorgt het voor een natuurlijk resultaat. MAC Strobe Cream is een vloeibare highlighter die niet voor een al te heftig effect zorgt, het is prima als "beginners highlighter", het effect is een subtiele parelachtige glans!

MAC pigments ken je vast wel, je kunt de fijne poeder gebruiken op de ogen, maar zeker ook op het gezicht en Vanilla is van heel veel mensen hun favoriete highlighter. Ik snap dat wel, want het is een mooie, warme vanille kleur met een vleugje goud waar je maar heel weinig voor nodig hebt voor een mooi resultaat. Ook erg mooi in de binnenste ooghoek en op het wenkbrauwbot.

 

Misschien heb je de highlighters weleens voorbij zien komen in andere artikelen? Dan herken je ze misschien wel en zul je de swatches al eens gezien hebben, toch leek het mij handig om alle swatches nog even onder elkaar te zetten.

NARS Highlighting Blush Albatross & The Multiple Copacabana

Tom Ford Fire Lust& Bobbi Brown Shimmer brick Nude

MAC Cream Colour Base Diamonds & Mineralize Skin Finish Soft and Gentle

Tom Ford Moodlight, Becca Champagne Pop en Charlotte Tilbury Highlighter

MAC Strobe Cream

MAC Pigment Vanilla

Dit zijn momenteel zeker mijn favoriete highlighters, maar ik denk dat ze snel zullen veranderen om eerlijk te zijn. Momenteel worden er zoveel mooie highlighters uitgebracht en heb ik nieuwe merken leren kennen, volgens mij heb ik nog nooit zoveel highlighters achter elkaar gekocht dan deze weken!

 

Heb jij ook zo'n grote liefde voor highlighters? Wat zijn je absolute favorieten? Gebruik je ze dagelijks of niet altijd?

Deel dit artikel
Back to top