Blogs & Editorial

Photo diary van 2 & 3 april 2016 - throwback foto's

Goedemorgen! Dit weekend was lekker vol met typische weekend dingen, zoals een bezoekje aan familie, boodschappen doen, opruimen en proberen te genieten van het zonnetje. Geen spannend weekend, maar dat ga ik deze week misschien wel inhalen als ik op reis ga. Kijk je mee naar mijn photo diary van 2 & 3 april, inclusief throwback foto's van zo'n 20-25 jaar geleden?

Deze Backlight Priming Filter van Becca ruikt zo lekker naar kokos, heerlijk. De primer heeft een mooi soft focus effect, maar ik weet niet of deze echt werkt om de foundation langer mooi te houden. Ik test nog even door.....

De trend in selfies dit moment, de dogfie met behulp van de snapchat filter....iedereen is leuk als hondje.

Mijn MAC aankoopjes van vrijdagavond, met weer 3 mooie lipliners, een mini Strobe cream, een mini pakjes wipes voor onderweg, de mooie Viva Glam 2, een fijn kwastje en natuurlijk de Charlotte Olympia items.

Deze Pro long wear lippencil Staunchly Stylish gebruikte Naomi Donne deze week bij haar workshop, zo'n mooi kleurtje.

De combinatie met MAC Viva Glam 2 is geweldig, zeker voor fans van de lipcombi's van Kylie Jenner, en de hele aankoopprijs gaat ook nog eens naar het MAC AIDS fund.

Even een paar oude foto's doorlopen, ik was ergens naar op zoek en dan blijf je altijd hangen om even te kijken, op de foto links ben ik trouwens wel wat ouder dan 21, ik denk toch wel 24. Wat een jong hoofd, haha.

Bo was toen al een cutie, maar dat is ze natuurlijk nog steeds, op de foto's was (bijna) 2 jaar, compleet met Teletubbie taart op haar verjaardag.

Ik heb echt maar weinig foto's van mezelf, zo jammer eigenlijk, maar selfies maken deden we gewoon niet. Hoe anders zou het zijn als ik nu jong was geweest, dan had ik vast alles gedeeld op social media en iedere dag minstens 167142 foto's gemaakt.

Samen met Sem even naar de andere Mac, deze Pulled Pork wrap was niet lekker.....

We gingen daarna even bij oma op bezoek, mijn oma is dat dan, Sem's overgrootmoeder die sinds kort in een gezellig verzorgingstehuis woont. Ze heeft het goed naar haar zin en is al goed gewend, wij vinden het ook leuk om bij haar langs te gaan, ze woont met 5 andere mensen in een huis.

Thuisgekomen lag mijn Bijenkorf bestelling te wachten met de Bar of Gold van Charlotte Tilbury, wat een cutie. Ik heb deze besteld op aanraden van visagist Paul Benjamin, make-up artist van Aveda en leraar bij B academy. Als hij het zegt dan moet het goed zijn.

Natuurlijk hoort boodschappen doen er vandaag ook bij....

Dat is best lief, zo'n cadeautje! Just kidding....maar ik mag er wel in rijden natuurlijk, dus vooruit dan maar!

de aardappeltjes gaan de oven in, gewoon doormidden gesneden met zout, peper en olijfolie eroverheen, simpel en heel lekker.

Precies dit, in mijn keuken is het altijd een mix van make-up en eten.

Ergens hieronder ligt een kilo asperges, zo lekker dat ze er weer zijn, ik hou ervan.

Sem houdt niet van asperges, dus grill ik ook wat kippendijtjes.

Inmiddels is het zondag en bak ik een eitje voor lunch, 's ochtends hadden we pancakes en vanavond haal ik eten bij een Indisch restaurant, beetje makkelijk doen hoor.

Wat een beauties! Heb je de review van de producten al gezien?

Crimson is mooi!

Ik was op zoek naar grijze hakken, maar die heb ik niet echt (hoe kan dat nu?)...gelukkig kwam ik wel een ander paar tegen waarvan ik niet meer wist dat ik ze had. Wat erg toch.....

Inderdaad, maar even inlopen, ze zijn natuurlijk wel leuk voor de lente, in zo'n nude kleurtje.

Het weer viel een tikje tegen dit weekend, maar gisterenmiddag kwam de zon toch nog even lekker door, heerlijk.

Precies dit, even voorkleuren voordat ik morgen drie dagen naar Monaco ga, natuurlijk wel met een product met zonbescherming, want ook nu kan de zon schade aanbrengen.

Het regende vannacht heel even en er kwam veel, heel veel zand naar beneden, alle auto's waren smerig, beetje jammer. Ik haalde Bo op van het station en we haalden daarna lekker eten.

 

Gisterenavond heb ik daarnaast nog heel wat strijkgoed weggestreken, al moet ik zo nog even aan de slag, en kwam Vivianne nog even gezellig op de thee. Vandaag heb ik nog genoeg te doen en morgen ben ik alweer vroeg op Schiphol, maar natuurlijk neem ik jullie wel gezellig mee in mijn photo diaries! Fijne dag vandaag!

Deel dit artikel
Back to top