Reviews

Debbie's beauty favorieten van november 2015 ( en een paar missers)

Iedere maand probeer ik met jullie mijn favoriete beautyproducten te delen, ook deze maand heb ik ze weer even uit mijn kasten en badkamer gehaald om op de foto te zetten. Dat is toch altijd wel een uitdaging omdat ik iedere maand vrij veel nieuwe dingen test en ook nog steeds oude bekenden gebruik, welke producten zijn dan echt favoriet? Uiteindelijk vind ik er altijd weer teveel, maar dat vinden jullie vast niet erg. Kijk je even mee naar mijn favoriete beauty producten van november 2015? Oh ja, ik laat je ook een paar missers zien....

Mijn beauty favorieten van de maand november 2015 waren:

 

- Guerlain Lait de Beaute EUR 49,00 (gebruik ik iedere ochtend, een zachte milk die mijn huid schoonmaakt, niet uitdroogt en makkelijk af te spoelen is met een washandje met lauw water. Wist je dat een washandje eigenlijk ook prima is om de huid te exfoliëren? Niet teveel scrubben hoor, maar gewoon heel zachtjes over de huid wrijven)

- Jo Malone Blackberry Bay Shower Oil EUR 36,00 (douchegels die uitdrogen, die gebruik ik sowieso niet, maar in de winter mag een doucheproduct nog wel wat extra voedend zijn. Deze Shower Oil is heel fijn, wel voedend en zacht, maar niet te vet en vooral ook niet vettig op de douchevloer. Ik vind het alleen jammer dat er geen Pomegranate Noire variant is...)

- Sisley Supremÿa Baume EUR 549,00 (een waanzinnig dure nachtcreme, maar wel één die erg fijn is en ik inmiddels meer dan 2 maanden gebruik, vrijwel iedere nacht. Blijft gewoon een heel fijne creme die het heel goed doet op mijn huid)

- Tom Ford Illuminating Primer EUR 65,00 (sinds ik deze in een full size verpakking heb, gebruik ik deze heel regelmatig, zeker als ik een foundation gebruik die wat mat of dof is, deze primer haalt de glans direct terug in de huid en helpt echt om de houdbaarheid te verbeteren)

- Dior Capture Totale soin regard multi-perfection EUR 98,50 (een heel fijne oogcreme die inmiddels bijna op is, die ga ik absoluut weer opnieuw kopen omdat de creme zowel heel goed voedt op mijn oudere, wat droge huid maar ook niet te vet is waardoor deze prima combineert met mijn dagelijkse make-up. Eigenlijk vind ik dat mijn concealer gewoon beter blijft zitten sinds ik deze oogcreme gebruik en mijn huid lijkt er ook echt wel beter uit te zien, mijn donkere kringen lijken minder!)

- Natura Bissé Essential Shock Intense Retinol Fluid EUR 97,00 (hierover gaan jullie binnenkort meer horen, want dit is een geweldige, vrij dunne, maar wel goed voedende moisturizer ofwel dagcreme, waarin ook retinol ofwel vitamine A zit. Het is een luchtige creme, die ook erg geschikt is voor mannen en/of als je een ouder wordende, maar iets vettere huid hebt. Toch doet de creme het ook goed op mijn huid, de verpakking is ideaal!)

- Urban Decay Gwen Stefani eyeshadow palette EUR 52,00 (dit is de musthave van Urban Decay voor deze feestdagen, ten eerste is het een mooi, gevarieerd palette waarmee je veel kanten mee uitkunt, maar het is qua prijs/kwaliteit verhouding ook nog eens prima. Ik gebruikte het de afgelopen weken echt vrijwel dagelijks met veel plezier, het is zeker een echte aanrader!)

- Le Volume de Chanel Rouge Noir mascara EUR 32,00 (nu ben ik altijd al fan van deze mascara van Chanel, maar in deze donkerrode kleur is het helemaal een knaller, zeker bij mijn groene ogen, zo'n prachtige combinatie! De kleur is zeker niet te rood, maar juist heel diep en bijna zwart, prachtig voor de feestdagen ook nog eens)

- Perricone MD No Mascara mascara EUR 36,00 (no mascara? Niet voor mij, ik draag echt iedere dag mascara, maar wil natuurlijk wel een fijne gebruiken. Sinds een paar weken is dit de mascara die ik vrijwel dagelijks pak en aanbreng, mijn wimper worden zwart, vol, lang en gekruld en blijven dat de hele dag. Verwijderen gaat makkelijk 's avonds en door de goede, verzorgende ingrediënten is de mascara ook nog eens beter voor mijn wimpers dan een andere mascara. Nu maar eens zien of dat ook aantoonbaar is na een paar maanden gebruik!)

- Yves Saint Laurent Couture Brow nr. 2 EUR 32,50 (toen ik op een ochtend geen zin had mijn wenkbrauwen bij te tekenen, pakte ik deze wenkbrauw gel er maar weer eens bij en inmiddels gebruik ik deze standaard iedere dag. Op mijn, van nature, volle wenkbrauwen werkt het prima, de kleur is vrij licht waardoor mijn wenkbrauwen lichter ogen, de gel houdt de eigenwijze haartjes in bedwang en de gekleurde gel zorgt toch ook weer voor een egaler resultaat. Mijn wenkbrauwen zitten de hele dag prima!)

- La Mer The lip balm EUR 55,00 (heerlijke, tikje minty lipbalm die mijn lippen goed verzorgt en vol maakt, voelt zalig aan en is niet te vettig, waardoor haren erin blijven hangen, eindelijk weer een nieuwe verpakking gekocht, mijn oude was helemaal leeg!

- Tom Ford Lip Color matte First time (heerlijk nude kleurtje voor mijn lippen die eens niet in mijn fijne lijntjes gaan zitten en toch een matte finish heeft, prachtige verpakking ook!)

- MAC In extra dimension skin finish Shaft of Gold (deze zomer werd ik al verliefd op de bronzer in zo'n prachtige taupe tint van MAC, nu ben ik ook groot van van deze kruising tussen een bronzer/highlighter en shaper...love it! De fijne geltextuur zorgt ervoor dat het effect heel mooi en natuurlijk is, de kleur past ook perfect bij mijn huid, zeker nog een aanrader als je hem nog kunt vinden)

- Embryolisse Lotion Micellaire EUR 18,55 (misschien wel de fijnste micellaire reiniger die er is, haalt alle make-up razendsnel weg, laat geen vettig laagje achter en maakt de huid nooit droog of rood. Zelfs waterproof make-up of langhoudende lipstick is zo weg, ideaal om mijn swatches te verwijderen, ik maak heel wat flessen leeg!

- Oribe Dry texturizing spray EUR 42,00 (gekocht in New York en inmiddels onmisbaar! Maakt mijn haar 2 dagen na het wassen net even wat volumineuzer zonder het uit te drogen, iets wat droogshampoo's weleens doen. In tegenstelling tot andere merken doe je behoorlijk lang met een bus, ik hoef maar heel weinig te gebruiken voor een goed resultaat. Gelukkig is Oribe ook in Nederland te koop, ik wil niet meer zonder namelijk)

Maar het is niet allemaal even goed wat ik uittest, zo had ik deze maand toch wel een paar producten die ik echt wat minder vond, ik had er zeker meer van verwacht!

De Mas de Lavandes kaars van L'Occitane ziet er leuk uit (al sluit het dekseltje niet goed af) maar is echt amper te ruiken als je hem brandt, zonde! En de Guerlain L'Or primer doet echt helemaal niets voor mijn huid, het lijkt wel een transparante gel met per wang 1 verdwaalt gouden glittertje, not so nice.

Het Runway A/W 2015 palette van Burberry ziet er leuk uit, maar is in gebruik niet zo handig en de kleuren zijn ook wel een beetje dof en somber, dat had beter gekund vind ik. Net zoals de Magic foundation van Charlotte Tilbury, inmiddels heb ik die al heel wat keren gebruikt maar ik ben nog steeds geen fan. Het effect is niet mooi, de dekking oogt bij mij onnatuurlijk en is niet eens zo bijzonder, waardoor je teveel laagjes nodig hebt en het effect alleen nog maar onnatuurlijker wordt. Nee, geen topper! Moet ik over de Eye Gloss van MAC nog iets zeggen? Dat is voor mij nog steeds een misser, want het is gewoon niet draagbaar. Gelukkig waren er wel andere producten van MAC die de moeite waard waren, you can't have 'm all!

 

Wat waren jouw beauty favorieten van de afgelopen maand? Heb ik je nog nieuwsgierig gemaakt naar mijn favorieten? Vragen staan natuurlijk vrij, laat het gerust weten als je meer wilt weten over de producten. Fijne dag allemaal!

Deel dit artikel
Back to top