Blogs & Editorial

Photo diary van 6 mei 2016 - Clarisonic workshop met moeder/dochter duo's

Morning! Sem en ik staan op het punt om in onze Peugeot 208 Roland Garros te stappen richting Parijs! Daar worden we vanmiddag verwacht bij Hotel mama shelter voor een gezellig moederdag weekend op uitnodiging van L'Oréal Paris. Maar dat is niet het enige leuke uitje deze week, gisteren hadden we (Bo en ik) samen met Bo een workshop georganiseerd met Clarisonic en dat was ook heel leuk. Kijk even mee naar mijn photo diary van 5 en 6 mei 2016!

Donderdag was ik weer lekker thuis en natuurlijk maak ik dan mijn favoriete ontbijtje! Home sweet home....

Mijn vader lag in het ziekenhuis, dus ging ik op bezoek, het gaat nu goed met hem maar het was wel erg spannend deze week. 

Ik was een beetje vergeten dat het donderdag Hemelvaartsdag was en dat vrijwel alle supermarkten/winkels dicht waren, gelukkig was er in de grote stad nog wel een AH open. Ik ging hier vroeger altijd naartoe, toen Bo nog een baby was, zo lang geleden.

In de test : oribe Gold Lust en de Maximista volume spray, Babassu verkoopt nu ook dit interessante merk. Ik vind het fijn, maar vind wel dat mijn haar een beetje te stug wordt.

Deze Tom Ford lipsticks kon ik niet weerstaan, ze schijnen echt te gek te zijn qua formule en de witte verpakkingen zijn zo mooi.

Ik zoek nog een paar platformsandalen in het zwart, met een beetje een dikke hak. Deze van Gucci zijn ongeveer wat ik zoek, maar eigenlijk moet de hak nog iets dikker. Tips zijn welkom!

Inmiddels is het vrijdag en pers ik weer een liter sinaasappelsap.

Leuke nieuwe schoenen (what else?) van Zara in taupe, zitten als gegoten.

Zara heeft nieuwe jeans, body frame heten ze en ze zitten zo lekker. Ze hebben een fijne hoge taille en perfecte pasvorm, die wil ik zeker in meer kleuren, geweldig zeker tegen deze fijne prijs. 

Bo wilde nog naar Rihanna en ondanks dat ik haar al twee keer eerder heb gezien (en niet zo onder de indruk was) ga ik toch maar mee, is altijd gezellig. Het wordt een drukke concertzomer, eerst adele, dan Rihanna, misschien Coldplay en als laatste Beyoncé.

Om naar Parijs te rijden heeft L'Oréal Paris een mooie, gloednieuwe Peugeot 208 Roland Garros editie gebracht, wat superleuk! 

Wie kent Jean Paul Gaultier classique for men niet? Nu is er een eau fraiche editie met Popeye als icoon op de fles, haha...too cute! Je koopt deze nu exclusief in de Pop up store in de Kalverstraat, daarna in elk geval bij ICI Paris XL.

Vergeten jullie je niet goed tge beschermen tegen de zon? En jullie mannen en kids ook natuurlijk, deze dunne fluide van Chanel is ook perfect voor mannen omdat deze niet te vettig is en snel intrekt.

Mijn #Captainswan hart sloeg even over toen ik wakker werd met deze foto's in mijn timeline......<3 Oeps het is natuurlijk wel een spoiler.

Daarna gaan Bo en ik richting Amsterdam voor een gezellige meeting in ICI Paris XL.

4 leuke moeder/dochter duo's (nou ja, een tante-nichtje)  zaten al klaar en kregen uitleg over hoe je moet reinigen met de clarisonic. Daarna mocht iedereen ook nog aan de slag met Lancome make-up en uiteraard waren een heel goed gevulde goodiebags voor iedereen. De duo's kregen elk een Clarisonic en heel veel fijne Lancome producten waaronder de nieuwe Juicy shaker, Hydra zen nachtmasker en nog meer. Thanks, Clarisonic & Lancome, alles was perfect geregeld.

Deze stickervellen krijgen de klanten van ICI Paris XL nu bij aankoop van een Clarisonic MIA2, gisteren waren ze op te halen bij onze meeting. Ik heb nog wat vellen meegenomen, die zal ik binnenkort eens weggeven, ze zijn zo leuk!

Grote allthesegamez fan Nina kreeg natuurlijk een eyeliner van Bo, zo schattig! 

En er waren nog meer fans die even een bezoekje kwamen nemen, gezellig kletsen, handtekeningen uitdelen en natuurlijk op de foto.

Jaja...echte fans hebben natuurlijk een ATG tas <3

Leuk! Ik ben trots op onze samenwerking, want ik ben al zo lang groot fan van Clarisonic. Ik kan dus echt niet zonder.

Nieuwe zomercollectie van Urban Decay, met de fijne Naked getinte moisturizer, die echt heel fijn aanvoelt.

Op de terugweg hebben we even snel een pasta gegeten bij La Place, daarna nog even op ziekenbezoek en snel naar huis. Inpakken voor Parijs.

 

Nu ga ik weg! Ik laat jullie natuurlijk zien wat Sem en ik doen in Parijs, kijk mee op Snapchat voor filmpjes en foto's. We gaan in elk geval naar het Louvre en hebben twee diners gepland, de rest zien we wel. Fijn weekend allemaal!

Deel dit artikel
Back to top