Reviews

3 keer Beauty-boosting face mask van Bobbi Brown

Bobbi Brown kennen jullie allemaal wel van de fijne make-up die ze verkopen, je ziet de producten regelmatig terug in reviews op Beautyscene. Toch heeft dit merk meer dan alleen maar make-up, hun huidverzorging is ook heel erg fijn. Ik gebruik zelf graag de voedende reiniger en hou ook van de Extra Repair Balm, de Face mist en de Vitamin Enriched Face Base. Sinds kort heeft Bobbi Brown ook 3 maskers die je direct een Beauty Boost geven, ik vertel je er meer over in dit artikel......

Bobbi Brown Beauty Boosting mask Radiance Boost, Instant Detox & Skin Nourish EUR 45,00 per stuk (tube 75 ml)

De maskers zijn verpakt in metalen tubes, elk in een andere kleur en hebben een chique, tikje medisch aandoende uitstraling, ik vind het een perfecte keuze. De tubes kun je volgens mij tot de laatste druppel leeg krijgen en dat is natuurlijk ook prettig omdat de maskers best prijzig zijn.

Radiance Boost EUR 45,00 - een exfolierend masker met gemalen walnoten en sinaasappelolie

 • Verwijdert doffe huidcellen op een milde manier
 • Verbetert de micro-circulatie in de huid
 • Reinigt diep
 • Voedt en revitaliseert de huid

Dit masker breng je op, laat je een paar minuten intrekken en verwijder je vervolgens al wrijvend van de huid met lauw water. De fijne korreltjes van de walnoten exfoliëren heel voorzichtig, maar het is zeker geen echte "scrub". Het ruikt echt zalig, voelt prettig en verkoelend aan op de huid en na afloop ziet de huid er extra stralend uit.

Instant Detox EUR 45,00 - een zuiverend masker  met Hawaiiaans zeewater en witte klei

 • Verwijdert vervuiling en toxines
 • Verkleint de zichtbaarheid van de poriën
 • Verwijdert onzuiverheden en overtollig vet
 • Voedt de huid terwijl je reinigt

Dit zwarte masker kun je niet onopgemerkt dragen, het is inderdaad zwart/grijs op je huid en droogt een beetje droog op, mede doordat er klei in zit. Het voelt heel fris aan, zeker niet oncomfortabel en voor een kleimasker is het effect verrassend zacht. Ik heb geen vette huid en ook geen vergrote poriën, zelf zie ik niet zoveel verschil, maar het voelt wel prettig aan, ook op mijn huid. De frisse geur is een grote plus, vaak ruiken dit soort maskers niet zo erg lekker!

Skin nourish EUR 45,00 - een voedend masker met koraalgrass en groene algen

 • Geeft een droge huid een langdurige hydratatie
 • Zorgt dat de huid er zichtbaar egaal en voller uitziet
 • Vermindert fijne, droge lijntjes
 • Doet de huid comfortabel aanvoelen

Dit is een zalig, voedend masker dat heerlijk is voor een vochtarme/droge huid, perfect voor mijn huid dus. Je brengt het aan, laat het een paar minuten intrekken en kan het overtollige masker gewoon lekker in de huid laten trekken. Heb je teveel aangebracht, dan kun je het natuurlijk altijd met een tissue eraf halen.

v.l.n.r. Radiance Boost, Instant Detox & Skin Nourish

 

Ik heb alledrie de maskers zelf getest, mijn favoriet is zeker de Skin Nourish, die mijn huid lekker voedt zonder deze vettig te maken, heerlijk in deze tijd van het jaar. Maar de Radiance Boost is ook fijn om te gebruiken, dat zijn zeker mijn twee blijvertjes! Je hebt trouwens maar weinig product nodig om je hele gezicht van een masker te voorzien en dat is fijn, want zo doe je lekker lang met de grote tubes met masker erin.

En natuurlijk zou je ook aan "multi-masking" kunnen doen met deze drie maskers! Hebben jullie weleens gehoord of gelezen over die trend? Lees er alles over in dit artikel.

 

Ik heb helaas geen informatie gekregen over de exacte ingrediënten in deze maskers, die zal ik later nog even toevoegen omdat die uiteraard wel van belang zijn. Toch wilde ik je deze korte review/kennismaking niet onthouden, de maskers zijn echt heel fijn! Je kunt ze nu vinden bij de verkooppunten van Bobbi Brown, o.a. bij De Bijenkorf, Douglas en hun eigen webshop.

Deel dit artikel
Back to top