Inspiratie & Tutorials

Face of the day - Tom Ford So Vain & Asos wiggle dress

Tijd voor weer eens een face of the day, dit keer aangevuld met een foto van mijn outfit, omdat ik zo blij ben met mijn wiggle dress! De look van vandaag heb je gisteren al kunnen zien in de Holiday Gift Guide video, ik was er eigenlijk best tevreden mee! De combinatie van de koperkleurige oogschaduws staat heel mooi bij de donkere roze/taupe lipstick van Tom Ford, wat is dat toch een fijn merk. Kijk je mee?

Wil je de look "live" zien? Check dan even deze video!

Ik heb de volgende producten gebruikt:

 

- Tom Ford Illuminating Primer

- Tom Ford Traceless foundation

- NARS Radiant creamy concealer

- MAC Mineralize Skin Finish Natural

- Tom Ford Skin Illuminating Powder Duo Moodlight

- By Terry eyeshadow base

- Tom Ford eye color quad Cognac Sable

- L'Oréal Paris Perfect slim eyeliner

- Perricone No Mascara mascara

- Yves Saint Laurent Brow Couture nr. 2

- MAC lip liner Soar

- Tom Ford lip color So Vain

- OPI Ro-Man-ce the moon

So Vain is een mooie, donkere roze-taupe kleur die mijn lippen een iets diepere "my lips but better" kleur geeft, prima voor overdag maar ook chique voor 's avonds. Deze kleur past waarschijnlijk heel goed bij allerlei huidstinten.

Cognac Sable is een van de weinige oogschaduwpalettes die ik heb van Tom Ford, maar is zeker een prachtig palette. Nu Tom Ford wat beter verkrijgbaar is, denk ik dat ik langzaam maar zeker toch wel een paar nieuwe aan mijn stash ga toevoegen!

Dit is zeker mijn meest gebruike Tom Ford product van dit jaar, het Skin Illuminating Powder Duo is zo mooi en vooral fijn in gebruik, ik gebruik het enorm vaak om mijn gezicht te contouren en glans te geven.

Sinds een tijdje ben ik fan van zgn. Wiggle Dresses, jurken met een pasvorm die een beetje retro is, zeg maar in de stijl van Adele. Ik hou vooral van de mooie korte, maar niet te korte mouwen, de lengte van de rok en de smalle taille. Asos heeft een mooie selectie, deze kocht ik vorige week, samen met een leuke donkerblauwe.

Mijn schoenen zijn van Michael Kors!

Ik was eigenlijk best tevreden met mijn look van gisteren, ik moet Cogna Sable misschien toch iets vaker uit de kast pakken, vind je niet? En So Vain is toch ook wel een hele mooie lipstick, ik draag hem vandaag weer en dat zegt toch wel iets! Mijn parfum was gisteren trouwens van Jo Malone, Pomegranate Noir is momenteel echt mijn favoriet!

 

Welke make-up & parfum droeg jij vandaag?

Deel dit artikel
Back to top