Reviews

Welke favoriete producten gebruik ik na een jaar nog steeds - update 2016

Vorig jaar schreef ik een leuk artikel, waarin ik terugkeek naar mijn favorieten van het jaar daarvoor. Ik was benieuwd of ik nog steeds dezelfde favorieten gebruik, ben ik wel zo trouw aan mijn favorieten als ik denk? Het leek me wel een goed idee om dit weer een keer opnieuw te doen, zijn de producten die ik vorig jaar rond deze tijd gebruikte nog steeds favoriet bij mij? Of heb ik inmiddels nieuwe favorieten gevonden?

Ik ben even teruggegaan in de tijd, hierbij het lijstje met mijn favorieten van februari 2015, je kunt het artikel hier nog even teruglezen:

 

- Kiehl's Damage repairing & rehydrating shampoo & conditioner - nee - gebruik ik niet meer, wel helemaal opgebruikt trouwens maar niet echt de behoefte gehad om de producten opnieuw te kopen. Toch waren ze wel fijn!

- Moroccanoil Root Boost - oh ja, die is er ook nog! Om eerlijk te zijn was ik het even vergeten, ik heb de bus helemaal opgebruikt maar daarna echt vergeten dat dit product er is en nooit meer opnieuw gebruikt. En dat terwijl ik heel regelmatig een nieuwe bestelling doe bij Moroccanoil!

- Aerin Ikat Jasmin eau de parfum - een prachtige parfum, maar het is geen echte favoriet geworden, misschien dat de nieuwe varianten dat wel worden? Er zijn een aantal fijne nieuwe geuren van Aerin bijgekomen en je kunt ze nu ook shoppen bij De Bijenkorf.

- Guerlain La Petite Robe Noire eau fraiche - heerlijke parfum die ik nog steeds weleens gebruik, het flesje staat ook tussen mijn andere favorieten van o.a. Molecule en Juliette has a gun, dit is dus een blijvertje!

- Vichy Ideal Body Balm - zalige bodycreme, maar nadat de pot leeg is geraakt geen nieuwe meer gekocht, ik gebruik nu een fijne bodylotion van Collistar.

- Aveda Beautifying creme cleansing oil - zalige cleansing oil voor onder de douche, ik heb inmiddels zeker 3 tubes versleten, maar momenteel is deze niet in gebruik. Handig om dit artikel weer eens te lezen, weet ik direct weer wat ik moet gaan bestellen/kopen!

- Jo Malone Lime Basil Mandaring scented candle - deze geurkaars is nog steeds onmisbaar, ik heb er altijd één op voorraad en op dagen dat ik zin heb in een frisse, fruitige en vrolijke geur in huis, dan gaat deze aan. Echt een musthave en nog steeds onmisbaar!

- Sephora pro airbush blender - een fijne kwast die ik lang heb gebruikt, vooral de combinatie met de cushion foundation van verderop was fijn! Inmiddels gebruik ik toch vaker een kwast met echte haren, toch staat deze nog in mijn badkamer, ik blend er weleens contour/highlighter mee.

- Bobbi Brown brightening lipgloss Almost peach - regelmatig gebruikt in de zomer vorig jaar, maar nu niet meer.

- Bobbi Brown Smokey eyes mascara - zeker nog een favoriet, maar inmiddels ben ik ook erg blij mee met de Eye opening mascara van Bobbi Brown, heb je het artikel daarover nog gezien?

- Tom Ford Lip colour matte Pussycat - de formule is nog steeds één van mijn favoriete matte lipsticks en de kleur kan ook nog steeds prima. Toch gebruik ik inmiddels liever andere kleuren, maar dat is ook niet zo gek, ik zie zoveel moois voorbij komen. Ik pleit voor meer kleuren van de Lip Colour Matte!

- Lancome Miracle Cushion foundation - Ja, nog steeds favoriet, maar dan vooral in de warmere maanden van het jaar, dan voelt het zo lekker luchtig en dat is ideaal dan. Ik heb pas nog een nieuwe vulling gekocht en heb inmiddels ook al een nieuwe omverpakking gekregen bij de lente collectie. Maar ja, nu ik weet dat die van L'Oréal hetzelfde is....zal ik dan nog weleens een nieuw exemplaar gaan kopen?

- Charlotte Tilbury Filmstar Bronze & Glow - wat een toeval, gisteren gebruikte ik deze nog in een artikel (over Charlotte Tilbury) en dat is niet voor niets, het is zeker een van mijn favorieten. De bronzerkleur is heel mooi en dat geldt ook voor de highlighter, de combinatie is perfect.

- MAC Stroke of midnight palette - dit oogschaduwpalette ligt nog steeds bij mijn vaak gebruikte palettes, de kleurencombinatie is nog steeds mooi en bruikbaar. Inmiddels gebruik ik het zeker minder vaak, maar het is best lang een soort favoriet van mij geweest! Het wordt trouwens tijd voor een nieuwe MAC & Disney collectie....

- M2 Beauté wimperkam - yes, dit is nog steeds de enige wimperkam die ik gebruik, doet altijd goed zijn werkt en kamt vervelend aan elkaar geplakte wimpers mooi uit. Handig ook door het lange handvat, kan deze mooi tussen mijn kwasten staan.

- One Woman 100 Faces van Francesca Tolot - prachtig boek, maar ik kijk er niet dagelijks in...dus geen huidige favoriet denk ik. Toch is het wel een interessant boek van de favoriete make-up artist van Beyoncé.

 

Hmmm....ik moet zeggen dat ik niet zoveel favorieten heb gehouden, maar er zitten wel echte blijvertjes tussen, zoals Miracle Cushion foundation, de matte Tom Ford lipstick, de Charlotte Tilbury Filmstar Bronze & Glow en de geurkaars van Jo Malone. Ik vind het altijd best verbazingwekkend om te zien hoe ik soms hecht aan bepaalde producten, terwijl ik zoveel andere nieuwe producten zie langskomen. Dan moeten ze wel echt heel fijn zijn! En dat zijn ze....

 

Hoe trouw zijn jullie aan favoriete producten? Heb je ook producten die je echt al jaren of maanden gebruikt? Of wissel je producten in voor andere als ze op zijn? 

Deel dit artikel
Back to top