Blogs & Editorial

Photo diary van 9 maart 2016 - lekker kleurtje krijgen bij Colinda

Goedemorgen! Als ik nu naar buiten kijk, dan ziet het eruit als een heerlijke lentedag, daar heb ik eigenlijk wel zin in. Zo'n zonnige dag maakt alles natuurlijk lekker vrolijk en daardoor was ik gisteren ook in een prima bui. Ik moet zeggen dat ik veel te weinig heb gewerkt, maar ik had ook een excuus...ik moest naar de kapper! ;-) Kijk je mee naar mijn photo diary van 9 maart 2016?

Goedemorgen! Ik bracht Sem even naar school, gezellig! Wat een fijn weer trouwens, is de lente al begonnen?

We houden thuis van het Stevig brood van Alberth Heijn, de speltvariant is de meest favoriete hier maar ik vind zelf de donkere meergranen het allerlekkerst.

Ik zou was nieuwe dingen van Zara laten zien, helaas had ik niet zoveel tijd en dus bleef het bij mijn ouitfit van gisteren, inclusief het nieuwe jasje. Dat is trouwens wel heel leuk, net iets langer en een mooie halslijn.

Ja, zo is het echt, mooie nude pumps staan zo mooi bij alles en iedereen. Ik had al een oud paar van Zara (zeker 3 jaar oud en nog steeds mooi, maar wel wat te wijd) en dus kocht ik nu weer een nieuw paar. Die zitten wel nog een beetje strak, dat wordt even thuis inlopen.

Domme fout van mij, ik draag namelijk helemaal geen Russian Red maar wel MAC Ruby Woo, een van de mooiste rode lipsticks die er zijn. 

Jullie hebben het gisteren al gezien, ik zag weer veel te veel fake make-up op Markplaats, zo vreselijk jammer.

Mijn kappersafspraak stond alweer een tijdje, dus op naar Colinda, het was echt ook heel hard nodig, mijn uitgroei liep uit de hand.

Gezeliig! Mijn nude pumps had ik maar weer even uit gedaan, auw....

Ik zit toch weer zo'n 2,5 uur in de verf, al vliegt de tijd natuurlijk omdat het altijd gezellig is. Als ik klaar ben duik ik nog even de AH in voor de laatste boodschappen.

Het is weer begonnen, AH heeft moestuintjes. Sem is natuurlijk te groot, maar ik neem ze braaf mee voor de kinderen van mijn broer of voor de kids die voor de winkel staan. Helaas stonden ze er nu niet, dus liggen ze toch weer hier....

Mijn haar is weer lekker licht! Vooral de basis is nu weer wat lichter doordat er heel veel lichte, fijne streepjes doorheen zijn gedaan. De kleur krijgt daarna nog een toner om extra koel te lijken, daarna moet ik het goed bijhouden met zilvershampoo.

Gezellig, dit weekend drankjes doen met Vivianne <3

Skins stuurde hun nieuwste producten naar me op, zoals deze Rapid 1 hour liquid tan van van He-Shi. Ik heb weleens eerder een zelfbruiner van dit merk gebruikt en was daar al van onder de indruk, ik ben benieuwd hoe deze uitpakt. Dit weekend maar eens proberen, ik kan wel een tintje gebruiken.

En er was nieuws van Bobbi Brown, ze krijgen voor de verandering weer eens een nude oogschaduwpalette....het is natuurlijk wel de signature van dit fijne merk, maar soms is iets meer afwisseling toch ook wel leuk? 

Gelukkig is er wel kleur in de Malibu Nudes collectie, in de vorm ban de blush duo's en nieuwe kleuren Art Sticks (die geweldig zijn, ik heb veel liefde voor deze formule voor je lippen). Ik heb mijn oog al een tijdje geleden laten vallen op Rich Nude!

Hee...er zit nog meer in het doosje, heel schattig verpakt, eens kijken wat er in zit....

Geweldig, ik was er al benieuwd naar, het nieuwe La Mer the eye lifting serum. Inmiddels al even getest, voelt heel licht, koel en een tikje strakmakend aan, nice! Ik ga me erin verdiepen....

Dit is toch te geweldig??? Een prachtige bronzer van de Soleil de La Mer, eindelijk komt de make-up van La Mer ook naar Nederland, daar ben ik blij mee. Deze bronzer komt wel pas in april 2016 bij de verkooppunten van La Mer te liggen en misschien niet overal, wel bij De Bijenkorf in elk geval.

Ach ja, of het nu het zoveelste nude palette is of niet, ik vind het toch wel weer heel mooi en gebruik dit soort palettes toch altijd graag. Het blushduo ziet er ook goed uit en de Art Stick is Bare is fijn, Rich Nude heb ik inmiddels ook besteld...oeps.

Ik ben nog heel even gaan online shoppen, deze zwarte BH van Calvin Klein is mooi! Ik draag eigenlijk bijna alleen maar zwarte lingerie, best saai eigenlijk? Misschien moet ik eens wat anders proberen?

Leuk dat Jo Malone nu ook bij De Bijenkorf te koop is, dit setje is leuk om mee te starten, er zitten zalige geuren in. Die kleine flesjes zijn ook zo handig om mee te nemen onderweg, in mijn tas zit er heel vaak één of meer.

Ik hou van deze zwarte Nike Roshe Runs, maar Bo vond ze voor mij niet meer geschikt...skippen dus. Jaja, ik luister best naar mijn kids, jullie ook?

Liefje!

Dit wisten we natuurlijk al, Charlotte Tilbury komt naar Nederland deze maand en op de website van Charlotte Tilbury kun je nu meedoen met een winactie waarbij je haar skincare toppers kunt winnen. Leuk!

 

Ik ga straks weer even op pad, ik heb een afspraak en een event in The Hoxton dat volgens mij heel gezellig gaat worden. Natuurlijk horen jullie daar morgen weer meer over! Fijne dag vandaag!

Deel dit artikel
Back to top