Blogs & Editorial

Behind the beautyscenes - week 50 2015

Iedere zaterdag geef ik jullie een kijkje achter de schermen van Beautyscene. Je ziet er welke nieuwe producten bij mij zijn binnen gekomen, er komen persoonlijke foto's en filmpjes voorbij maar ik laat je ook zien wat ik die week gedaan heb voor Beautyscene. Het zijn vooral foto's die je niet eerder hebt gezien in de photo diaries, kijk daarom gezellig mee naar de foto's van de afgelopen week, met een combinatie van foto's van thuis en onderweg!

Bij Etos shopte ik zaterdag Star Wars make-up van Max Factor (helaas zijn er maar 3 dingen te koop) en zag ik mooie aanbiedingen van Burberry, 24 euro voor zo'n lekkere geur is een mooie deal!

Ongeloofelijk, zonder dat ik het wist blijkt er een Starbucks op 7 kilometer van mijn huis te zijn gekomen, langs de A16, amazing! Marco was zo lief om zondag even een Toffee Nut Latte voor me te halen, een extra hete zodat die warm bij me zou aankomen, lekker!

Maandag was het open beauty dag bij de PR bureau van MAC, lieve Bente stuurde mij foto's door van de Huggable Lips collectie, de samples zijn inmiddels ook al binnen....

En natuurlijk ook een foto van de All I want lipstick....die komt zo ook nog even voorbij.

's avonds was ik gezellig bij de opening van de nieuwe Beauty by Roos ins Rotterdam, wat een geweldig mooie zaak is dat geworden!

Heel veel extensions van verschillende merken zoals Hairloxx maar ook Great Lengths, ze hebben in principe alle kleuren altijd op voorraad!

Roos is een topper en ze heeft een leuke zoon die zorgde voor een lekker muzikaal sfeertje, goed gedaan!

Vivianne kwam ook even langs uit haar werk, we zouden namelijk na de opening samen gaan eten in Rotterdam. Natuurlijk moest ze ook de Diva Styler testen, zo'n fijne borstel....snel meer!

Lekkere hapjes waren er geregeld, het rolletje met tonijn en zeewiersalade is mijn favoriet <3

Je vindt de zesde salon van Beauty By Roos aan de Goudsesingel 32a in Rotterdam, zowel met de auto als OV heel makkelijk te bereiken, parkeren kan voor de deur of aan de overkant, ideaal!

Met Roos, zo'n lieverd en ook nog eens beeldschoon! Ze mag echt trots zijn op wat ze heeft neergezet, zes mooie zaken door Nederland en er komen er vast nog meer aan!

Daarna gingen Vivianne en ik naar Jamie's Italian in de Markthal, gezellig!

Fijn drankje met Elderflower en vruchtjes, geen alcohol gelukkig, ik moest nog rijden!

De menukaart is lekker uitgebreid, kiezen blijft lastig....

Rotterdam is de enige plaats in Nederland met een Jamie's Italian restaurant, ik ben er blij mee!

Ik koos Linguine met garnalen, heel erg lekker! En natuurlijk namen we een schaaltje polentafrietjes....

Ja, dat is de vraag: Dita of Mariah?

Nee, Mariah wordt het niet voor mij, al is het licht hier wel erg ongustig voor de kleur....

Ik hou toch meer van een rode lipstick om eerlijk te zijn....

Op dinsdag gaan Bo en ik naar de premiere van Star Wars, ik trek deze jumpsuit aan...wel met andere schoenen trouwens.

Dit was mijn gewone outfit vandaag!

Yes, we zijn bij Theater Amsterdam waar de officiële premiere is van Star Wars The Force Awakens, we worden in stijl onthaald door een Stormtrooper!

Gezellig samen met Bo!

Kaartjes ophalen en daarna kunnen we door naar de zaal, we wachten alleen nog even omdat we onze telefoon moeten inleveren......

Daarom maak ik snel nog een selfie met mijn BFF....;-)

En dat ziet er dus zo uit van een afstandje....bo zette dit op Snapchat!

Ik hou van Chewbacca, hij is mijn favoriete personage, al sinds kinds af aan!

Zo leuk, allemaal bekende mensen hebben een Stormtrooper helm versierd, lekker creatief!

De film was te gek, heel spannend, ontroerend en vooral vermakelijk voor iedereen. De oude fans kwamen behoorlijk aan hun trekken en bij ieder "oud" personage dat te zien was werd er flink gejuicht! Bo werd vooral blij toen ze de "echte" R2D2 zag op het podium, zo jammer dat we geen foto's konden maken.....maar tijdens de after party heeft ze hem toch nog gezien, zo leuk!

Ja, dat dus, Bo heeft dezelfde knotjes als Princess Leia in Star Wars IV, dankzij Colinda! Check ook haar vlog even voor een leuke impressie van het event:

Dit was mijn nagellakcombinatie, OPI No More Mr. Night Sky en de matte topcoat van Chanel

En op mijn lippen is het Dita von Teese van MAC <3

De volgende dag ging ik met Bo, Sem en vriendje Cristo nog een keer naar Star Wars ;-) en omdat het daarna etenstijd was

Hele dure kerstcadeau's......zal ik er nog een artikel over maken of niet?

Geweldige flacon van This is not a blue bottle van Histoires de Parfum....en de geur is ook fijn, heel musky en extreem langhoudend!

Becca <3

Schattige theetjes ontdekt bij Albert Heijn en ze zijn nog lekker ook!

Natuurlijk is dit heel logisch.....

 

En natuurlijk kun je mij ook volgen op Twitter en/of Instagram, daar deel ik dagelijks meerdere foto's!  Wil je nog meer zien, dan kun je mij ook toevoegen op Snapchat (gebruikersnaam Mrsbeautyscene). Bedankt voor het kijken, tot volgende week of tot de volgende photo diary!

Deel dit artikel
Back to top