Blogs & Editorial

Photo diary van 15 maart 2016 - mijn nr. 1 blush

Goedemorgen! Gisteren was best een spannende dag voor onze familie, het einde van een tijdperk en daarvoor zijn we met zijn allen even samen geweest. Natuurlijk heb ik ook wat gewerkt, maar dat werk bestond vooral uit het bellen en mailen, soms doe ik echt niet anders. Dat frustreert soms wel, van tijd tot tijd is het best fijn als je niet teveel te regelen hebt, maar simpelweg even met make-up en andere beautyproducten kunt spelen...lekker creatief bezig zijn. Kijk je mee naar mijn photo diary van 15 maart 2016?

Sem had een tijdje last van een droge huid die snel droog werd en soms kriebelde, deze Redness Relief moisturizer van Paula's Choice heeft hem goed gedaan, zijn huid is weer helemaal opgeknapt. Er is trouwens een hele lijn die de huid kalmeert, de "calm" lijn.

Gisteren was het Charlotte Tilbury dag, ik moest nog even foto's maken van de look met de producten van The Bombshell look. Ik begon de dag met de Wonderglow primer en gebruikte de Magic foundation, nog steeds niet echt favoriet overigens.

Tja, het was half 10 en ik was al best vroeg op, maar had nog steeds niet gegeten...ik wist niet wat? uiteindelijk werd het een boterham met rosbief en rauwkost. Prima!

Dit is echt een van mijn favorieten, een echte musthave, de Lotion Micellaire van Embryolisse! Make-up verdwijnt en mijn huid blijft zacht en raakt niet geirriteerd, er gaan heel wat flessen doorheen als ik aan het werk bent. Je koopt de producten van Embryolisse o.a. in hun eigen webshop en bij de filialen van Douglas.

De Magic foundation van Charlotte Tilbury is inderdaad niet favoriet, maar ik ben wel te spreken over de huidverzorging van dit merk, ik heb de afgelopen maanden van tijd tot tijd wat producten uit deze set getest. Leuk om te weten dat we dit sort sets deze kerst ook gewoon in Nederland kunnen kopen!

Ik pakte van de week deze Love Lust blush van Tom Ford er weer even bij, het is een oudje maar nog steeds beeldschoon en eigenlijk wel mijn meest favoriete blush ooit, denk ik. Je koopt deze ook bij De Bijenkorf. De prijs is niet bepaald laag, maar het is een blush waar ik al jaren mee...heel zuinig dus!

Even spelen met snapchat filters....nu wil ik ook best lila/paarse ogen!

Heerlijk toch, die "overdrawn" lippen die zo populair zijn? Het loopt alleen bij sommige mensen een beetje uit de hand, dan tekenen ze soms wel zo'n halve cm buiten hun natuurlijke liplijn, not so pretty.

OK, nog een foto zonder gekke filter, wel met So Marilyn lipstick van Charlotte Tilbury.

Hoi Dropje, wat een charmante pose neem je aan, ze kan altijd zo staren in de camera of naar de telefoon, echt alsof ze echt poseert.

Een foto van Bo, die was ook bij het afscheidsetentje van oma, haar overgrootoma. Oma gaat vandaag verhuizen naar een verzorgingstehuis en dat is natuurlijk best een eind van een tijdperk, ook voor ons. Gelukkig gaat ze wel in de buurt wonen en is de locatie waar ze gaat wonen heel fijn. Lekker met zijn alleen aan een ouderwets etentje met aardappels, snijbonen en suddervlees.

Wat een cuties! Al ziet Sem er wel een beetje moe uit op de foto, maar dat is misschien ook wel logisch, hij maakt lange dagen op school en heeft veel huiswerk. Gelukkig doet hij het allemaa wel heel goed!

Natuurlijk nog even een toetje!

Grappig, het tafelkleed is ooit door alle gasten van de 60-jarige trouwerij van opa & oma getekend en er waren foto's op afgedrukt. Ik wist eigenlijk helemaal niet meer dat het bestond, zo grappig om terug te zien, dit ben ik met Bo, mijn broertje en nichtje, 19 jaar geleden ongeveer....wat een jonkies!

Ik ben met Bo mee terug gereden, in haar nieuwe auto dus, rijdt goed hoor! 

Binnenkort gaan Bo en ik samen iets leuks doen met Clarisonic, zij kreeg daarom ook haar eigen, nieuwe Mia 2 opgestuurd, in paars nog wel! Ze gebruikt altijd een van mijn "oude" Clarisonics, maar vanaf nu dus niet meer, wat een schattig kleurtje heeft deze. Clarisonic koop je in Nederland exclusief bij ICI Paris XL en de MIA 2 is het instapmodel, dat heel fijn werkt. In dit artikel kun je de review terugvinden.

 

Vandaag gaan we oma helpen met verhuizen, dat doe ik in de ochtend samen met mijn moeder en schoonzus. Vanmiddag moet ik dan echt weer even aan het werk, maar soms zijn er weleens belangrijkere dingen te doen, dat zal iedereen wel herkennen. Morgen dompel ik me weer helemaal onder in de wereld van beauty en ga ik iets leuks doen in De Bijenkorf in Amsterdam! Fijne dag vandaag.

Deel dit artikel
Back to top