Blogs & Editorial

Photo diary van 23 & 24 januari 2016 - bye bye extensions

Goedemorgen! Hebben jullie een goed weekend gehad? Ik wel hoor, al mis ik sinds zaterdag wel mijn lange haren...de extensions zijn er namelijk uit en dat is altijd weer even wennen. Gelukkig kon de sushi die ik haalde mij best "troosten", wat is dat toch lekker. Kijk je even mee naar mijn photo diary van 23 en 24 januari 2016?

Mijn weekend begint goed met mijn lievelingsthee : BB Detox van Kusmi Tea

Het is echt een heerlijke frisse thee met een mix van groene thee, maté, rooibos, guarana en paardebloem, met een vleugje grapefruitsmaak. En volgens Kusmi Tea is deze thee ook goed voor je huid....nou ja, ik weet niet of dat zo is, maar groene thee is sowieso goed voor ons lijf!

Wat een heerlijke nieuwe kleuren Rouge d'Armani, ik zal je zeker nog even swatches laten zien deze week.

Sinds een paar dagen in de test, de Estée Lauder Re-Nutriv Ultimate diamond transformative energy creme...klinkt heerlijk en voelt ook heerlijk.

Dit palette van NARS heb ik de afgelopen dagen getest, so far so good! Natuurlijk komt er een review!

Vrijdag had ik hoofdpijn en vandaag ook nog wel een beetje, een frisse cologne-achtige parfum is dan altijd het lekkerste o te dragen. Tom Ford Neroli Portofino is zeker een van mijn favoriete "colognes", ook al is het wel een echte eau de parfum.

Dat dus....mijn make-up zit prima, maar echt fris zie ik er nog steed uit, haha....

Altijd leuk om even te zien, alle make-up die ik vandaag gebruikt heb!

Net binnen en direct even op snapchat: MAC Viva Glam Ariana Grande lipstick & Lipglass...inmiddels hebben jullie de review natuurlijk al gezien.

Klaar om richting Rotterdam te gaan, eerst even langs Albert Heijn XL, dan naar Beauty by Roos

Want bij Albert Heijn XL hebben ze een Sushi Daily met verse sushi en laat ik daar nu net trek in hebben!

Daarna door naar Beauty by Roos waar ik mijn extensions er weer uit laat halen! Dat was nog niet echt nodig, ze hadden zeker nog wel een paar weken kunnen blijven zitten maar ik wil weer iets anders met mijn haren. Fijn dat Beauty by Roos nu ook in Rotterdam zit!

Grappig al die haren op de  grond...het duurt ongeveer een uurtje om alles er netjes en voorzichtig uit te halen, daarna wordt mijn haar nog even gewassen en gefohnt.

Mooie zaak! Echt iets om trots op te zijn, Roos!

En daar zijn mijn eigen haren weer...wat zijn ze alweer gegroeid! Dinsdag even naar de kapper voor een goede kleur en weer even een stukje eraf (denk ik).

's avonds hebben we natuurlijk sushi!

En ligt er wat werk voor me te wachten....alle Retro Matte Liquid Lip Colours....wil je ze zien?

Maar eerst was Ariana aan de beurt, lekker kleurtje hoor, stoer en een tikje ondeugend, ik vind het wel wat hebben deze kleur.

Sure...ik ben een kat?

Helemaal waar, NARS is zeker een van mijn alltime favoriete make-up merken, ik gebruik het inmiddels echt al jarenlang en ontdek nog steeds fijne, nieuwe producten.

Jullie hebben er gisteren al over kunnen lezen, deze Lip treatment is heerlijk en echt goed voor de huid van en rondom je lippen!

Zien jullie het goed? Dit zijn MAC velvetease lip pencils....ook die moeten nog gereviewd worden...ik heb het er maar druk mee!

Yes, gisteren kwamen ze binnen, mijn nieuwe Nikes <3

En dus is dit mijn outfit van de dag, met mijn nieuwe schoenen...haha

Ah...wat kijkt hij toch lief! 

Ik lunch met een salade en een lekkere kop thee, volgens mij drink ik dit weekend wel 10 koppen...beetje overdreven.

Altijd, nou ja, bijna altijd brandt er bij ons thuis wel een geurkaars, nu de Byredo Ambre Japonais, die lekker warm en ook weer iets fris is.

Dit vind ik wel een hele mooie foto van dochter Bo, leuk om te zien hoe ze zich ontwikkeld en haar eigen stijl krijgt. Gelukkig mag ik ook af en toe meedenken, ik kocht dit leuke Booo! short van Zoe Karssen voor haar, toepasselijk toch? Knapperd  is het!

 

Deze week staan er een paar leuke dingen op de planning, waaronder een etentje in tropische sferen en natuurlijk liggen er enorm veel producten klaar om te reviewen, waar zal ik mee beginnen? Fijne week allemaal, ik ga trouwens nog even door met de photo diaries, jullie blijven ze met veel enthousiasme bekijken. Bedankt voor jullie steun!

Deel dit artikel
Back to top