Blogs & Editorial

Photo diary van 11 mei 2016 - Crime Scene Investigation

Brrr....gisteren was het een compleet "House of Horror" bij ons thuis met een onthoofde duif in de tuin en een mega wesp in de garage, je hebt weleens van die dagen! Gelukkig was er ook leuk dierennieuws, zo is onze Prikkie weer terug en openen we binnenkort een hotel! Kijk je even mee naar mijn photo diary van 11 mei 2016?

Zo'n fijne primer, inmiddels heb ik de review al online gezet, er waren 100+ screenshots gemaakt!

Trek in havermout, dit keer met een halve banaan en wat blueberries, die doe ik er als laatste in, niet mee laten koken anders wordt alles blauw.

Mijn hemel....deze kleine jongen lag (dood) in de garage, wat een mega wesp! Of is het een ander insect? Ik heb nog niet gegoogled om eerlijk te zijn.

Ik heb met mijzelf afgesproken dat ik iedere dag een nieuwe/oude parfum ga ontdekken, dit is Sweet Redemption van By Killian, zo'n zalige licht-zoete geur met veel oranjebloesem. En als fan van Once upon a time & Hook doet de naam Killian mij wel iets, zeker i.c.m. de laatste aflevering en de naam van de parfum! haha...vergezocht hoor.

De was, die houdt echt niet op, iedere dag wel één maar soms ook wel drie op een dag. Bo gaat vrijdag op vakantie, dus was ik nog snel even de dingen die zij mee wilt nemen naar Orlando.

Een dode wesp en ook nog een grote dode houtduif in de tuin, wat een ellende was het vandaag. Geen idee hoe de duif aan zijn einde is gekomen en mijn onderzoek naar de schuldige leverde ook niets op. We hebben de duif netjes begraven, arm ding.

Heel goed nieuws, bij Babassu.nl kun je nu ook producten van Oribe kopen, iets waar ik heel blij mee ben want het online bestellen viel nog niet mee in Nederland. Deze Signature shampoo ga ik vanavond testen, de geur is in elk geval heerlijk.

Na alle dierenellende moeten we wat terugdoen, Sem en ik openen binnenkort een vlinder- en insectenhotel. We hebben nog geen gasten, eerst moeten de bloemen gaan bloeien dus dat duurt nog wel even.

Yoshi vindt het allemaal maar gedoe....

Emo heeft zo'n dikke vacht en is ook nog eens zwart, hij moet het wel erg warm hebben. 

Goed nieuws, bij Albert Heijn zijn er nieuwe Excellent wokgroenten, dat werd eens tijd, ik ben voor een groter vers assortiment!

Stiekem wist ik het al, maar er komt dus een nieuwe product aan in de samenwerking van Becca X Jaclyn Hill. Dit is het Champagne Glow Face palette met o.a. Champagne pop en een nieuwe highlighter Prosecco Pop, samen met 3 blushes.

Dit is de buitenkant, best mooi toch? In eerste instantie is het palette alleen te koop bij Sephora en SpaceNK, maar later komt het ook naar Nederland, Babassu gaat het verkopen. Ik laat jullie zeker meer weten!

Kennen jullie de Invisibobble? Het "elastiekje" dat zorgt dat je geen rare knikken in je haar krijgt als je een staart of knot in hebt, het werkt echt! Er is nu ook een Power variant en een Nano variant voor kleine vlechtjes of staartjes. 

Dank je wel, Collistar! Ik kan weer heerlijk scrubben, nu alleen nog kiezen welke ik het eerst ga gebruiken. Ik ben gek op de anti-age (oranje) en de energizing (witte) variant, de anti-water variant heb ik nog nooit gebruikt...daar ga ik eerst mee beginnen. Momenteel is er een mooie kortingsactie bij Douglas, ik geloof dat je 25 % korting op Collistar producten krijgt.

Hoera! Onze eigen tuinegel Prikkie is weer terug en eet de kattenbrokjes weer heerlijk op, zo schattig <3 Ik eindig dus met vrolijk dierennieuws :-)

 

Ik heb vandaag een lekkere drukke dag, mijn eerste afspraak is bij Skins en ik eindig vanmiddag bij de lancering van de Body lijn van Moroccanoil, dat moet een inspirerende dag worden! Natuurlijk laat ik jullie morgen meer weten, fijne dag vandaag!

Deel dit artikel
Back to top