Blogs & Editorial

Photo diary van 21 april 2016 - Prince is er niet meer

Sinds gisterenavond ben ik een beetje in shock, ik heb een knoop in mijn maag en ben behoorlijk sentimenteel. Waarom? Mijn allergrootste tieneridool Prince is gisteren overleden en dat is eigenlijk heel bizar om te beseffen, hij was een groot deel van mijn jeugd heel belangrijk. De liefde is de afgelopen jaren wel wat afgenomen, maar toch vond ik het behoorlijk tof om een paar jaar geleden hem nog te zien optreden bij North Sea Jazz. Kijk je mee naar mijn photo diary van 21 april 2016, ik ben ook nog naar de kapper geweest namelijk.

Morning! Ik heb even geexperimenteerd met mijn make-up, ik probeerde de pin-up stijl en dat lukte nog niet helemaal, links met filter trouwens, maar dat is wel duidelijk.

Ik maakte dus een paar foto's en Yoshi vroeg ook om wat aandacht, zij wilde ook wel op de foto, maar kon niet stoppen met mijn (lieftallig) te krabbelen, barbaar!

Op Facebook zag ik dat iemand deze schoenen verkocht en toen besefte ik dat ik ze ook nog ergens moest hebben....en jawel hoor, ze stonden nog in de kast. De kaartjes er nog aan.....ik heb dus nieuwe schoenen ;-)

Helemaal verliefd op deze Neroli Portofino Acqua van Tom Ford <3

Tijd voor koffie en een beetje TLC voor mijn nagelriemen, dit is een olie met keratine van CND : Rescue Rx. Fijn spul, maar wel erg vettig, even goed inwerken dus en goed insmeren.

Onderweg naar Colinda, ik neem wat lekkere spulletjes voor haar mee, altijd leuk om iemand blij te maken toch?

Want het is echt nodig, mijn haar wordt geel en mijn uitgroei is extreem, hoe dan...ik ben nog niet zolang geleden bij haar geweest, mijn haar groeit best snel.

Folies zetten en wachten, het is geen gezicht maar met een leuk snapchat filtertje kan ik er dan wel weer om lachen....

Bijna klaar!

Ik ben zo blij met deze topper, Colinda is echt een topkapster en ik kan niet zonder haar. Jammer genoeg heeft ze een klantenstop, maar als ze ruimte heeft voor meer klanten, dan horen jullie het van mij.

Kom ik thuis, zegt Bo...waarom is je haar grijs? Bedankt he...dat is nu eenmaal het effect wat ik wil, een koel effect dat behoorlijk mat is. Dat komt door de toner die erin heeft gezeten, dat haalt de warmte uit mijn haar en daardoor is het langer mooi koel blond.

Bo is gek! ;-)

Een nieuwe salade bij Albert Heijn met baby boerenkool, linzen en vieze geitenkaas....en rozijnen, bah! Nee, ik vind het geen succes!

Knuffeltje!

En dan het nieuws over de dood van Prince, wat een artiest was het toch! Ik heb zoveel jeugdherinneringen aan hem, ik was echt een enorme fan van mijn 15e tot 22e, daarna is het wel wat minder geworden. Maar omdat dit precies de tijd is waarin ik mij ontwikkeld heb op allerlei vlakken, was hij een grote invloed. Zijn muziek transformeerde mij van een verlegen meisje in een jonge vrouw die haar sterke punten goed wist uit te buiten. Ik weet zeker dat ik een ander persoon was geweest als hij niet zo'n groot deel van mijn jeugd had uitgemaakt. RIP, Prince!

Uit mijn persoonlijke archief, het playbackbandje waarin ik met mijn beste vriendin en toenmalige vriendje optrad in discotheken/playbackshows. Ja, ik koos een vriendje dat een (goede) Prince imitator was, heel bewust natuurlijk....haha, ik was pas 15 jaar, dus vergeef het me! Maar wat een leuke tijd was het <3, ik was trouwens Wendy van The Revolution, kennen jullie die ook nog? En we traden ook op als Vanity 6 met een andere vriendin, google maar even en schrik niet.

Gevonden.....ik was dus 15....arme ouders!

 

Vandaag staat dus in het teken van veel oude Prince muziek en herinneringen ophalen aan de mooie tijd en de vele concerten die ik heb bijgewoond. Voor mijn eerste concert in 1985 lagen we een nacht voor het VVV om kaarten te kopen en ook voor het concert lagen we voor Ahoy te slapen.....wat een gekkigheid toch! En ik ga naar Amsterdam voor een event van Benefit, keep you posted op snapchat! Fijne dag vandaag XXX

Deel dit artikel
Back to top