Blogs & Editorial

Photo diary van 16 juni 2016 - onze London trip aan het plannen & live chatten met MAC

Je hebt weleens van die dagen waarop je eigenlijk alleen maar leuke dingen doet & ziet! Gisteren was zo'n dag. Ik boekte een tripje naar London, waar ik samen met mijn kids naartoe ga. Heerlijk musea bekijken, paleizen bezoeken en vooral sfeer proeven, ik heb er nu al zin in. Dat doen we trouwens voor Sem, die zijn eerste jaar op het tweetalig gymnasium heeft afgerond en helemaal into the UK is. En ik deed een gezellige live chat met MAC, die een verrassing voor me had. Kijk je mee naar mijn photo diary van 16 juni 2016?

Dat is een tijd geleden, een gepocheerd eitje met avocado voor ontbijt!

Hier ben ik erg benieuwd naar, Origins heeft nieuwe body scrubs in een handige tube en een verkoelende body lotion, hun lijn is enorm uitgebreid en ik ben altijd wel tevreden over hun producten. Misschien moet ik ze iets vaker reviewen? Origins koop je bij Douglas, het is een merk dat zoveel mogelijk natuurlijke & biologische ingrediënten gebruikt.

Wat lief! MAC heeft sinds deze week een dagelijkse live chat service, je kunt dus altijd terecht voor je vragen over hun producten op de website www.maccosmetics.nl. Handig! En om dat te vieren kreeg ik een code om voor EUR 50,00 te shoppen. Ik heb een leuk idee! Ik shop voor 50 euro en die producten geef ik dan weg :-) maar wat zal ik dan kopen? Oh ja, volg Mac_benelux ook op snapchat!

Er stond een aardige jongen voor de deur, ongevraagd overigens, die deze enge flamingo kwam brengen....haha! Het is een uitnodiging voor een event binnenkort, wat moet ik hier nu weer mee?

Ik zou er bijna trek van krijgen, veel aardbeien op Beautyscene.

Yes, ik heb onze trip naar Londen geboekt! We vliegen met Easyjet omdat het met KLM niet lukte qua tijd (we moesten wel heel vroeg vliegen op zondag) en de enige vlucht die ging twee keer zo veel kostte dan bij Easyjet. 

En ik vond zo'n leuk hotel, voor een mooie prijs, want Londen is echt bizar duur! Ik wilde wel graag een echt Londen gevoel krijgen en dat lukt wel in dit Park Plaza Westminster Bridge hotel aan de overkant van The Big Ben. Fijn ook dat er grotere kamers zijn in dit hotel, we zijn natuurlijk met zijn drietjes.

Ik ga nl. een paar dagen met de kids naar Londen, Marco skipt omdat hij niet houdt van citytrips (belachelijk) en wij ook naar Star Wars Celebration gaan, een beurs voor Star Wars fans zoals wij ;-) En wat een fijne locatie!

Jij bedankt, Kylie! Ik mocht weer 23 euro afrekenen bij de postbode voor 2 lipkits, altijd fijn....

Exposed & 22 in the pocket, er komt nog een bestelling aan, die zal er morgen hopelijk zijn en dan laat ik Bo alle lipsticks swatchen. Lijkt me een goede ruil :)

Snelle swatches, ze blijven echt goed, heel goed zitten, om 12 uur, na het douchen zaten ze er nog steeds op. Ik moest de Makeup remover van Tom Ford gebruiken om ze eraf te halen, prima resultaat dus.

De uil was weer gevlogen uit de nboom, maar liet wel deze veer achter, die bewaar ik.

Nieuws van MAC & Ariana Grande, er komt een Viva Glam Ariane 2 duo uit, lekker kleurtje zeg.

Natuurlijk moest dit nieuwtje gedeeld worden op Instagram, ik vind het een heel goede keuze de matte roze lipstick, jullie ook?

Het Face palette van de Becca & Jaclyn Hill collectie was weer beschikbaar op Sephora.com en dus heb ik deze toch maar besteld. Er is nog steeds niet bekend of de producten allemaal naar Nederland komen en iik wilde eigenlijk niet wachten...ongeduldig typje he?

Ik hou van deze nieuwe schoenen van Sem, de Adidas Tubulars, ik pas ze ook dus misschien is hij ze weleens kwijt.....

Majesty van Kylie Cosmetics was te koop en tot mijn verbazing waren de glosses ook terug, die wilde Bo graag hebben en dus gingen ze allemaal in het winkelmandje.

Bo kwam terug van een ontspannen dagje bij Philosophy, waar de nieuwe producten van de Take a deep breath collectie werden gepresenteerd. Het is een olie-vrije gel-cream met extra zuurstof, die ervoor zorgt dat je huid frisser en gezonder gaat  ogen. Er is een gel-creme en een oogcreme, die komen in juli 2016 in de winkels van ICI Paris XL.

Die advertentie van AH werkt aanstekelijk, er ging toch weer een bakje aardbeien doorheen bij ons. Ze waren heel lekker, maar ook een beetje aan de te rijpe kant, niet te lang laten liggen.

Bo nam een leuke tas mee van haar bezoekje aan Twitter #neemmemee ;-)

 

Vandaag wordt vast ook weer gezellig, eerst ga ik even langs bij mijn oma, dan moet ik gewoon aan het werk en vanavond ga ik, samen met Bo, naar Rihanna in de Arena. Ik zit ergens in vak 121, dus als in de buurt bent, zwaai dan even! Fijne dag vandaag....ik ga me verder vooral ook voorbereiden op mijn verjaardag morgen!

Deel dit artikel
Back to top