Blogs & Editorial

Photo diary van 24 mei 2016 - do you know Jacques?

Goedemorgen! Hebben jullie misschien ook een kleine lente-dip deze week? Door het sombere weer voelt het helemaal niet meer als lente en heb ik alleen maar zin om op de bank te lezen & Netflix te kijken. De zon mag van mij snel weer komen! Dat gevoel zie je ook een beetje terug in mijn nieuwe OPI GelColor kleur: You don't know Jacques, een prachtige, maar wel wat donkere kleur. Kijk je even mee naar mijn photo diary van 24 mei 2016?

Mijn latte zag er gisteren echt heel "awesome" uit, zulk schuim krijg je alleen maar met een goede melkopschuimer. En ook al vind ik het een beetje irritant dat ik die telkens moet afwassen, is het resultaat natuurlijk geweldig.

Een boterham met avocado en kip als ontbijt, lekker met veel zwarte peper!

Mijn outfit, high waisted jeans van Zara, truitje van Filippa K en schoenen van Valentino.

Les Infusions de Prada hebben er een nieuwe variant bij, de zachte Mimosa met o.a. mandarijn, anijs, rose absolute en natuurlijk mimosa. Het is een heerlijk zomers geurtje dat zacht groen & licht zoet ruikt, heerlijk voor Mimosa fans!

Mijn Samoan Sand Gel Color zat er alweer twee weken op, tijd voor een andere kleur. Dit keer heeft Simone van Unique mijn nagels niet met acryl bijgevuld, maar alleen een nieuw laagje GelColor aangebracht. Scheelt tijd & geld!

Er kwam even iets tussendoor, iemand had een nagel SOS en dus moest ik een paar minuutjes wachten, even de Elle lezen.

Haha...sommige trends zijn niet lastig te skippen hoor! 

Kiezen tussen al die kleuren is niet makkelijk, ik wilde bijna weer voor Samoan Sand gaan, maar koos toch iets stoerders.....

You don't know Jacques van OPI, een donkerbruin/grijze lak die goed combineert met het vele zwart dat ik draag! Ik hou van deze kleur, alleen zou ik het nog leuker vinden als er ook wat lichtere varianten van deze kleur te vinden zouden zijn in het OPI GelColor assortiment :-)

Nee, ik droeg geen White Patchouli van Tom Ford vandaag, maar Prada Mimosa. Dit flesje dient slechts als achtergrond voor een foto....

Als je op Facebook rondkijkt, dan kom je soms leuke dingen tegen, maar helaas ook vaak vreselijke commentaren & discussies. Ik bedoel, hoe kun je het in je hoofd halen om zulke dingen te schrijven over iemand? Nee, het is zeker niet grappig om iemand op die manier te bejegenen....bah.

Ik ben geen Sylvana fan, maar ik vind het wel goed om te luisteren naar wat ze zegt, daarna kan ik er dan prima anders over denken, maar geen haar op mijn hoofd die eraan denkt om haar te beledigen of te bedreigen. Helaas denken teveel mensen er anders over, is dat pure domheid? Of zijn zoveel mensen gefrustreerd? Triest is het in elk geval....

Goed, over naar meer oppervlakkige zaken, mijn favoriete bodyscrubs van Collistar <3 heb je het artikel al gezien? Vergeet ze niet te shoppen nu er 25 % korting is bij Douglas.

De mannen zijn weer blij: karbonades bij het diner. Ik ben er geen fan van, maar ik hou uberhaupt niet zo van vlees. Maar ja, soms moet je je mannen eens blij maken natuurlijk.

Jaaaa!!! Dit truitje is mooi en helemaal wat ik zoek, gevonden bij Net-a-porter. Maar ja, het is van Roberto Cavalli en kost 700 euro, dat vind ik echt een beetje overdreven. Ik wacht op de sale....en zoek lekker verder!

 

Vandaag staat het opnemen van een video op de planning, maar maak ik ook wat artikelen af waarvan ik de foto's al heb gemaakt. En ik hoop dat Bo vandaag eindelijk eens thuis komt, die heb ik al bijna 2 weken niet gezien....zo lang! Fijne dag vandaag!

Deel dit artikel
Back to top