Blogs & Editorial

Photo diary van 2 & 3 juni 2016 - verrassing van Batiste

Goedemorgen! Het is hier thuis natuurlijk een behoorlijke ziekenboeg geweest, maar gelukkig kan ik zeggen dat iedereen weer fit is of is aan het worden. Mijn bronchitis is doorgemberthee met citroen en veel hoestdrank en paracetamol weer onder controle en Sem is gisteren zelfs naar school geweest. Niet gek! Nu maar hopen dat we er even klaar mee zijn, met al dat ziek zijn. Toch gebeurde er ook leuke dingen, zo kreeg ik een grote doos thuisgestuurd van Batiste.....kijk je mee naar mijn photo diary van 2 & 3 juni 2016?

Smoothie maken voor de zieke Sem, maar natuurlijk neem ik zelf ook een glaasje, ik kan de vitamines zeker gebruiken.

Ik kreeg een grote doos opgestuurd van Batiste, met daarin nog 6 bussen van de oude XXL Volume droogshampoo waar ik zo'n fan van was. En in de doos zaten ook nog andere varianten om uit te proberen, wat lief van ze!

Ze stuurde dit omdat ze hadden gelezen dat ik niet blij was met de nieuwe variant van de XXL volume en daar een artikel over had geschreven. Dat is wel heel sympathiek van ze, tenslotte wordt geen enkel bedrijf blij van een slechte review.

Ik vind het heel sterk van zo'n merk om hier serieus en positief op te reageren, top actie! En ik hoop natuurlijk stiekem dat de oude variant weer terugkomt! In de tussentijd doe ik heel zuining met mijn zes bussen en probeer ik ook de andere varianten uit.

Blurry foto, maar dit zijn de liquid lipsticks van Huda Beauty die eraan komen.....daar zijn heel veel mooie kleuren bij, heel benieuwd! Ik ben alleen bang dat ze vrijwel onmogelijk te krijgen zijn....:-(

Vanavond is het eindelijk zover, ik ga naar Adele! En ik ben zo blij met mijn plaatsen, ik zit echt heel dichtbij Adele. Ik snapchat zeker wat stukjes van het concert, dus als je een impressie wilt, volg me daar dan even.

Onze katten zijn superlief voor Sem, Asrael besluit lekker bij hem te gaan zitten.

Blijkbaar is het een trend om dit soort mandjes mee te sturen met producten, ik geloof dat ik er inmiddels al 4 heb gekregen. Ik vul ze maar met producten die net zijn binnengekomen :-)

Mandje parfum, de nieuwe Chanel No 5 L'eau, Givenchy Mademoiselle en mannenparfums van Acqua di Parma, Valentino en Chanel. Liefde ook voor het peelende masker van rodial!

Over peeling gesproken, ik kreeg een nieuw flesje Le Weekend Douce van Chanel, thanks! Al moet ik eerlijk zeggen dat ik de normale variant nog iets fijner vind....

Nog meer leuks, bloemen van Dove om hun nieuwe douchecreme met pioenrozen te introduceren, het is het perfecte seizoen ervoor, er zijn zoveel pioenrozen te koop!

Leuk, deze duo's heb ik nog niet getest, snel maar even doen want ze liggen deze week in de winkels. Ik heb wel een ander deel van de Chanel zomercollectie getest, die review vind je hier.

Ik moet nog wel even kijken hoe ik ze ga gebruiken, volgens mij kun je ze ook prima samen combineren...ik zie dit duo nu niet direct contouren?

Ja, ik ga het snel proberen, hopelijk is de review morgen online.

Maar momenteel voel ik me zo, ik heb wel make-up op (een hele mooie blush, snapdragon van Becca) maar voor foto's maken voor een review voel ik me echt te ziek.

Ik moet nog even naar de drogist om wat hoestdrank te halen, daar leef ik echt op momenteel en loop snel even de AH binnen voor een paar boodschapjes. Daar kom ik deze kant-en-klare courgette spaghetti tegen, wat handig!

 

Zo! Het is inmiddels zaterdag, Sem is gisteren naar school geweest en ik moest helaas de opening van de Jo Malone counter in De Bijenkorf in Rotterdam missen. Iets wat ik echt jammer vind, want ik ben zo blij dat die er is! Maar binnenkort ga ik zeker een keer uitgebreid buurten en doe ik verslag. Vanavond fijn naar Adele met mijn moeder, natuurlijk doe ik maandag verslag. Ga je ook naar Adele vanavond? Have fun! Fijn weekend allemaal!

Deel dit artikel
Back to top